Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Multimedya (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Pilot Kalem ile Ateizmi Çökerten Müslüman... (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=31464)

qlause 24-03-2013 22:17

Pilot Kalem ile Ateizmi Çökerten Müslüman...

http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=2&theater

Ahaha :D ne zaman vazgeçecekler şu cansız varlıklarla canlı varlıkları karşılaştırmaktan :D

O zaman ben de soruyorum, tanrıyı kim yarattı? bir kalem mi daha güzel, daha kusursuz yoksa tanrı mı?

Deistic Thought 25-03-2013 14:30

Pilot Kalem ile Ateizmi Çökerten Müslüman...

Gerçekten ilginç bir video :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=e83NGt-H58A

Cumayagittimgelicem 25-03-2013 14:56

Facebook da paylaşım rekoru kırıyor şu sıralar.

Baskoylu 25-03-2013 15:06

Evet her seyin bir yaratani var.. buna itrazimiz yok, aksine her seyin yaraticisini tespitlerle acikliyoruz.. Malesef Sizin Hayal Ettiginiz, Yine Insanlar Tarafindan Yaratilan ve Akabinde Yine Insanlar Tarafindan Inanilan Hayali Allahin hic bir varligini ve ispatini gormedik...

Sahi Yaa Su Hayali Allahinizi bir cagirin gelsin sohbet ve muhabet edelim, bakalim, yaratan o muymus yoksa Insani Yaratan Insanin Kendisimiymis.....

Saygi ve Insani Sevgilerimle

Subat 25-03-2013 15:13

Bu açıklamalardan sonra ateizm camiası derin bir yas içerisinde..

Bizi en can alıcı yerimizden vurmanın keyfini süren şakirti kutluyoruz. Kurşun kalem dese kurtarıcaz olayı ama pilot kalem örneğine verecek cevap yok. :confused:

vartor 25-03-2013 16:38

Alıntı:

Cumayagittimgelicem´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 478145)
Facebook da paylaşım rekoru kırıyor şu sıralar.

kirar tabi, biz bile kim bu super zeka diye actik, baktik.

Kozmik Perspektif 25-03-2013 16:43

“İnsan maymundan geldiyse şimdiki maymunlar niye insan olmuyor yav?" sorusuyla evrim teorisini çökerten müslümanla aynı familyadan geliyordur. :)

Russell 25-03-2013 16:54

Bir pilot kalem bile kendi kendine var olamazken bütün bu alemi yaratan bir tanrı nasıl kendi kendine var olabilir?

murted 25-03-2013 16:55

Bu arada o kalem Çin malı falan değilse tüm canlılardan daha "sanatlı"dır. :)

http://eksisozluk.com/pilot-kalem-il...t--3760476?p=1

mustafakemallerolmez 25-03-2013 20:34

Dikkatimi çeken bi husus var sürekli ateist amcayı araya alalım diye tutturuyo amaç sanki bizim için tehlike arz ediyo aman dikkat arkadaşlar...

ALKA 25-03-2013 22:54

Pilot kalem pilot kalem olmadan önce onun ataları olan tüy kalemler bile evrile evrile bir transformasyon geçiriyorsa onu yapanın evrim geçirmediği söylenebilir mi a benim canım şakirtim? Önünde bir pilot kalem var ve sen hala inkar mı ediyorsun senin de pilot kalem gibi evrim geçirdiğini? :D

http://image.slidesharecdn.com/penev...jpg?1287371119

bursali68 25-03-2013 23:00

Merhaba,

Videodaki pozisyon...: Bozacı ve Şıracı elele...!

Sağlıcakla kalınız....

vartor 25-03-2013 23:22

Alıntı:

bursali68´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 478229)
Merhaba,

Videodaki pozisyon...: Bozacı ve Şıracı elele...!

Sağlıcakla kalınız....

Yerinde bir tespit:) Zaten her yerde bu ikisi yanyana olmazlar mi?

qlause 25-03-2013 23:46

Alıntı:

Subat´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 478150)
Bu açıklamalardan sonra ateizm camiası derin bir yas içerisinde..

Bizi en can alıcı yerimizden vurmanın keyfini süren şakirti kutluyoruz. Kurşun kalem dese kurtarıcaz olayı ama pilot kalem örneğine verecek cevap yok. :confused:

Hahaha :D :D

Anima Libera 26-03-2013 17:34

Bu videoyu izledikten sonra abdest alıp iki rekat namaz kıldım.

kharon 26-03-2013 22:54

Şakirdin başka bir videosu, muhtemelen anlattığı kişiler ilköğretim talebeleri.

Afrika'da İnsanlar Açlıktan Ölmüyormuş.

http://www.youtube.com/watch?v=lV1N_6eT_zA

bakkalmahmud 26-03-2013 23:57

Alıntı:

qlause´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 478020)
http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=2&theater

Ahaha :D ne zaman vazgeçecekler şu cansız varlıklarla canlı varlıkları karşılaştırmaktan :D

O zaman ben de soruyorum, tanrıyı kim yarattı? bir kalem mi daha güzel, daha kusursuz yoksa tanrı mı?

Bu arkadas kurnazlik yapiyor,yaradanin adini hic anmiyor, oysa su an bile bircok yaratan var, mesela hürkusa göre yehova yaratanken ona göre allah yaratan, ama allahin adini anmiyor, isin garip yani bu hareketle sadece ateistlere ders verdiyini sanarken, agnostik ve diyerlerini hesaba katamiyor.
Neden ateiste soruyorda diyerine sormuyor?.
Ateist dernek kuruldugunda yapilmasi gereken en öncelikli sey,,Ateislerin arkasindan konusanlara bütün türkiyenin önünde tartisma teklifi yapmak ,yada savunma hakki vermeden sadece arkadan konusmasinin kahpece oldugunu ilan etmek.saygilar

stardust 27-03-2013 01:06

ne ateizm i çökertmesi elindeki pilot kalemle adını yazabileceğinden bile şüpheliyim çoluk çocuk muhabbeti başka bişey değil.Müslümanlarda paylaşım rekoru kırıyorlarmış hiç şaşırmadım.

Kozmik Perspektif 27-03-2013 02:21

Müslümanlar hala köhnemiş yaratılışçı argümanlara sarılıyorlar. Bir de bu aptal saptal argümanları "hacı amcanın ateist profesöre verdiği müthiş ayar" şeklinde hikayeleştirerek anlatırlar ki adamı deli ederler. "Düzceli Mehmet" yada "Kendini Arayan Adam" gibi hidayet öyküleri de bu "cevab veremedi" furyasının bir uzantısı bana göre.

Ahlaksız 05-09-2013 00:45

Ateist Bir Gençle Sokak Sohbeti

http://www.youtube.com/watch?v=0v8L9B5EJEk
http://www.youtube.com/watch?v=8wy0Jy55nMo
Şu anda ikinci videoyu izliyorum..
Fethullahcı uçmuş artık..Karşısındaki gençte özellikle seçilmiş sanki..Kendini ezdiriyor bu Fethullahcıya..Ateistlerin yüz karası..

Erdem Alaca 05-09-2013 02:19

Bence çocuğun çok efendiliğinden böyle olmuş sn.NOLAN.
Sunucu da tam bir laf cambazı, kıçı-başı geçtim adamın oynamayan bir yeri yok. :)

Yani bu siteye gelmesi lazım ki havasını söndürüversin buradaki arkadaşlar, yoksa çocuk yetersiz kalmış hakikaten onun karşısında.

Ahlaksız 05-09-2013 02:26

Alıntı:

Erdem Alaca´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 496946)
Bence çocuğun çok efendiliğinden böyle olmuş sn.NOLAN.
Sunucu da tam bir laf cambazı, kıçı-başı geçtim adamın oynamayan bir yeri yok. :)

Yani bu siteye gelmesi lazım ki havasını söndürüversin buradaki arkadaşlar, yoksa çocuk yetersiz kalmış hakikaten onun karşısında.

Videonun sonunda çocuktan sohbetlere katılma konusunda söz alıyor..Yani bu ateist,yakında fethullahcı olabilir:)
Çok efendi ama sn.Erdem..Bu kadar efendilik/sakinlik iyi değildir..
Benimle yapsın sıkıyorsa bir röportaj..Yapamaz..En fazla 1 dakika dayanabilir bana..Şekilden şekile sokarım o bir dakikada..Buldu tabi tüysüz bir ergeni,bastırıyor sürekli..Elmanın tohumu tatsızmışta,elma nasıl tatlı oluyormuş:)

Aslında bizde bir tüysüz bir müslüman bulup bastırmalıyız:)

Bayrak 05-09-2013 02:37

Alıntı:

NOLAN´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 496947)
Videonun sonunda çocuktan sohbetlere katılma konusunda söz alıyor..Yani bu ateist,yakında fethullahcı olabilir:)
Çok efendi ama sn.Erdem..Bu kadar efendilik/sakinlik iyi değildir..
Benimle yapsın sıkıyorsa bir röportaj..Yapamaz..En fazla 1 dakika dayanabilir bana..Şekilden şekile sokarım o bir dakikada..Buldu tabi tüysüz bir ergeni,bastırıyor sürekli..Elmanın tohumu tatsızmışta,elma nasıl tatlı oluyormuş:)

Aslında bizde bir tüysüz bir müslüman bulup bastırmalıyız:)

Sayın NOLAN müslümanın tüylüsüde tüysüzüde yalana dolana fırıldağa ve kafasına göre yoruma dayanmadan islam denen putperes dini savunamaz. İsterse alim olsun dinleri laçka olduğu için mutlaka tökezler saçmalar, komik durumlara düşer ve üstünede edepsizliği saldırganlığı elealmak zorunda kalır.

Siz müslümanın dürüstünü gördünüz mü? Ben görmedim

Adamlar kitaplarına bakıp arkadaş bunca çağdışı mevzu, savaş suçu ve insanlık suçu hükmü nasıl kutsal görebiliyorum diye kendilerini eleştirmek yerine kalkıp bu konularda kıvırmayı seçiyorlar. Bunlara ne dersen de aynı hamam aynı taslar.

Keşke benlede böyle sohbetler yapılsa sadece 2 konu yeter islamın uydurma ve çağdışı bir din olduğunu anlatmak ve anlamak için

GANİMET
KÖLELİK

Bu iki konu islamın rezil bir din olduğunu rahatlıkla ortaya koyar

Erdem Alaca 05-09-2013 02:38

Alıntı:

Elmanın tohumu tatsızmışta,elma nasıl tatlı oluyormuş:)
Ya da çanta örneği de iyiydi, tüm evrende her taşın her kumun her milimetrenin altını üstüne getirecen de, sonra Allah yok diyecekmişsin.

Çakal seni. :)

Erdem Alaca 05-09-2013 02:47

Alıntı:

Siz müslümanın dürüstünü gördünüz mü? Ben görmedim
Aslında çok nadiren de olsa var sn.Bayrak, ama devede kulak misali işte.
Mesela benim bir yurt arkadaşım vardı, acayip bir Müslüman'dı.

Öyle ki bir konuşmamızda, "Elimde olsa bugün ölmek isterim, Allah'a bir an önce kavuşabilmek için" demişti. Böyle bir koyu Müslüman'dı.

Ben ondan iyilik ve dürüstlük dışında bir şey görmedim.

speech 05-09-2013 02:50

Alıntı:

Kendini ezdiriyor bu Fethullahcıya..Ateistlerin yüz karası
"ateistler zaten yüz karasıdırlar, ezilmeye mahkumdurlar" denilirse daha doğru olmaz mı?

Bayrak 05-09-2013 02:52

Alıntı:

Erdem Alaca´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 496953)
Aslında çok nadiren de olsa var sn.Bayrak, ama devede kulak misali işte.
Mesela benim bir yurt arkadaşım vardı, acayip bir Müslüman'dı.

Öyle ki bir konuşmamızda, "Elimde olsa bugün ölmek isterim, Allah'a bir an önce kavuşabilmek için" demişti. Böyle bir koyu Müslüman'dı.

Ben ondan iyilik ve dürüstlük dışında bir şey görmedim.

Ben birey veya insani yönden demedim.. Dini savunma konusunda ve islama dürüsce ve gerçekci yaklaşma anlamında demek istemiştim. Hıristiyanlığı veya başka bir dini eleştirirken alabildiğince mantık yürüten bu tipler konu islam olunca kıvırmak için kılıf bulmak için yalan dolan fırıldak ve hertürlü dandik söz ve davranışı sıralarlar.

İslam rezil bir din olunca ister dürüst olsun ister sahtekar tüm müslümanlar yalançı olmak zorunda

Bayrak 05-09-2013 02:53

Alıntı:

speech´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 496954)
"ateistler zaten yüz karasıdırlar, ezilmeye mahkumdurlar" denilirse daha doğru olmaz mı?

Müslümanlarda insanlığın yüz karası. İnsanlık düşmanı denmesi daha doğru olmaz mı?

speech 05-09-2013 02:57

olmaz, zinhar caiz değildir

Neva 05-09-2013 04:15

Alıntı:

NOLAN´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 496947)

Olmasina gerek yok, zira ateist degil..

Kendini ateist zanneden biri olmasi mumkun.

Veya cemaatin mevcut elemani..

Neva 05-09-2013 18:51

Arkadaslar, evrim icerikli mesajlariniz icin asagidaki linki takip ediniz.

http://www.turandursun.com/forumlar/...ad.php?t=28123

murted 05-09-2013 18:57

Alıntı:

Neva´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 496960)
Olmasina gerek yok, zira ateist degil..

Kendini ateist zanneden biri olmasi mumkun.

Veya cemaatin mevcut elemani..

Alıntı:

Ateyiz:
Neden bir tek Müslümanlık ya da neden tek Allah?
Niye bir Buda olmasın ya da Nirvana neden olmasın?
En başta, daha bir dakika dolmadan ateistimizin Buda ile Nirvana'yı Allah gibi tapılacak bir şey ya da Müslümanlık gibi bir din zannettiğini görüyoruz. Hadi Buda dini bir figür, cehaletinle Budistlerin ona taptığını falan düşünüyorsun ya da hadi yanlışlıkla Budizm demek yerine Buda diyorsun da Nirvana ne bilader? Nirvana din/inanç mı ya da tapılacak bir şey mi? Kimden aldın bu aklı?

Sonrasına tahammül edemedim zaten. Düzmece olduğuna eminim. Ezikliklerinden bu tip işlere başvurduklarını çok gördük. Bunlar Fethullahçı değil, katıksız Nurcu olsalar gerek. İkinci videonun ön izlemesinde Risale misale var ellerinde, Sözler Köşkü falan diyor altta. Fethullahçılar da kendilerini Nurcu olarak niteleseler de bu onlarınkine pek benzemiyor.

Her sakallıyı dedemiz sanmamamız gerektiği gibi ateyizim diyeni de ateist sanmamak lazım.

Aleph 01-04-2015 21:17

Denge delili (bu videoyu izleyen ateist imana geliyor..)

Videoyu izledikten sonra gusül alıp iki rekat namaz kılmayı ihmal etmeyin :)

Nana Buluku 01-04-2015 21:44

Neden istila etmediğini bilim çok güzel yanıtlıyor.

Allah tüm hayvanların istilalarını önlemiş ama bir insanı durduramamış. Biyolojik olarak bizde hayvan olduğumuza ve dengeyi de bozduğumuza göre Dünya'da denge yoktur.

Bunu geçtim bilim insanları Dünya'nın 4 defa bakteriler tarafından istila edildiğini söylüyor.

Cevap vermeye bile gerek yoktu aslında. :)

Aleph 01-04-2015 21:52

Cevap yazmanıza elbette gerek yok; izleyin, gülün geçin diye paylaştım.. :D ;)

Yıldıztozu 02-04-2015 00:17

Pilot kalemle ateizmi çökerten genç vardı bir de.

Aleph 02-04-2015 00:27

Bu Nur talebeleri beni öldürüyor.. :D
http://thegeyik.com/wp-content/uploa...8/stv-caps.jpg

Felâsife 02-04-2015 00:38

Harika videoymuş, bu videoya cevap yazmamak olmaz, helede istilâ varsa işin içinde, illa yazarım bir iki şey.

Ama tabi öncesinde insan denen varlığın, bilmediği şeylere biliyormuş gibi cevap vermesine hayranım-ki bende onlardan biriyim neticede-bildiğinede cevap ver bilmediğinede, yalandan kim ölmüş, hem belki ya tutarsa... tutar tutar... yalanda değil ki deriz derunumuzda.
Öyle olduğuna inanmışızdır, inanç yabana atılmaz, ki kitaptada okumuşuzudur.

Her şeyi Allah yarattı... bitti.
Bu cevap aslında vereceğimiz bir cevap olmadığında devreye giren, İnsan aklının olabilecek en mükemmel bir ürünü olup, bizi cevapsızlık illetindende kurtarır.
Çünkü "cevapsızlık" bizleri kahreder, yer bitirir, şaşkın şaşkın baktırır, illa bir cevap olmalıdır ki rahat uyuyalım.

İşte bu noktada "Allah" cevabı bizi kurtarır, bilmediğimiz şeyleri ona havale ederek, gece yastığa başımızı koyunca mışıl mışıl uyuruz...
Hiç bir şey cevapsız değilmiş, herşeyin cevabını biliyoruzdur, bundan daha mükemmel ne vardır.

Bu huzur ise tasavvufun baş düşmanıdır, bu nam-ı diğer NEFSin alametleridir bunlar.
Çünkü NEFS cevapsızlık, cahillik, bilgisizlik, yarınsızlık gibi bir dolu şeyden nefret eder, bu NEFS in at koşturacağı topraklar değildir...
Bu topraklar RUHUN alanıdır, o sever yarınsızlığı, cevapsızlığı vb.

Herkes bir şekilde duymuştur RUHLAR ölümsüzdür diye, ÖLÜMSÜZ olan tüm cevapları öğrenipte ne edecektir ki, bu çok sıkıcı olmaz mıydı?

O yüzden kişi Nefsi tarafından BİLMEK girdabında çekilir de çekilir.
Oysa o kişinin bildiği aslında İmanıydı, ama İman öyle bir baskın çıkar ki bu BİLGİ olur çıkar.
Yada kişi İmanını, kesin bilgi olarak görmeye mecbur kalır çünkü, NEFSi bastırır, uyku uyutmaz huzurda vermez.

Hasılı bilmediği halde çok şey bilen, herşeyi yaratan Allah diyen, düşünce MEKANIZMASINI ister istemez durdurmuş demektir, bu kişi artık düşünce ÜRETEMİYOR demektir, yani tıkandığının bir nevi resmidir.
Oysa bilmiyorum demek düşünce üretmenin ilk adımıdır.
Bilmeyeceksiniz ki cevaplar size içinizden veya çevrenizden gelsin, gelmese bile bu her zaman gelecek cevaba açık olmak demektir ki insan cehaletine ARİF olmalıdır.
Başka değişlede cevaplara siz ulaşamazsınız, o size ulaşır, o size gelir, bunun içinde hazır olmak gerekir.

HERŞEY, İLK, MADDE, ZAMAN, KİM, BAŞLANGIÇ, SON vb. diye bir cümle içinde geçen kelimeler zaten tehlikeli kelimelerdir.
Bunlar hakkında fikrimiz olabilir ama bildiğimizi iddia etmek, kesin konuşmak, işte bu bir yandanda düşünmediğimizi gösterir.

Ama biz düşünüyorduk...
Hayır, düşünmüyordunuz, sadece düşünülmüş bir şeyi dile getiriyordunuz...buda size ait değildi...
Şiirde de imâ ettiğim gibi Düşünüleni düşünen düşünür olmak, düşünmek değildir.

İstilâya gelince, ben o konuda koca bir pdf yazdımdı, imzamda duruyordu, tekrar yormayın beni :D

Aleph 12-04-2015 14:34

Alıntı:

murted´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 478161)
Bu arada o kalem Çin malı falan değilse tüm canlılardan daha "sanatlı"dır. :)

Hamile bir zebra henüz doğmamış yavrusuyla birlikte zebralar tarafından canlı canlı parçalanarak yeniyor. Ne kadar "sanatlı" öyle değil mi?..
http://i.sabah.com.tr/sb/galeri/duny...reler/63_d.jpg

spartacus 12-04-2015 19:37

Alıntı:

Felâsife´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 543360)
Her şeyi Allah yarattı... bitti.
Bu cevap aslında vereceğimiz bir cevap olmadığında devreye giren, İnsan aklının olabilecek en mükemmel bir ürünü olup, bizi cevapsızlık illetindende kurtarır.
Çünkü "cevapsızlık" bizleri kahreder, yer bitirir, şaşkın şaşkın baktırır, illa bir cevap olmalıdır ki rahat uyuyalım.

Her şeye alakasız cevap bulan cehaletin doruğuna ermiştir de denebilir. Örneğin yağmura hayret eden insanlar zamanla az cevap vermedi Zeus yağdırıyor diye... Bu bir cevapsa işte cevap..

Örnek verdiği kalem de yaratılmış değil, insan iradesiyle işlenmiş.

Kalemin kendiliğinden olamayacağına inanıyorsun da, bir kalemle kıyaslasan kıyaslanamayacak denli metafizik güçlerle donanmış!, yüksek irade, gelmiş, geçmişi an be an bilen, ol dedimi yoktan vareden bir şaheserin, Allah'ın kendiliğinden olduğuna nasıl inanıyorsun?

Nasreddin hocanın kazan hikayesi...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:06 .