![]() |
Acaba yaş ortalamamız kaç?
dinlerden özgürlüğün tüm üyeleri kaç yıldır yaşıyolar acaba?Hadi bakalım...Saygılar
|
Re: yaş ortalamamız kaç acaba?
madem ben açtım başlığı o zaman söyleyeyim ben 25 yıllık bir tecrübeye sahibim sanırım forumun genç adamlarındanım hadi yaşlar abilerim ablalarım kardeşlerim
|
beecim,
41. |
Alıntı:
|
Beelzbb,
19 tam 2 ay 13 gün 8 saat :) ********19******** Saygılar... |
SADECE kırk
|
Kimilerine göre yolun yarısı
|
benden genci olamaz 16
hodri meydan war mı benden genci?? *:lol: *:lol: *:lol: *:lol: |
Bundan sonra dersimciiiim diyeceğiz demekki
:wink: |
bu ülkede ERDALcıklarda gitti, denizciklerde gitti
var sende dersimcik de mhmmd, şikayetimiz olmaz |
Ben de ortalamayı yükseltenlerdenim .....
40'ına merdiven dayadık ne de olsa..... |
Hep yaşlı adamlar deşifre oldu saygılar abilerim... Hani nerde gençlik? Yoksa korkuyomusunuz yaş yazmaya? Hadi genç adamlar ya da gençler byspy ile dersimm dostlarım yazmış bir tek...Ha birde bayanlar :roll: ... Acaba başlık mı görünmüyo yoksa korkuyorlar mı yaş yazmaya?? Neyse :P
|
abimben 27 yaşındayım..
nEkadanda genç pırof olmuşum demi*? :lol: lmc. |
şey afedersiniz...
hAnımensemden okumuşyazdıklarımı.28 decekmişim. 20 eYlul 79 da dodum. 2buçuk aydır 28 mişim*? :cry: (abim bu nası hesap yaw. 2006 çıktı 1979 * = 27 nası 28 oluyomuş yaw...hanım uzaklaştı..şindi hava yapıyom :D ..20yedi .. o kadan abim... hanım gelince 28.. :cry: ) |
hayırdır nufus sayımı'mı var, bu bayan nufus memurumu, yoksa kendine uygun bie kavalte mi arıyor, benim yaşım 35 ama 28 gibi gösteririm, ayreten evliyim benden uzak dur :lol:
|
49, elliye 47 gün var
* * saygılarımla |
tabi tabi hem sayımızda çıkacak ortaya aslında yönetime önerim anket de ihtiva eden yeni bir başlık açılması her üye yaşını tıklar böylece forumun yaş ortalaması çıkar ortaya
:) *olmadı tek tek toplarız yaşları oranlarız sayımıza napalım açtık bi defa böyle başlık.Sevgili gandalf bana soruyosan bekarım erkeğim bilemem kısmet derim belki biri çıkar :lol: |
Yeni 23 oldu. :)
|
27
|
29
|
20
|
Ebced hesabina gore az once hesapladim
23746287364263487268346283648264826348623846287461 092808 cikiyor. bu rakamlarda Kurandaki Hac suresine isaret ediyor hac suresi =22 vay be yasimi nasil buldum ama. |
baglantim kotu mesaj kopyasi
|
20:)
|
Bugün benim doğum günüm
Ne sarhoşum ne de yastayım Bir mağara içinde, Ayetlerin vahyedilmeye başladığı yaştayım. |
Sevgili beelzb ; 1 Şubat 2007 itibarı ile 50 ama hala 49 şu an. Bu arada papikçi 24-25 falan *:wink: |
18 den gün almak suretiyle en genç 2. sıradayım ama azimliyim dersim sıkı dur seni geçecem :D
|
Alıntı:
|
nisan da 22 olucam :) büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden.... :P :lol:
|
şimdilik en ufak ben:) mayısta 16 olacam
|
Garip kafaya almış bu papikçi beni demekki abi ben onu 16-17 filan zannediyodum.Vay hınzır şopar.Bak beel kardeşini de kandırıyo.
belzbb olm doru konuşsana senden kaç yaş büyük adam kafanca laf atmaya çalışma |
genç arkadaşlar gösteriyorki ''akıl yaşta değil baştadır'' *yıllarını okumakla
geçirip, prof *olmuş koca koca adamların hala mezardan ışınlanacaklarına inanmaları ise bana neutrino'nun imzasını hatırlatıyor |
Alıntı:
Sevgili ve sayın büyüğüm abim psikokemoterapi'ye olan saygım ve sevgim ikimizin arasındadır.O da beni iyi tanır ve sever.Umarım duruşumla ve uslubümle onun sevgisine layık olabiliyorumdur. :wink: * papikçi ise oldukça keyifli ehl-i keyf bir kişiliktir.Hayatı umursamaz, ciddi değildir,gelir forumumuza gariban gariban bir köşede kimseye sataşmadan takılır.Kendince yaşar.Atı var dı bi de onun ama öldü.Onun yasını tutar zaman zaman...doğayı sever ve korur.Herbel yaşar.Bitki dostudur o... Kısacası güzel insandır. |
yas ortalamamiz epey varmis yaw.
|
beelzbb kardeş pardon ben seni psiko abiye laf atıyon sandım *:oops:
|
Alıntı:
Bu arada forum orta yaşımsı genç çıkacak heralde istatistikler öyle gösteriyo.Gidişat bu vaziyette.Neyse toplayıp bölcez bakalım... :wink: |
nisan da 22 olucam *büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden.... *
zincari ,ortancaları unutmuşun |
ipucu 1: 4BBBBBBB
ipucu 2: HeB |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir eskimo atasözü derki hep ileriye gideceğine birazda geriye git geridekileride ancak böyle anlarsın Yanlız Ateistler sonra gerici demesinler abi:D |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:28 . |