Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Yeni Üyeler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Dinsel İktidarsız (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=12893)

insanıkamil 20-09-2009 04:03

Dinsel İktidarsız

Tanrının bilinemeyecegini one surerek tanriyi reddedemiyorum ancak yaşadıklarımı,gorduklerimi yani dünyevi olayları tanriya yoramıyorum. Bana şimdilik tanrının varlığını ispatlamaya çalışmak, yokluğunu ispatlamaya çalışmak kadar saçma gelmekte fakat konu başlığımda da belirttiğim gibi şu sıralar "Dinsel İktidarsız " olduğumdan ötürü henüz bu konudaki düşüncelerim tam olarak oturmuş değil.. Şunuda söylemek ihtiyacı hissediyorum

Dinsel sömürü ve Baskı Ayının Anlamsız ve İçeriksiz Bu Bayramını Kabul Etmeyiniz!!!!!

Kendimden kısaca bahsetmiş oldum böylece. Ayrıca Dinlerden özgür bir platformda özgürce tartışma olnağaı sağladığınız için teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim.

evrensel-insan 20-09-2009 04:23

Saygideger insanikamil;

Sitemize ve aramiza hosgeldin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Titan 20-09-2009 18:19

Kamil insan hoşgeldin.

thunderpoint 20-09-2009 20:11

Hoşgeldin kâmil.. İyi katılımlar...

eliza 20-09-2009 22:14

Hoşgeldin :)

placebo 21-09-2009 03:22

Aramıza hoşgeldiniz..

K.C. 21-09-2009 11:10

Dinlerden özgürlüğe hoş geldiniz kamil insan.

pervane 21-09-2009 13:58

Sn. insanıkamil hoş geldiniz, iyi katılımlar diliyorum.

Averroes 21-09-2009 20:17

Alıntı:

insanıkamil´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 235989)
Tanrının bilinemeyecegini one surerek tanriyi reddedemiyorum ancak yaşadıklarımı,gorduklerimi yani dünyevi olayları tanriya yoramıyorum. Bana şimdilik tanrının varlığını ispatlamaya çalışmak, yokluğunu ispatlamaya çalışmak kadar saçma gelmekte fakat konu başlığımda da belirttiğim gibi şu sıralar "Dinsel İktidarsız " olduğumdan ötürü henüz bu konudaki düşüncelerim tam olarak oturmuş değil.. Şunuda söylemek ihtiyacı hissediyorum

Dinsel sömürü ve Baskı Ayının Anlamsız ve İçeriksiz Bu Bayramını Kabul Etmeyiniz!!!!!

Kendimden kısaca bahsetmiş oldum böylece. Ayrıca Dinlerden özgür bir platformda özgürce tartışma olnağaı sağladığınız için teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim.

Sn İnsan-ı Kamil,

Yav ben "Dinsel sömürü..." diye başlayan cümlenin kendisinden önceki ve sonraki cümlelerle bir bağlantısını kuramadım. Birinci paragraf kişinin henüz ne olup ne olmadığını bilemediğini anlatıyor, sonuncu paragraf siteye teşekkür. Eee, ortadaki o cümle de neyin nesi onu merak ettim. "Dinsel sömürü ve Baskı Ayının Anlamsız ve İçeriksiz Bu Bayramını Kabul Etmeyiniz!!!!!" PEk cümle-i kamil gibi gelmedi ha insan-i kamil? Tamam sen kızma yine de, etme diyorsan etmeyiz, ne yapalım!

insanıkamil 22-09-2009 22:52

Sevgili schopenhauer

Yazımdada belirttiğim gibi dini düşüncelerim sağlam temeller üzerine oturmuş değildir. Bu sebeple düşüncelerimin tutarlı olmamaması doğaldır.

Averroes 22-09-2009 23:11

Tamam o halde sitenin tadını çıkarın. İsterseniz şu ilginç konuyla başlayabilirsiniz. Yorumlarınızı almaktan mutluluk duyarız.

http://www.turandursun.com/forumlar/...ad.php?t=12875

Saygılar

rodof 22-09-2009 23:19

İsterseniz şu ilginç konuyla başlayabilirsiniz. Yorumlarınızı almaktan mutluluk duyarız.

hani konu kapanmıştı SCH kaLesinde BAŞARISIIIIIIIIIIZZ???.

rodof 22-09-2009 23:36

Alıntı:

schopenhauer´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 237159)
Tamam o halde sitenin tadını çıkarın. İsterseniz şu ilginç konuyla başlayabilirsiniz. Yorumlarınızı almaktan mutluluk duyarız.

http://www.turandursun.com/forumlar/...ad.php?t=12875

Saygılar

sevgili rodof biz o başlığı nihayetlendirdik haberiniz yok mu? . ama schopenhauer kalesinde başarılıııııı.

arar bulurum bu şekilde herkes ne derece davranış sergilediğini anlamış olur .sevgili SCH .bana konunun kapandığından söz etmiş ve kesin kazanan taraf olduğunuzu belirtmiştiniz bakıyorumda davetiyeler bile gönderiyorsunuz .selam ve sevgilerimle .
:spider:

Averroes 23-09-2009 00:26

Alıntı:

rodof´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 237185)
sevgili rodof biz o başlığı nihayetlendirdik haberiniz yok mu? . ama schopenhauer kalesinde başarılıııııı.

arar bulurum bu şekilde herkes ne derece davranış sergilediğini anlamış olur .sevgili SCH .bana konunun kapandığından söz etmiş ve kesin kazanan taraf olduğunuzu belirtmiştiniz bakıyorumda davetiyeler bile gönderiyorsunuz .selam ve sevgilerimle .
:spider:

Sevgili rodof, maç bitti de biz banttan yayın veriyoruz izleyemeyenlere.

Heyecanlı bir maçı tekrardan izlemenin bir mahzuru yoktur. İsteyen olursa maçı 90 dakikayla da sınırlı tutmuyoruz. Üstelik "Gel kardeşim sen de oyna" diyoruz. Rakibe "ofsayttasın, çık ordan" bile diyoruz. Daha ne yapalım?

delimiyim 23-09-2009 02:38

hoşgeldiniz kamil olma yolundaki abim.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:17 .