Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Turan Dursun (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Turan Dursun'un Saçma İftiraları (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=5463)

tardu 18-01-2008 05:20

Turan Dursun'un Saçma İftiraları

http://www.netcevap.org/index.php?gi...&makale_id=638

zamage 18-01-2008 05:56

Re: Turan Dursun'un Saçma İftiraları

madem ayetler ve surelerle örnekler veriyoruz bende veriyim.

tahrim suresi 3. ayet Peygamber, eşlerinden birine gizlice bir söz söylemişti.
Fakat eşi, o sözü başkalarına haber verip Allah da bunu Peygamber'e açıklayınca,
Peygamber (eşine) bir kısmını bildirmiş bir kısmından da vazgeçmişti. Peygamber
bunu ona haber verince eşi: "Bunu sana kim söyledi?" dedi. Peygamber
"Bilen, her şeyden haberi olan Allah bana söyledi." dedi.
- - * - * - * - * - *
ayni zamanda dedikodu yapan bir allah var. insanligin akibetini birakip
muhammedin karilarinin neler konustugunu muhammete yetistiren ispiyoncu rolunde.
-----

mücadele suresi 8.ayet.... Bakmaz mısın şunlara ki, gizli konuşmaktan yasaklandılar da sonra
dönüp yasaklandıkları şeyi yapıyorlar; günah, düşmanlık ve peygambere karşı gelme hususunda
fısıldaşıyorlar. Yanına geldikleri zaman da seni Allah'ın sağlıklamadığı (selamlamadığı)
bir tarzda sağlıklıyorlar ve kendi içlerinden de: "Allah, bize söylediklerimiz
yüzünden azap etse ya!" diyorlar. Cehennem onlara yeter, ona yaslanacaklardır.
Artık o ne kötü akibettir!
----
mücadele * suresi 9. ayet Ey iman edenler, sizler fısıldaştığınız zaman, aranızda günah,
düşmanlık ve peygambere isyan hususunda fısıldaşmayın, iyilik ve takvayı fısıldaşın!
Allah'tan korkun ki, O'nun huzurunda toplanacaksınız.

muhammet kesinlikle kimsenin onun arkasindan konusmasini istemediginden bu durumdan tedirgin oldugundan
ötürü arkasindan konusulmasini istemedigi icin ne tesadüftür ki bu ayetler gelmistir.ama yukarda
görüyoruz ki korku duyacak birsey yok.sonucta bir ispiyoncu zaten var.:)tahrim suresi 3. ayete bakiniz

ayni zamanda dedikodu yapan bir allah var. insanligin akibetini birakip
muhammedin karilarinin neler konustugunu muhammete yetistiren ispiyoncu rolunde.
-----
muhammet suresi 7. ayet.. Ey iman edenler, eğer siz Allah'a yardım ederseniz O da size yardım eder ve ayaklarınızı kaydırmaz..
--------------
benim yardimima muhtac bir allah bana nasil yardim edebilir???????

tevbe *suresi 30 ayet..Yahudiler: "Üzeyr Allah'ın oğludur." dediler. Hıristiyanlar da:
"Mesih, Allah'ın oğludur." dediler. Bu, onların, önceden Allah'ı inkar edenlerin sözüne benzeterek,
ağızlarıyla geveledikleri sözleridir. Allah kahredesiceler, nereden de saptırılıyorlar?
--------
bedduva edecek kadar caresiz bir allah.....

seytanla allahin dialogu ..araf suresi 15 ayet Allah: "Haydi, mühlet verilenlerdensin." buyurdu.
hicr sure 34 ayet *Allah : "O halde çık oradan; çünkü sen, artık kovulmuşsundur!

iki sure arasinda 8 sure var. burda tertipli olmayan kitap haline gelmemis kur'an in karisikligindan
meydana gelmis bir hata....
----

taha suresi 9 ayet musanin olayi sana ulastimi???
allahin kendiside bilmiyor kime neyin ulastigini...kelime oyunu yapiliyor.
-----
taha suresi 20 ayet Bıraktı onu, bir de ne görsün o, bir yılan olmuş koşuyor!

sen hayatinda kosan kac yilan gördün???????????
-----

araf suresi 36. ayet Ayetlerimizi yalanlayanlar ve onlara inanmayı kibirlerine yediremeyenler
ise cehennemin sakinleridir ve sonsuza dek orada kalacaklardır

bir allah düsünün..benim yaptigim veya yapmadigim söyledigim yada söylemedigim herhangi
birseyi cok cok ciddiye alip beni nasil sonsuz atese atar?Ben onun yaraticiliginin yaninda
nekadar önemli olabilirim ki yaptigim yada söyledigim herhangi birsey onu bukadar kizdirip rencide edebilir?
------------------
bakara suresi 7 ayet (Allah, kalplerini ve kulaklarını mühürlemiş; gözlerine de bir perde inmiştir.
Bunların hakkı pek büyük bir azaptır.

bu ayetden anladigimiz bizim gözlerimiz kulaklarimiz allah tarafindan kapatilmistir. bizler istesekte inanmiyacagiz
inanmadigimiz icin bizemi kizmaniz lazim yoksa bizim kulaklarimizi ve gözlerimizi kapatan allahami ?neden beni yarattin
neden benim gözlerimi kapattin ve beni neden simdi yakacaksin? diye sorarlar....

* * Benim Tanrim Söyle der..

Senden hiçbir şey istemiyorum.

Senden hiçbir şey beklemiyorum.

Bana inan veya inanma, Yanımda ol veya olma,

Saygı duy ya da duyma, Sev ya da sevme,

Bunların hiçbirini önemsemiyorum.

Seni sensin diye,her şeyinle çok seviyorum!

Beni kaybettiğini sanarak

Aramakla geçirdin zamanını.

Beni bulduğun zaman Kimi bulduğunu görünce
İşte o zaman birbirimizden ayrı olmadığımızı göreceksin.

ARAMAYI BIRAKIP BENI BULMANI HEYCANLA BEKLIYORUM!!!

Tanri insanin kendisidir.......

vartor 18-01-2008 08:23

*Su dunyada insan gelene kadar nice turler geldi gecti, tanri fikri insanla ortaya cikti, neden tanri hayvanlara da her turlu rizk, kader verdigi halde, bir tek insandan kendine kulluk etmesini istemis olsun?
* Tanri masali insanla ortaya cikti ve insanla sona erecek; tarih boyunca degisik sekillerde, ozelliklerde yaratip da yok ettigimiz tanrilarim en sonuncusunun akibeti de digerlerinden farkli olmayacaktir. Zaten sozde "kelami", imanliya bile sacma gelmeye basladigindan, kilif uydurarak mecazi anlamlar cikarmaya, uydurmaya baslandi bile....Hem de apacik yazildigini allahin bizzat tasdik edip, tahrif edilmeyecegine and ictigi kitabi.....

aydoe 18-01-2008 09:46

Turan Dursun niye iftira atsın,ne geçecek eline iftira atınca?
Sırtından yediği kurşunlar mı.
Medrese eğitimi almış,müftülük yapmış bir insan,kendi ekmek teknesini niye kötülesin?
O çok iyi anlamış dinin ne olduğunu ve düşünmüş,ben kendimi ve insanları kandırmaya devam mı etmeliyim?Yoksa gerçekleri mi yazmalıyım?
Doğru ve zor olanı seçmiş.Din bu demiş.
Kahraman,büyük insan.
Onun aydınlığından korkan,korkak ve çaresizler tarafından katledilmiş.
İnandığı doğrular ve bizler için ölümü göze almış.
Sözün bittiği yerde şiddet başlar.Onun söylediklerini çürütebilecek olsalardı,veya Turan Dursun
haksız olsaydı,yanlış olsaydı,katledilmezdi.
Doğrular söylenmeye devam edecek ,akıl ve ilim kazanacak aydınlık karanlığa galip gelecektir.
Turan Dursun ölümsüzleşmiştir.Bedeni yok edilmiş olabilir.
İsmi ve düşünceleri yaşayacak,yaşatılacaktır.
Saygılar

18-01-2008 15:59

turan dursunun bir yazisinda bazi din alimlerini *allah icin kendi kendini yoktan var eden *cumlesini
kullandigini belirtmisti ve dursuna gore yani esas oz yokluk unsuru varlik unsuruna gerek duyunca
sistematik ogeler meydana geldigini belirtmisti buda bariz bir sekilde dinlerin cokusu anlamina geliyor sanirim

xMyStyLe 18-01-2008 21:54

Bu ülkede gerçekleri yazanlar hep öldürülmüştür ve TURAN DURSUN'da gerçekleri yazdığı için öldürüldü.

aspendos 18-01-2008 22:37

Alıntı:

xMyStyLe";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106820)
Bu ülkede gerçekleri yazanlar hep öldürülmüştür ve TURAN DURSUN'da gerçekleri yazdığı için öldürüldü.

turan dursun gerçekleri yazmadı güzel kardeşim ,

turan dursun kendi varsayımları ile islamiyetin manevi değerlerine fitne sokmaya çalıştı . okuduğu yanlış yalan haberlere kendini inandırdı .

turan dursun nezaman cenneti cehennemi gördüde kesin yok dedi ?

neye dayanarakdan yok dedi neye dayanarakdan allahı inkar etti ?

insanların hassasiyet verdiği manevi değerlere dil uzattı ve alay etti kendine saklasaydı belki şu an hayatta olurdu .

özgürlükden bahsetti .

özgürlük başka insanların inançlarına hakaret ve dil uzatarak olucak bir şey değildir .

bu işler öyle tesadüfen olucak işlere değil .

ozgur_beyin 18-01-2008 22:55

sevgili aspendos sen cenneti cehennemi ne zaman gördünde var diyorsun.
sana ''müjdeci mektuplar'' mı geliyor.
senin islam alimi zannettiklerin turan dursun'un ibrikçisi olamazlar.
yaşadığı sürece herkese meydan okudu ama bir baba yiğit karşısına çıkamadı. senin eleştirilerin nerde kalır onada sen cevap bul kendince.

yalanları ,esatirul evvelinleri ,herhangi biri bunu kendine ''kutsal değerler '' olarak alıyorsa ,bu onun bileceği iştir.
ama birileride ''kralın çıplak olduğunu'' söylüyorsa ,bunada sadece şapka çıkarılır.
eğer şapkan varsa :lol:

xMyStyLe 18-01-2008 22:55

Alıntı:

aspendos";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106823)

turan dursun gerçekleri yazmadı güzel kardeşim ,

turan dursun kendi varsayımları ile islamiyetin manevi değerlerine fitne sokmaya çalıştı . okuduğu yanlış yalan haberlere kendini inandırdı .

okuduğu yanlış haberlerle kendini inandırdı demişsin: Sizin için islamı kabul etmeyen herkez zaten yalancı değilmi..

Alıntı:

turan dursun nezaman cenneti cehennemi gördüde kesin yok dedi ?

Kim Gördü ki Var Diyorsun? Muhammed'mi ona inanan sensin öyle ise bende çıktım atımın üstüne yer gök çıkmadığım yer kalmadı inandınmı bunada?

Alıntı:

neye dayanarakdan yok dedi neye dayanarakdan allahı inkar etti ?

Turan Dursun'un yazılarını okudun mu tam bilmiyorum ama okumadıysan oku oku ki neye dayanarak inkar ettiği anla ve bu sorunun cevabını öğrenmiş olursun..ama sen Turan Dursun'a yine inanmassın

Alıntı:

insanların hassasiyet verdiği manevi değerlere dil uzattı ve alay etti kendine saklasaydı belki şu an hayatta olurdu .

dil uzattı ve alay etti demişsin oysa ki ben tam aksine insanlara gerçeği göstermeye çalıştı ve bu uğurda da canını verdi diye düşünüyorum...

Yani Sevgili aspendos birbirini anlamayan iki kafayız birbirimize çok uzağız sen ne desen bana boş gelir ben ne söylesem sana boş gelir...

aspendos 18-01-2008 23:34

aynen güzel kardeşim turan dursun nerede şu an ?

diğer arkadaş sen nezaman gidip gördün cenneti diye soruyor *:D

eğer sen geldiğin yerden habersiz isen söylenecek bir laf yok zaten .

ayeti kerime negüzel demiş .

sizleri ilk yaratan öldükden sonra tekrar diriltecek .

ah ateizm ah .

turan dursun yzaı tahtası önüne geçip elindeki boya fırçası ile tahtaya ras gele sıçratıp tesadüfen oluşan deseni dünya da tesadüfen oluşdu diyecek kadar şaşırmış dır .

sorun yok be kardeş ne elde etti ki zaten sizleri de kurtaramaz kendinide .

ama allah a inanan zararlı çıkmaz sonunda . allah ölümsüzdür bunu unutmayın ...

ozgur_beyin 19-01-2008 00:54

ah ateizm ah . aspendos

ah kazmalık ahh

spartan-troy 19-01-2008 01:42

vartor yazmış:

:D *ne yarattın vartor kardeş...

ozgur_beyin 19-01-2008 01:50

ooooo troyyada avdet etmiş allahın inayeti sayesinde
çok güzel bir çalışma olmuş . allahc.c emeğini zayi etmesin
sağol troyya kardeş. şimd^'' gül kokulu muhammedim'' ilahisini dinleyeceğiz troyyadan :lol:

frodo 19-01-2008 01:52

Tanrıları yarattı. Az şey değildir. Sadece Tanrılarla kalsa yine iyi. Bir sürü peygamber, melek, ruh
cin, *say say bitmez.

Kayıplardaydın spartan ? Tilki, kürk meselesi mi ?

spartan-troy 19-01-2008 01:57

yazdığım en ufak bir şey,,bu kadar bodozlamasına,sacma sapan bir şekilde alaya alınıyorsa
paylaşılcak bir şey yok demektir.tanrıları yarattı gibi bir mesele yok,tanrı zaten var olan bir şey.bunu size ben ahanda al size tanrı diyemem..tanrı yaratıcı demektir.frodonun soyledigi olay; tarihle alakalı bir mesele.benimkisi ise gayet somut bir olay...ne yarattın...(tanrı kelimesinin sözlük anlamıyla birleşerek) aynı şekilde alaya alıncaksa...paylaşımın gereği yok...saygılar--iyi geceler.

ozgur_beyin 19-01-2008 02:02

sevgili troyya biz müslüman mahallesinde salyangoz satıyoruz. sende hrıstiyan mahallesinde kurban kesiyorsun. :lol: bu kadar olur
bu alınganlık niye anlamadım.

3.yol 19-01-2008 03:50

Alıntı:

spartan-troy";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106840)
vartor yazmış:

* * Hayvanlari yaratmayi basardik Spartan Kardes, yakinda manavdan et alirken secimini yaparsin. Adina "cloning" deniyor, Turkcesi herhalde "kloning" olsa gerek.

* * ABD'deki yiyecek ve ilac standardlarini kontrol eden kurulus (FDA) *bir suru test yapip klonlama yontemiyle elde edilen eti yenir hayvanlarin urunlerinin insan sagligina zarari olmadigini onayladilar.

* *Kisa bir zaman sonra *Insanlari da yaratacagiz eger asiri dinciler bilimin tekerlegine herzaman oldugu gibi comak sokmazsa.

Saygilar,

thunderpoint 19-01-2008 09:54

Dün birara bağlı görmüş ama inanamıştım.. Bakıyorum icabet etmişsin troyya.. Hoşgeldin....

spartan-troy 19-01-2008 16:08

ucuncuyol forum yoneticisi olmussun ama senin bilimden de haberin yok.şaka yapıyorsun dimi güzel kardeşim.hayvanları yarattık diyorsun.sıfırdan dimi.hiç bir şey kullanmadan,kök hücre ve sentezleme olmadan sıfırdan hayvan yarattık diyorsun yani...helal olsun bee....nerdemiş o ucuncuyol,sallama kafandan.dogru ol dogru cıksın canınız.kim bilimin tekerine comak sokuyor.benim işim bilim.boyle camur atarak bir yere gelemezsiniz.

thunderpoint cok fazla sitenizde kalmam.frodo nun dediginin aksinei tilki,kürk meseleside değil.tek bir konuya bakar çıkarım.zaten cogu konu okunmaya bile değmez.

saygılar

ozgur_beyin 19-01-2008 16:23

troyya ''bilimsel ukalalık'' sendromunu üzerinden hiç atamamışsın.
hala ulema modundasın.
''çoğu konu okumaya değmez'' diyorsun ama ışıklı islamda ise ne konu var. nede okunacak metin.bizi eleştirmek *kolay ama *yapmak ise sizde hikaye.
hala okunabilir metinler yinede burdan giden ateistlerin yazdıkları.

''gül kokulu muhammedim'' *yalakalığından kurtulamamışsınız.. takılmış plak gibi hep aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz'' eline sağlık kardeşim, çok güzel bir çalışma olmuş kardeşim., kır manzaraları, pasta tarifleri
kelimeden bulmaca saçmalıkları .... başka bir şey varmı okuyacak.
yoksa varda ben mi görmüyorum.
eğer buraya geliyorsan sebebi okunacak metinlerin bulunmasıdır. aksini söylesende inanmam.
'' kazibül-katip'' durumuna düşmeni istemem

spartan-troy 19-01-2008 16:36

ozgur beyin islamısıgından ayrılalı hatta ve hatta forumlardan ayrılalı nerdeyse 1 sene olacak benim...
konu şöyle ki; siz mi bilimden anlıyorsunuz meselesi değil mi,istersen bir düşün...müslümanlara gerici,yobaz diyen tonla mesaj bulur gösteririm sana bu forumda.gösteremezsin diyor musun.diyemezsin.o zaman sorun nerde sevgili özgür beyin,insan kendisini allame zannetmesiyle.bu ucuncuyol kafasından salladı işte...kime yutturcak bana yutturcak...Bilimle uğraşmam işin temelinde olmamı anlatmamdır,Asla ve asla allame değilim...burada nabza göre şerbet verdiğimi de mesajlarımdan arattır ki bulursun.Kimseyle derdim yok ne ateistle ne de ateizmin kendisiyle...benim işim bilip bilmeden konuşanlarla...ucuncuyol kardeş,sıktı kafasından işte...bugun yeryuzunde yaratılmıs tum klonlama olayları kök hücre sentezlidir.kök hücre sentezi olmadan yaratılmış tek bir canlı bile yok...isterseniz kaynağını vereyim,isterseniz.Ama kalkıpta yok yarattık sizin gibiler bilime çomak sokmasın yeterki deniyorsa...bu sahtekarlıktır...anlamadan bilmeden düşmanlık yapmaktır.

Burada okunacak cok az yazı var ozgur beyin,kıyaslamaya gerek yok...butun forumlarınızda geyik var...evrenin genişlemesi yalan mesele...parmak ucları yalan mesele,,,cevirip cevirip aynı şeyleri tartışıyorsunuz..ki arattırıp mesajlarıma yalan o kaynaklar...bizimkiler dogru diyerek...

allame olan turan dursun sitesindekiler ,yobaz olan eleştirenler öyle mi özgür beyin...coktandır internet üzerinde forumlara takılmıyorum...dün gece bakayım neler yapıyorlar diye girdim,mesaj attım işte...eskisi gibi de olmam kesinlikle...bir gittimi 6 ay yine ugramam...ama benim derdim belli burada...kimseyi müslüman yapmak değil...sadece bilmeyene haddini bil demek...hepsi bu...

saygılar.

aspendos 19-01-2008 19:28

Alıntı:

ucuncuyol";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106849)
Alıntı:

vartor yazmış:

* * Hayvanlari yaratmayi basardik Spartan Kardes, yakinda manavdan et alirken secimini yaparsin. Adina "cloning" deniyor, Turkcesi herhalde "kloning" olsa gerek.

* * ABD'deki yiyecek ve ilac standardlarini kontrol eden kurulus (FDA) *bir suru test yapip klonlama yontemiyle elde edilen eti yenir hayvanlarin urunlerinin insan sagligina zarari olmadigini onayladilar.

* *Kisa bir zaman sonra *Insanlari da yaratacagiz eger asiri dinciler bilimin tekerlegine herzaman oldugu gibi comak sokmazsa.

Saygilar,

ok kardeşler madem hayvan yarattınız benden de bir söz alın sizlere .

" *YERYÜZÜNDE YAŞAYAN NE KADAR HAYVAN TÜRÜ VAR İSE ,DİNSİZDİR "

bu cümleme cevap vermeden önce düşün sonra yaz .

ah ateizm ah ...

kazma demesini biliyorsu .

cyildirim 19-01-2008 20:22

Alıntı:

gunnar";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106809)
turan dursunun bir yazisinda bazi din alimlerini *allah icin kendi kendini yoktan var eden *cumlesini
kullandigini belirtmisti ve dursuna gore yani esas oz yokluk unsuru varlik unsuruna gerek duyunca
sistematik ogeler meydana geldigini belirtmisti buda bariz bir sekilde dinlerin cokusu anlamina geliyor sanirim

peki dünya nasıl yoktan var olmuş sistematik olarak, onuda açıklamış mı turan dursun.

cyildirim 19-01-2008 20:25

Alıntı:

ucuncuyol";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106849)
Alıntı:

vartor yazmış:

Saygilar,

arkadaşım tanrı yoktan var edendir.

cyildirim 19-01-2008 20:30

Alıntı:

ozgur_beyin";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106893)
troyya ''bilimsel ukalalık'' sendromunu üzerinden hiç atamamışsın.
hala ulema modundasın.
''çoğu konu okumaya değmez'' diyorsun ama ışıklı islamda ise ne konu var. nede okunacak metin.bizi eleştirmek *kolay ama *yapmak ise sizde hikaye.
hala okunabilir metinler yinede burdan giden ateistlerin yazdıkları.

''gül kokulu muhammedim'' *yalakalığından kurtulamamışsınız.. takılmış plak gibi hep aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz'' eline sağlık kardeşim, çok güzel bir çalışma olmuş kardeşim., kır manzaraları, pasta tarifleri
kelimeden bulmaca saçmalıkları .... başka bir şey varmı okuyacak.
yoksa varda ben mi görmüyorum.
eğer buraya geliyorsan sebebi okunacak metinlerin bulunmasıdır. aksini söylesende inanmam.
'' kazibül-katip'' durumuna düşmeni istemem

İnsan karşıdakini eleştirirken kendisine bakmalıdır. Turan Dursun sizin için tabu olmuş, kutsal olmuş ne derse doğru sizin için. Gözünüz din karşıtı ne varsa sonuna kadar açıkken en ufak dinle ilgili doğru birşeyde bile gözünüze mil çekilmiş gibi, bakamıyorsunuz.

thunderpoint 19-01-2008 20:54

Alıntı:

spartan-troy";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106895)
Kimseyle derdim yok ne ateistle ne de ateizmin kendisiyle...benim işim bilip bilmeden konuşanlarla

Büyük gelişme.. Neye borçluyuz?

thunderpoint 19-01-2008 20:56

Alıntı:

cyildirim";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106904)
Gözünüz din karşıtı ne varsa sonuna kadar açıkken en ufak dinle ilgili doğru birşeyde bile gözünüze mil çekilmiş gibi, bakamıyorsunuz.

Neymiş o doğru olan? Troyya ne söylemiş de doğruymuş?

cyildirim 19-01-2008 21:00

Alıntı:

thunderpoint";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106909)
Alıntı:

cyildirim";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106904)
Gözünüz din karşıtı ne varsa sonuna kadar açıkken en ufak dinle ilgili doğru birşeyde bile gözünüze mil çekilmiş gibi, bakamıyorsunuz.

Neymiş o doğru olan? Troyya ne söylemiş de doğruymuş?

Ben genel konuştum. Kimsenin avukatlığını yapmaya niyetim yok. Dinin doğru taraflarından bahsettim. Sen dinin doğrularını mı soruyorsun bana?

thunderpoint 19-01-2008 21:04

Alıntı:

cyildirim";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106911)
Dinin doğru taraflarından bahsettim. Sen dinin doğrularını mı soruyorsun bana?

Bunu sorabiliyorsan yanlış tarafları olduğunu kabul ediyorsun demektir...

cyildirim 19-01-2008 21:18

Alıntı:

thunderpoint";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106912)
Alıntı:

benim dediğimden o mu anlaşılıyor sadece. yazarken genel düşünerek yazıyorum yoksa bende bilirim Güzel dinimizin güzellikleri diye konuşmayı. O zaman ne kadar farkım olur sizden. Bundan sonra mesaj yazarken biraz düşünüp yazarsınız umarım.
(konuda tamamen saptı :) )

spartan-troy 19-01-2008 21:27

Alıntı:

thunderpoint";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106908)
Alıntı:

spartan-troy";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106895)
Kimseyle derdim yok ne ateistle ne de ateizmin kendisiyle...benim işim bilip bilmeden konuşanlarla

Büyük gelişme.. Neye borçluyuz?

ne demek şimdi bu?

Alıntı:

thunderpoint";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 106912)
Alıntı:

yanlıs olan tarafları yok...sizin mantıgınıza gore her şey yanlıs...bir siz dogrusunuz
herkes yalancı turan dursun sitesindekiler dogru...1997 den beri susturdunuz mu ezan seslerini...
zaman ve tarih haklı olanı her zaman ustte gosterir...diğerleri azınlıktır.

saygılar

aspendos 19-01-2008 22:43

ya güzel kardeşlerim .

ben yıllardan beridir söylerim ateizm inananlara at gözlüğü ile bakmayı bırakın der .

oysa sabit kafada ve fikirde olan ateizmin ta kendisi .

herkes yanılgıda bir tek sizler akıllısınız başka hiçbir alternatif mevcut değil .

okadar eminlerki allahın olmadığına buna kesin inandırmışlar hayat felsefelerini .

bu turan dursunun da en büyük yanılgısı idi ve bir toplumu bir nevi kandırmış ve kendilerine doğru çekmeyi başarmıştır .

gerçi bu ateizm felsefesi pek başarılı olamamıştır ancak kendi ortamına sıkışmış ve özelliklede ülkemizde sanalın dışıda pek başarı sağlıyamamıştır buda saten türkiyede mümkün olmıyacak .

kuranı kerimde net açıklıyor . ben sizlerin kalplerinizi mühürledim gözlerinize de perde çektim .

isteyen inansın isteyen inanmasın ve ispatı da kuranı kerimde geçmesi . işte ateizm büyük bir yanılgıda fakat bu yanılgıları hüsnü kuruntu ve böbürlenmek ve kendilerini *bilgili sanmalarından ötedir .

ah ateizm ah *nereye gidiyorsunuz bir bilseniz ..

deggial 20-01-2008 01:36

aspendos senin farkın ne peki? neden senin kalbine mühür vurmamış islamın tanrısı da tutmuş buradaki ateistlerden birininin ya da dünyanın herhangi bir yerindeki ateistin kalbine vurmuş o "muhteşem" *mührünü.

mühür olayı bu kadar önemliyse; sizde de var mühür merak etmeyin. hem de "turan dursun nezaman cenneti cehennemi gördüde kesin yok dedi ? diyecek kadar mühürlüsünüz.

kuranın tanrısı düşünenlere gıcıktır, tebaasının gıcık olması da bundandır. hele ki herkes gibi dogmalara inanmıyorsan aptalsındır bunlara göre.

bu arada "gidiyorum. bir daha gelmeyeceğim" diyen spartan geri dönmüş :lol: selam spartan. yazdıklarına baktım, hiç değişmemişsin :lol: severim tutarlı adamları 8)

ozgur_beyin 20-01-2008 01:53

sevgili aspendos.
türkçeyi iyi konuşup iyi kullandığımdan eminim.
''ah ateizm ah''larının ne amaçla yazdığını anlıyorum ve bu nedenle senide uyardım ama sen, bir maharetmiş

gibi başkalarının uydurduğu bir sloganı ,diline pelesenk etmişsin.
bu sloganında! bir küçümseme, ateistleri ''aptal '' görme eğilimin var.
eğer'' men dakka dukka'' *darbı meselini biliyorsan ,bu saatten sonra ''ah ateizm ah'' basitliğine düşmezsin.
burda biz kimseye hakaret ,ederek iç *dünyası zavallılıklarla örülmüş,
sanal alemi kullanarak egolarımızı tatmin edecek kişiler değiliz.
bu siteye her geleni ,bu coğrafyada önemli bir yer tutan ''misafire *hürmet'' prensibiyle davranırız.
eğer kazma lafına alınıyorsan ,başkalarını ''kazma ''yerine koymayacaksın.
umarım anlamışsındır.

aspenos senin nereye gitiğin seni ilgilendirir .benim nereye gittiğimde beni ilgilendirir. sen kimseye nereye gideceğini yönlendirme hakkın ve şansın yok.

YERYÜZÜNDE YAŞAYAN NE KADAR HAYVAN TÜRÜ VAR İSE ,DİNSİZDİR .aspendos

bu laf ne aspendos. bu islamın çirkin yüzünü temsil etmen için sana yeterli argüman sağlar.

sana imamı azamın başından geçtiğini söylenen bir minik hikaye anlatayım

imamı azamın son derece ukala bir komşusu varmış. bu hallerini devam ettirmemesi için defalarca nasihat etmiş.
ama bu ukala komşusu ''kendinin çok fakir olduğu için ,imamı azamın kendini adam yerine koymadığını ''düşünürmüş.
bu komşuya ,hiç ummadığı bir akrabasından *yüklü bir miras kalmış. bu adam parayı alınca ,çok değerli bir kürk
alıp imamı azama alımlı ve çalımlı ''görünmüş'' bundaki hali anlayan *imamı azam ,adamı yanına çağırıp
omuzuna elini koyup ,şöyle demiş.
- evladım şimdi
senin üstünde olan, kürkün esas sahibini, yaşadığı sürece hayvanlıktan kurtaramadı ki ,şimdi seni kurtarsın.
islam ''kürkü'' sana nasıl bir etki yapar. onada sen karar ver. olmaz mı?

demekki zarf önemli değil mazrufa bakmak lazım aspendos.
burda çok saygı duyduğum aldostu cemal , mhmmd hiramusta .... gibi müslümanlar var. onların müslümanlığınada insanlığınada saygı duyuyorum. bendeki bu saygı benden değil ,bana hissettirdikleri kişiliklerinden kaynaklanıyor.

ziggurat 20-01-2008 02:29

Kur’an’ı *anlamamaları *için *kalpleri *üzerine *perdeler, *kulaklarına *da *ağırlık *koyarız. *Kur’an’da *(ibadete *layık *ilah *olarak) *sadece *Rabbini *andığın *zaman *arkalarına *dönüp *kaçarlar
Yani aspendos ,sen Kuran i anliyorsun da biz anlamiyoruz öyle mi?Kuran in Allah i(Muhammed) bizlerin kalplerini mühürledi ise bazi sorularim var bizi bu konuda sen aydinlat olur mu?
1.Muhammed Ayse ile evlendiginde Muhammed 53,Ayse 9 yasinda idi .Dogru mu?
2.Muhammed evlatligi Zeyd in hanimi Zeynep ile evlendi mi?
3.Dayisinin,halasinin,teyzesinin ve amcasinin kizlari ile evlenmek sadece Muhammede helal ve ayni zamanda bir müslüman kadin kendini Muhammed e heba ederse yalniz Muhammede mi helal?
4.Fussilet suresine göre önce yer yaratildi sonra gök taki yildizlar yaratildi dogru mu?(Bilim bunun tersini söylüyor)
5.Kuranin Tanrisi Tarik yildizina yemin ederim diyor.Tarik yildizi dedigi Venüs gezegeni.Yildiz ile gezegeni
birbirinden ayiramayan bir Tanri ya inanmamizi mi bekliyorsun.
6. Bir yaraticinin yemin etmesi sacma degil mi?Bunlar biraz insan psikolojisi ile ilgili gibi degil mi?
7.Nicin Kuran in yaygin olarak okundugu Müslüman ülkelerde aci,sefalet,cehalet,kan,gözyasi ve yoksulluk diz boyu.Hicbir *bilimsel bulus olmuyor *ve uluslararasi sanatci *ve bilim adami cikmiyor.
8.Nicin Müslüman ülkelerde hep diktatörler ve totaliter rejimler var.(Güzel ülkem haric.Ama Türkiye de fasizme dogru yol almakta.) Bu konularda bizi aydinlatirsan memnun olurum.

kucles 20-01-2008 02:48

ya bu başlık belki yeri değil ama. yine yazmak istiyorum:
5-6 aydır ben de girmiyordum foruma.ama *o zamanlar her gün forumdaydım kısa yorumları okuyordum. çünkü uzun yazıları okumak hele de ekranı titreyen eski monitörümdem okumak oldukça zahmetli olduğundan sadece kısa yazılarda hızlıca göz gezdiriyordum. bu akşam T.D.nun Muhammedin cinsel hayatı 1 ve 2 yi okuduktan sonra Spartantroyun kişisel imza bölmesindeki ileti dikkatimi çekti: "Onları bırak yesinler, içsinler, zevk alsınlar; arzu onları oyalasın ilerde bileceklerdir.(hicr-3)". ve kayırmacı çelişkili imalı ayetler karşısında *8O *oldum..

muhammedin zevki yüzünden bu kadar eş alması, evlatlığının karısına göz dikmesi ve *muhitindeki hatunları görünce ağzı sulanması, cariyeleriyle karısının yatağında yakalanması falan da filanda... ya bundan ala zevk mi olur? zevk de denmez aslında buna ne deneceği belli.
şimdi yemek içmek zevk almak(ama hayattan) bizi oyalıyor ama ilerde bileceğiz.. de peygamber efendi de bu bileceğimiz neyse işte onu kendisi de bilecek mi acaba? yoksa yine ayıplarını örtbas etmek için gönderilen ayetlerindeki gibi aklanacakmı?

3.yol 20-01-2008 07:54

"ucuncuyol forum yoneticisi olmussun ama senin bilimden de haberin yok.şaka yapıyorsun dimi güzel kardeşim.hayvanları yarattık diyorsun.sıfırdan dimi.hiç bir şey kullanmadan,kök hücre ve sentezleme olmadan sıfırdan hayvan yarattık diyorsun yani...helal olsun bee....nerdemiş o ucuncuyol,sallama kafandan.dogru ol dogru cıksın canınız.kim bilimin tekerine comak sokuyor.benim işim bilim" - Spartan-troy

Spartan sana bilim hakkinda yanlis ogretmis ulema hocalarin. Bak sana bilimin en temel kanunlarindan birini ogreteyim:
Yoktan var olmaz , vardan da yok olmaz.

Benim isim bilim diyorsan ilk once bunu kabul etmen gerekiyor, yoksa esas senin soylediklerin sallama oluyor.

Istersen senin anlayacagin sekilde bir ornek vereyim:
Spartan seni Allah yaratti mi *yaratmadi mi ?

Eger yaratma eylemini senin ulemalarin sana asiladigi sekilde algilarsak cevap HAYIR olur. Neden mi ? Cunku sen yoktan var olmadin. Babanin spermi ile annenin yumurtasinin birlesmesinden var oldun.

Eger hayir Allah beni yaratmadi Allah sadece Adem'i yaratti cunku o yoktan var edilmistir diyorsan ben de onceki ifademi geri cekerim.

Nasil ? Simdi daha iyi oldu degil mi ? Basit bir soru ile beni suclamanin yersiz oldugunu anlamissindir, ve ne demek istedigimi de algilamissindir.

Umarim.

Belki hala anlayamamissindir, daha acik yazayim:

Ben bilimden otesini kabul etmiyorum. Bir varligin yoktan var edilebileceginin bilimsel kaniti ve bir ornegi olmadigi icin benim icin cin peri masallarindan farki yok. *O yuzden bir onceki yazimda yaratmayi yoktan var etmek olarak kullanmadim.

Nasil ? *Kafadan sallamamisim degil mi ?

Aydinlanma zamani Spartan aydinlanma zamani. *

Daha gec kalmis sayilmazsin, zararin neresinden donersen kardir.

Saygilar,

spartan-troy 20-01-2008 15:35

ucuncuyol...hadi bakalım senle yolculuga baslayalım...babanın spermi deyip bıraktın işi...baba nerden geliyor? daha sonra sperm nerden geliyor? cevapla bakalım bu soruları...ben zincirin 1.halkasında kalırsam ateist olurum sizin gibi...siz zincirin 1.halkasında bogulup kalıyorsunuz..halbuki sorgulama bumudur...ne ulemasından bahsettigini anlamadım...ben size gayet acık bir soru yonlendiriyorum...

bir yaratıcı var...bunu gözlerinizle baktıgınız her yer soyluyor...spermin nerden geldigini bilmeyen bir insan sorguladıgını sanar...ve direk ateist olur....ben sizden farklıyım ben sorguluyorum her şeyi...kusura bakmayın...isterseniz hakaret sayın bunu kendinize...ben islamın tanrısı değil...esmaul husna da tanrı diye bir kelime yok...ALLAH O ALLAH....HER ŞEYİN YARATICISI ALLAH A İMAN EDİYORUM....SİZİN DE ALLAHINIZ O...İSTEDİGİNİZ KADAR KABULLENMEYİN...

TAHA SURESİ 135;

de ki; dogru yolda olanların kimler oldugunu yakında herkes bilecek...siz şimdi bekleyin onlarda bekliyorlar...

size kabul ettirme gibi bir derdim yok....herkes bilecek yakında...
ne gelmez yakınmış deyin durun siz...surda kac yıldır yasıyorsunuz...60 yıla sabredemeyen ateist olur işte sizin gibi...topu topu 60 yılınız var su dunyada....

saygılar...

aydoe 20-01-2008 15:53

Allah'ı biliyoruz da pek mantıklı gelmiyor.
Kurumuş çamurdan yapıp ruh üfleyince insan olması
Ben size bir soru sorayım Allah hala insan yaratıyormu?
Saygılar

spartan-troy 20-01-2008 16:20

sevgili aydoe...mantık kimine göre mantıksızlıktır kimine gore de mantıklıdır...o halde gerçek mantıgı kimse su an itibariyle kavrayamaz...bilimden bahsediyorsunuz...bilimdeki veriler neden size değişmez dogru bilgi olarak geliyor...neden? cunku onlara inanmak zorundayız...yani bilim adamlarına inanmak zorundayız....o zaman islama neden taş atılıyor ulkemizde inanclar mevzusunda herkes ozgurken...sana bir şey diyim mi...adamlar ufacık bir nokta kadar çipe incil sıgdırıyorlar biliyor musun....hem calısıp hemde dinlerine sahip cıkıyorlar...biz niye boyleyiz...benim hepinize saygım var...ama bu ucuncuyol gibi....aydınlanın biraz aydınlanın kelimesi sana cok hos bir söz geliyor mu....

sunu unutmayın....bu ulke hala musluman...kabullenin artık bunu...bizde sunu unutmuyoruz....ateist yada alevi hiç bir ayrım gozetmeksizin bu ulke bizim vatanımız...ve calısmak zorundayız...işini gucunu bırakıpta sırf muslumanlık kalksın diye bu forumda yazan biri hayatının hatasını yapmıs demektedir...elbetteki davanızı savunacaksınız...ama karalayarak değil...siz Allaha inanmayın...ama biz inanıyoruz...ne var şimdi...bende insanım sende insansın....sen bana ne hakla inanma diye bilirsin diye bilir misin...elbetteki diyemezsin...

işte benim sizin aranızda bulunma şeklim bu...bana yobaz,gerici,bilimden yoksun diyen insana köpürürüm...yoksa allah yok diyen insana kalkıpta ahaa ALLAH bu diyememm...o bir inanıştır....anlatabiliyor muyum...ben evrenin tesadufen olustuguna inanmıyorum....butun işin özü bu işte... *ayrıldıgımız tek nokta bu....ee o kadar da fark olsun be aydoe...bırakın da ulke ne yapıyor ona bakalım degil mi....ben namaz kılıyorum....kılma mı diyeceksin....ne haddine peki....ben sana desem ki...bu evreni yaratana iman edip namaz kılıyorum....bir şey demeye hakkın var mı?

o halde soruna geleyim kısacık...bu sorular artık klasikleşti benim gozumde...hakaret değil sakın yanlıs anlama...ama benim inancım da insan ozgun bir varlıktır...ve benim inancımda insan en yuce varlıktır...benim inancımda insan en degerli yaratıktır...o yuzden yaratılan (anne karnından cıkan) *her insan,Allahın yarattıgıdır benim gozumde....tum olay bu..

ben size tehdit yapmıyorum...kuran tehdit yapıyor size...yakında herkes bilecek diye...
ben işte bu kitaba iman ediyorum....kendi evindeki kuranı al yırt yak yani...ama benim evimdeki kurana *kimse dokunamaz...ama hepimiz bu ulkede yasıyoruz....ben biyoloji mezunuyum ve bilgisayar programlaması uzerinde meslege sahibim...ama muslumanım...şimdi ucuncuyol kardeş,,kalkıpta bana sen yobazsın bilimden ne anlarsınız diye bir kelimeyi ederse....dusunun bakalım...kendini kuculten ben miyim o mu?

tum anlatımım bu...herkes insandır ve dogru olan nedir bilmeden yasıyoruz.kurana gore ölümden sonrası haktır...işte ben buna inanıyorum...siz ise ; ölümden sonra ne var ne yok onu bilmeden,,yoktur öyle bir şey diyorsunuz...benim bunla bir sorunum yok ki...isteyen istedigine inansın...ama ulkeye durduk yerde inanclardan oturu zarar vereninde karsısındayım...

saygılarımla

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:22 .