![]() |
ahlaksız ateistler
|
frodo, birde neyi yanlış anladığımı söyleseydinde cuma hutbesi tamamlanırdı
|
sevgili şeyhim videoyu izleyemediğini düşünüyorum. Başlık seni yanıltmış gibime geliyor.
|
videoyu gordum, ben de ateistligimden utaniyorum.
|
hahahahaha
frodo abim allahını:) seversen ne yazmıştı özgür abim kaçırmışım |
Alıntı:
|
ayrıca aynı sitede allahın varlığı da ispat ediliyor... tavsiye ederim bende de seyredince allah varmış dedim :) üstelik 3 tane de kızı varmış....
|
Alıntı:
iyide özgür abim ne kızıyon,benim ne suçum var şimdi,videoyu izlemeden ......EDIT....... sonuç böle olur, sizi tanıyor ve beğenerek takip ediyorum,bu yüzden kötü söz sahibine aittir bile demicem, saygılar özgür abim,:pray2: |
Alıntı:
Saygılarımla... |
Alıntı:
|
Güzel bir video eline sağlık yapanın ve yayınlayanın. Ama buraya alanın da izlemesini-okumasını tavsiye ederim.
Saygılarımla Elikoyum |
Alıntı:
|
Alıntı:
yaw hadi videoyu bi kenara bırakalım,nick'imdemi bişi ifade etmiyor sana onuda bi kenara bırakalım,375 küsür mesaj atmışım,hiçbirini okumadınmı bak sevgili abim ben bunları (söylenenleri tastik ediyormusun etmiyormusun) soruna binayen yazdım, ukalalık edicem bağışla,sizin anlıyacağınız dile çeviriyorum bir ateist olarak evet videodaki söylemleri tastik ediyorum,vartor abim gibi |
Alıntı:
benim yaptığım halt etmenin arapçası. benimde çare, senden özür dilemek kalıyor enelhak afedersin metin okumada zorlanmaya başlamışım demekki |
İroni güzeldir. İnsanı düşündürürken eğlendirir. Lâkin çarpıtmalara boğulmuş bir ironu çalışması olmuş. Yani olmamış.
Hüseyin Üzmez'i, El kaideyi biz temsilci ettik de sanki, onların üzerinden İslam'a saldırma çabaları. Ne yaparsanız yapın, içinizdeki korkunun sizi yiyip bitirmesinden foruma açtığınız konular çare olmayacak. Gerçi siz de haklısınız. Başka bir dünya olmadığına kendini inandırmak o kadar zordur ki, siz de egolarınızla savaşmaktasınız. Sizi bu meşgalinizle yalnız bırakayım. 10 üzerinden 2 :) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:18 . |