Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Turan Dursun Sitesi Ödülleri (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=65)
-   -   Başarı Ödülü: tensiz.denek (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=12609)

Cem 10-09-2009 23:12

Başarı Ödülü: tensiz.denek

Yönetim Kurulumuzun kararı gereği tüzüğümüzdeki amaçlarımız doğrultusunda başarılı çalışma yapan üyelerimiz simgesel Başarı Ödülü ile ödüllendirileceklerdir.

İlk Başarı Ödülümüz tensiz.denek arkadaşımıza verilmiştir. Karar metni:

Tensiz.denek adlı üyemiz, Evrim Teorisi sitemizin (www.evrimteorisi.org) geliştirilmesinde gösterdiği çaba ve başarı sebebiyle Turan Dursun Sitesi Başarı Ödülü almaya layık görülmüştür.

Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yönetim Kurulu

unbe 10-09-2009 23:14

Tensizdenek arkadaşımızı kutluyorum ve tebrik ediyorum.

prozac 10-09-2009 23:18

Tensiz.denek,tebrik eder başarı ve çalışmalarının sürekliliğini dilerim..

evrensel-insan 10-09-2009 23:26

Saygideger tensiz.denek;

Azimli ve kararli calismalarinin devamini diler; layikiyla almis oldugun odul icinde tebrik ederim.

Ayrica, sitemizin boyle bir dusunce uretimini de kutla, devamini ve gelisimini dilerim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

flipper 10-09-2009 23:30

Hep başarılı olmanı dilerim....

pervane 10-09-2009 23:31

Kutluyorum, bu çalışma azmi ile nice ödüllere diyorum.

dilaver 10-09-2009 23:35

tensiz dostumuz, gerçekten bize ihtiyacımız olan ivme ile enerjiyi kazandırmıştır. Kendisini kutluyor ve kendisini de aşmasını bekliyorum. Buna gücü vardır, bunu ispat etti.

saygılarımla

Sapiens 10-09-2009 23:38

Tebrikler tensiz.denek... Site gerçekten çok gelişti ve her geçen gün daha iyiye doğru gidiyor. Sağol, varol...

tensiz.denek 10-09-2009 23:46

Yeni hedefimiz bu ödüllerin sayısını 3'e çıkarmak :)

Şaka bir yana, sitelerimizin gelişmindeki başarı sadece bir kişiye ait bir başarı değildir. Dün ve bugün evrim sitelerinin gelişmesi için emek sarfetmiş olan herkesin bu başarının altında imzası vardır. Dolayısıyla bu ödülü site için çalışmış, çalışan ve çalışacak olan herkes adına kabul ediyorum.

Ayrıca güzel yorumlarınız ve desteğiniz için evrim siteleri grubu adına hepinize teşekkür ederim.

Saygılar,

placebo 11-09-2009 00:04

Tensiz deneği evrimteorisi sitemizdeki emeklerinden ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum..Başarılarının devamını dilerim..

İvan Karamazov 11-09-2009 00:09

tebrik ederim tensiz.denek. ben, verdiğin bilgileri, ilgiyle takip ediyorum :)

high_iq 11-09-2009 00:09

tensiz.denek,

Kutlarım, ayrıca çok teşekkürler! Sizlerin özverisi olmasa bu güzellikller olmaz...

Yönetimi de kutlarım, ödüllendirme iyi bir fikir.

dilaver 11-09-2009 00:35

bu kuru kuruya ödüllendirmeye karşıyım.

Önerim,

şayet kendisinde yoksa

Harun Yahya safsatası ve Eveim gerçekleri kitabının tensiz dostumuza postalanması. Ya da başka bir şeyin, ya da bir senelik BG dergisi aboneligi olabilir.

YK karar alırsa ben hallederim.

saygılarımla

KızıL 11-09-2009 00:37

waoow emeğine sağlık dostumm başarılarının devamını dilerim.. tebrik ederim...

Cem 11-09-2009 01:11

Alıntı:

bu kuru kuruya ödüllendirmeye karşıyım.

Önerim,

şayet kendisinde yoksa

Harun Yahya safsatası ve Eveim gerçekleri kitabının tensiz dostumuza postalanması. Ya da başka bir şeyin, ya da bir senelik BG dergisi aboneligi olabilir.
Ödül başka kişilere de verilecek. Hepsine de o kitabı hediye ettirebilirsen neden olmasın dilaver. Ama birine verip diğerlerine vermemek hoş olmaz.

vartor 11-09-2009 01:19

Kisa zamanda . bunca is cikarabilen tensiz. denek kardesimizi kutluyor, yalniz odule layik olmasini degil, bunu hak eden ilk uye olmasini da ayrica tebrik ediyorum.

Averroes 11-09-2009 01:33

Azim ve kararlılığıyla hepimiz için örnek olası bir duruş sergileyen tensiz-denek arkadaşımızın yaktığı bu meşalenin sadece kendisinin elinde kalmayacağını, başta TD sitesi olmak üzere dünyanın bütün ateistlerinin de bu meşaleden istifade edeceğini belirtir, siteye ayırdığı bunca zaman ve emeğin asla zayi olmayacağını bilmesini isterim. Tebrikler

imhotep 11-09-2009 01:36

Tebrik eder başarılarının devamını dilerim...

Saygılar

Lestat 11-09-2009 02:04

senin adına çok sevindim..devamını bekleriz:) tebrikler..

K.C. 11-09-2009 09:45

Sevgili Tensiz, öyle sevindim ki...
Tüm çalışma ve emeklerin için teşekkür ediyor, Kutluyorum.

Titan 11-09-2009 10:27

Çalışmalarının daim olması dileğiyle kutlarım seni tensiz.

sargon 11-09-2009 11:05

Hem yönetimi, bu ödüllendirme olayini akil ettikleri icin, hem de Tensiz.Denek'i, gercekten siteye cok emek verdigi icin kutlarim. Gecenlerde siteye bir baktim, 175 kisi online, sasirdim dogrusu. Nasil bu kadar büyümüs.

toli 11-09-2009 11:08

Tebrik ederim tensiz.denek.. :)

saroz 11-09-2009 11:25

Tensiz denek çalışmalarını ilgiyle ve minnetle izliyorum. Yeri doldurulamaz yetenek ve emeğin için teşekkürler.

Saygılarımla.

Zihin Harmanı 11-09-2009 12:09

tensiz denek denen arkadaşımızın evrim teorisini canlandırdığını iddia eden kardeşlerimiz bu arkadaşımızın akademik deneyimlerinin de yazıverirler mi acep?

tensiz.denek 11-09-2009 12:26

Sayın Zihin Harmanı,

Yurtdışında fizik eğitimi görmekteyim. Özellikle uygulamalı fizik, biyoloji, astrofizik, nanofizik, elektronik ve teknolojileri alanlarıyla ilgiliyimdir.

Saygılar

Zihin Harmanı 11-09-2009 12:31

Alıntı:

tensiz.denek´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 230853)
Sayın Zihin Harmanı,

Yurtdışında fizik eğitimi görmekteyim. Özellikle uygulamalı fizik, biyoloji, astrofizik, nanofizik, elektronik ve teknolojileri alanlarıyla ilgiliyimdir.

Saygılar

Fizik eğitimi almak demek her alanda uzman kişiliğe sahip olmak anlamına geliyor?

her insan hobi olarak ilgilendiği alanda uzman mıdır?

fizik okuyorsunuz ,ama gel gör ki biyoloji alanında nanoteknoloji alanında elektronik alanda uzmansınız öyle mi?

fizik ile evrim teorisinin bağlantısı nedir anlayamadım açıklar mısınız?

tensiz.denek 11-09-2009 13:09

Alıntı:

Zihin Harmanı´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 230856)
Fizik eğitimi almak demek her alanda uzman kişiliğe sahip olmak anlamına geliyor?

her insan hobi olarak ilgilendiği alanda uzman mıdır?

fizik okuyorsunuz ,ama gel gör ki biyoloji alanında nanoteknoloji alanında elektronik alanda uzmansınız öyle mi?

Sayın Zihin Harmanı

Bilimin bazı diğer alanlarıyla da ilgli olduğumu söyledim. Uzman olduğumu söylediğimi siz uydurdunuz.
Bir uygulamalı fizikçi olarak bize verilen en büyük ve önemli eğitim bilimsel kuramlar değildir, metodolojik eğitimdir. Biz evrendeki fenomenleri nasıl gözlemlememiz, bu gözlemlerimizi nasıl değerlendirmemiz ve bu değerlendirmeleri nasıl düzenleyerek fenomenlerin nasıl ortaya çıktığını nasıl açıklamamız gerektiği öğretilir. Bu öğreti bir felsefedir, bilim felsefesidir. Uygulamalı fizik alanından mezun olan öğrenciler, fizik ve mühendislik başta olmak üzere bilimin herhangi bir alanında uzmanlaşabilecek kapasiteye sahip olurlar ve akademide tıp dahil bütün alanlarda çalışabilirler. Türkiyede durum nasıl bilmiyorum ama yurtdışında böyle.
Alıntı:

Zihin Harmanı´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 230856)
fizik ile evrim teorisinin bağlantısı nedir anlayamadım açıklar mısınız?

Bunu sorduğunuza göre akademiden uzak olmalısınız. Bütün bilim alanları birbirine bağlıdır ve bütün bilim dallarında evrim öğretisine rastlanır.
Biyoloji öğrencileri fizik eğitimi alır, fizik öğrencileri organik kimya eğitimi alır, bütün bilim öğrencileri bilgisayar ve matematik eğitimi alır. Astrofizikçi yıldızların evrimini, biyolog canlıların evrimini, jeolog yerkürenin evrimini inceler. Bugün yeni yetişen bütün bilimadamlarının evrimin ve evrimsel mekanizmaların nasıl çalıştığı konularında bir fikirleri vardır. Bir biyologun ne kadar fizik bilmesi gerekiyorsa benim de o kadar biyoloji bilmem gereklidir ki bir gün üniversitede aynı odada kapalı kadığımızda muhabbet edecek konumuz olsun.

Saygılar,

tensiz.denek 11-09-2009 13:28

Ah, aynı zamanda belirtmeden geçemeyeceğim. Benim evrim sitelerine yaptığım katkı bilimsel bir katkı değildir, teknik bir katlıdır. Bilgisayar alanında teknik konularda bir site yürütebilecek bilgiye sahibim.

TD sitesinde yazdığım yazılar, evrim forumumuzda diğer arkadaşlarımızın yazdıkları yazılar evrim teorisi'nin bilimselliğini bilmeyen veya yanlış algılayan üyeleri bilgilendirmek amaçlıdır. Bu yazılara ister itimad edersiniz ister etmezsiniz, ona karışamayız. Yazdıklarımızı ancak verdiğimiz kaynaklar doğrulayabilir.

Evrim sitemizde ise makaleler bölümünde benim yazdığım hiçbir makaleye veya haberler bölümünde yazdığım bir habere rastlayamazsınız. Makalelerimizi genelde bilim adamlarımızdan, haberlerimizi de gazetelerden ve gazeticilerden alıntılarız. Kaynaklarımızın güvenilir olmasına dikkat eder ve kaynakların bilimsel olması konusunda seçici davranırız. Bu bugünden önceki politikamızdır ve bu politika gelecektede devam edecektir.

Saygılar,

K.C. 11-09-2009 13:30

Alıntı:

tensiz.denek´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 230870)
Bir biyologun ne kadar fizik bilmesi gerekiyorsa benim de o kadar biyoloji bilmem gereklidir ki bir gün üniversitede aynı odada kapalı kadığımızda muhabbet edecek konumuz olsun.

-e güzel :)...

high_iq 11-09-2009 13:38

Sevgili tensiz.denek,

Zihin Harmanı arkadaşımız fazlaca zihin harmanlamış. Aldığınız ödülün gerekçesini sormaya yer kalmamış.

Bundan dolayı densizlik yapmıştır, hoşgörün.

Merak etmeyin, konu açacak ve bizi Kuran'ın ilahi sözler ve mucize olduğunu açıklayacak. Biz de bu konudaki akademik yeterliliğini soracağız elbette...

frodo 11-09-2009 17:20

Sevgili tensiz'in kısa zamanda yaptıklarını takdir etmemek mümkün değil. Ama uyarmadı demesin tüm bu başarıları ona yeni sorumluluklar görevler olarak geri dönecektir.

Kısaca yandın sen tensiz :D

Her şey için teşekkürler

yucemanitu 11-09-2009 18:23

Kutlarım tensiz, bu ödüle gerçekten layıksın.

pante 11-09-2009 21:02

Evrim sitesini son zamanda takip edemedim. O nedenle neler yaptığını bilmiyorum ama takdir aldığına göre haketmiştir. Kendisini kutluyorum.

thunderpoint 11-09-2009 21:18

Tebrikler tensiz.. Ve de teşekkürler..

aydoe 11-09-2009 21:35

Şu anda 164 konuk ve 1 üye çevrimiçi

Tebrik ederim çalışmalarınız karşılığını bulmakta , teşekkürler tensiz.denek.
sevgiler

cigi 12-09-2009 01:51

Evrim teorisi sitesine katkilarindan dolayi tenisz.denek arkadasimiza tesekkürler.
Dilerim bundan sonra en büyük ödülü, sitenin ziyaretcilerinin daha cok artmasidir.

Sevgiler.

ugurce82 12-09-2009 02:47

Alıntı:

Zihin Harmanı´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 230847)
tensiz denek denen arkadaşımızın evrim teorisini canlandırdığını iddia eden kardeşlerimiz bu arkadaşımızın akademik deneyimlerinin de yazıverirler mi acep?

Kendisi Fetoşun okullarında okuyup, daha sonra H.Y. gibi bilim nobeli almış bir bilimadamının fakültesinde master yapmıştır.

Şaka bir yana bu şaklabanlara aldırmadan çalışmalarındaki başarıları devam ettirmen dileğiyle seni tebrik eder ve alacağın ödüllerin sayısını arttırmanı dilerim.

nehir 13-09-2009 03:14

Sn.tensiz.denek;
kutlarım ve başarılarınızın devamını dilerim,daha nice ödüllere diyorum!

saygılar...

milomanara 14-09-2009 20:42

Tebrikler tensiz.denek,

Evrim sitesi gerçekten çok güzel oldu.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:20 .