![]() |
Muhammedin Hususi Vasiflari
- BÜTÜN İNSANLARA VE CİNLERE GÖNDERİLMİŞTİR
-GETİRDİĞİ İSLAM DİNİ KIYAMETE KADAR BAKİDİR -TEBLİĞ ETTİĞİ İSLAM DİNİ GEÇMİŞ DİNLERİN HÜKÜMLERİNİ NESHETMİŞ İPTAL ETMİŞTİR -PEYGAMBERLERİN SONUNCUSUDUR -ŞEFATİ UMUMİDİR (BÜTÜN MÜ'MİNLERE ŞEFAT EDER) ANNESİNDEN SÜNNETLİ OLARAK DOĞMUŞTUR -TOPAK KÜÇÜK VE BÜYÜK ABDESTİNİ ÖRTER VE MİS GİBİ KOKAR -MÜBAREK GÖLGESİ YERE DÜŞMEZDİ -ÖNÜNÜ GÖRDÜĞÜ GİBİ ARKASINIDA ÖYLECE GÖRÜRDÜ -MÜBAREK AYAĞINI KUMA BASTIĞINDA İZ ÇIKMAZ TAŞA BASTIĞINDA İZ ÇIKARDI -MÜBAREK VÜCUDUNA SİNEK VS... KONMAZDI -İHTİLAM OLMAZDI -HER NEREYE GİTMETİ MURAT EYLESE ONUN TEMİZ NURU KENDİNDEN EVVEL VARIRDI -KİMİN YANINDA DURURSA DURSUN DÖRT PARMAK YÜKSEK GÖRÜNÜRDÜ -ÜZERİNDEN BEYAZ BULUT EKSİK OLMAZDI -TEHEDCCÜD VE DUHA NAMAZLARI KENDİNE VACİPTİ -UYKUSU ABDESTİNİ BOZMAZDI -ANNESİNDEN DOĞAR DOĞMAZ SECDEYE VARDI -ONUN TEMİZ VÜCUDU DÜNYAYI TEŞRİFTEN EVVELE ŞEYTANLAR GÖKLERE ÇIKABİLİRDİ.O DÜNYAYA GELDİKTEN SONRA ARTIK ÇIKAMAZ OLDU Alıntı:Fazilet Takvimi |
Vay be! biz de kul muymuşuz:D
|
ateist87-56 nın hususi becerisiyle bu büyük yazı kaleme alınmıştır. tebrik eder enkısa zamanda çöp tenekesi kupasını kendisine vereceğimizi bildiririz... saygıyla.
|
Zamanın birinde, bir dalkavuk kendince krala övgüler, methiyeler dizmeye başlamış.Kralımız çok yücedir, kralımız bir tanedir kabilinden.Kral' da en sonunda adama dönmüş:
-"sen onu benim tahtımı değiştiren adama bir sor istersen" demiş.(Eski yunanda krallar tuvaletlerini tahtlarının içine yaparlardı.) Bu yazıyı okuyunca o hikaye aklıma geldi birden. Vay anasını yav, toprak büyük-küçük abdestini örtüyormuş bir de mis gibi kokuyormuş.Örümcek hisleri varmış galiba,önünü arkasını görüyormuş.Kurnazmışta hani, karda aman çölde yürüyüp izini belli etmezmiş. sinek vücuduna niye konsun.Mis(!) gibi kokan abdestine gitmiştir kesin sinekler.:) Fantastik dörtlüdeki uzayan adam gibi uzama yeteneği de varmış.Yani kerim abdulcabbar ın yanında banamısın demez hemen uzarmış.hemide tam dört bannak.:) Annesinden doğar doğmaz secdeye vardığına göre, abdesti de çıkmadan önce almış olsa gerek heralde.Zaten uyku da bozmuyomuş abdestini.oh! ne ala memleket... NOT:Amacım, kesinlikle Muhammed'in kendisiyle alay etmek değil.Yalnızca, dindarların bu tür abes şeylere sorgulamadan inanmalarını bir nebze olsun eleştirmek istedim. sevgiyle kalın... |
Alıntı:
bunu ben yazmadım geçen hafta gittiğim bir kırtasiyede duvara asmışlar okurken gülmemek için kendimi zor tutmuştum. nette araştırdım islamiyet.gen.tr isimli bir siteden alıntı yaptım http://forum.islamiyet.gen.tr/peygam...vasiflari.html bu yazı 28-04-2007, 08:15 tarihinde o sitenin ''umeyye'' isimli üyesi tarafından kaleme alınmış O çöp teneke kupasını al en değerli köşene koy.:D |
Alıntı:
|
-UYKUSU ABDESTİNİ BOZMAZDI....
niye ki ? o da öLümLü-müsLüman-insan değiLmiydi ?? :) |
Alıntı:
|
Muhammed'in vefatından uzun süreler sonra,onu çok seven müslümanlar tarafından mübalağalı tanımlamalar,anlatımlar peydah olmuştur.Burada geçenlerin çoğunluğuda bu sınıftandır.Muhammed, ne kendini böyle tanıtmış nede ashabı o'na böyle bakmıştır.Bu tabiin döneminin sonlarında başlayan Peygamber sevgisiyle ortaya çıkan anlatımlardır.Aslı tabiki yoktur.
Eleştiriler elbette yapılır,bunu yaparken milyarlarca insanın canından ve malından daha çok sevdiği bir şahsiyetin eleştirildiğini unutmayarak, saygı çerçevesinde haraket edilmelidir. |
atheist deiştirdiğin önceki yazını okudum iyi ki deiştirmişsin çocukçaydı çünkü.. ikinci halinde de büyük burun hareketleri görüyorum, doğru benim diyen garip yobaz yaklaşımlar. düşüncelerini çalıştır burnunu tavana kaldırıp durma..
|
Alıntı:
Bakara-106 'Herhangi bir YORUMUN hükmünü yürürlükten kaldırır veya unutturursak, onun yerine daha hayırlısını veya benzerini getiririz. Allah'ın herşeye gücünün yettiğini bilmezmisin?' büyük burun hareketlerini biz muhammedin yazdığı ayetlerde gördük kuran okuyaya okuya bizede bulaştı bu illet biliyormusun? |
sinek vücuduna niye konsun.Mis(!) gibi kokan abdestine gitmiştir kesin sinekler.
Gulmekten karnima kramp girdi aparain allah da seni guldursun. sagol. |
birşey değil sevgili valla:)
Ayetlerini sabırsızlıkla bekliyorum.Bu arada, Hebelehübü seni güldürsün diyecektin heralde dilin sürçmüş.Bak Hübü(h.h) ye şirk koşma, yanarsın sonra:) sevgiler |
Muhammed, Allah'ın kendi nurundan yarattığı ilk varlıktır. Muhammed'in nurundan da melekler yaratılmıştır.
Aslın'da Muhammed Allah'tan bir parçadır. Allah'ın yeryüzündeki tecellisidir. Ama Muhammed o denli mütevazi, alçakgönüllü idi ki bunu söylememiştir. ;) İsa mı dediniz?! İncil tahrif edilmiştir, Hristiyanlar şirk içindedir. Kainattaki herşey, melekler de, peygamberler de, insanlar da, cinler de Muhammed'in yüzü suyu hürmetine yaratılmıştır. :) |
muhammedin vasiflari
muhammedin vasiflarindan olan oluyu diriyi bir kenara birakip cocuklara goz diktigini unutmayalim..
Bir diger basarili vasfida zeynebe goz koyup evlatligindan ayirtip kendine almistir.. eee allahin koskoca peygamberi herseyi yapabilr.. uzunca bir suredir forumdan uzaktim geri geldim daha fazla zaman ayirip buralarda olacagim |
Hoşgeldin Hüseyin
Muhammed Mustafa ve Ahmet'le sıkıntıdayız, çocukları kandırıyorlar Desteklerini bekleriz |
aklıma geldi ...
Kızılmaske'nin orijinal adı çok hızlı hareket edip aniden ortaya çıkıp, kaybolmasından ve kim olduğunun bilinmemesinden dolayı hayalet anlamına gelen "The Phantom"dur. Asıl adı Kit Walker olan Kızılmaske, Bengali ormanlarında gizli Kafatası Mağarası'nda yaşamaktadır. Kızılmaske ormanda yaşayan yerliler tarafından ölümsüz zannedilmektedir, çünkü 400 yıldır Kızılmaske efsanesi devam etmektedir. Aslında Kızılmaske'lik babadan oğla geçmekte böylece hiç kesintiye uğramamaktadır. Bu süreklilik yerliler tarafında ölümsüzlük olarak algılandığı için Kızılmaske insan üstü bir varlık olarak görülmektedir. Bunu en iyi ifade eden, hepimizin çok iyi bildiği, "Kızılmaske 10 kaplan gücündedir!" cümlesidir. |
Aşağıdaki alıntı da bir islami siteden...
- "Peygamberimiz ,Anadan Sünnetli ve göbeği kesik olarak doğdu. Peygamberimiz doğarken, çocukların yere düştükleri gibi düşmeyip ellerini ,yere dayamış başını semaya kaldırmış olarak doğdu." - "Daha iki Aylık iken,her tarafa yuvarlanmaya çalışıyordu.Üç Aylık olunca Day durmaya çalışıyordu.Dört Aylık olunca, duvara tutunup yürüyordu.Beş Aylık olunca bir yere tutunmadan yürüyebiliyordu.Altı Ayı tamamlayınca, yürümeyi hızlandırmıştı.Yedi Aylık iken her tarafa gidebiliyor,koşabiliyordu. Sekiz Aylık iken,konuşuyor,konuşulanı anlayabiliyordu.On Aylık iken Ok atabiliyordu. İki Yılı doldurduğu zaman,oldukça, iri ve gösterişli bir çocuk olmuştu." |
asinar nereden buldun bu yaziyi?gülmekden öldüm.adamin dogum yili hakkinda ihtilaflar varken,dogumu naklen verilmis.
bunlari okurken turan dursun ilhan arsel gibi insanlara tapmaya basliyorum.insan akliyla bu kadarda dalga gecilmezki,dalganinda bi siniri olmali. |
Muhammed'in vefatından uzun süreler sonra,onu çok seven müslümanlar tarafından mübalağalı tanımlamalar,anlatımlar peydah olmuştur.Burada geçenlerin çoğunluğuda bu sınıftandır.
Muhammed, ne kendini böyle tanıtmış nede ashabı o'na böyle bakmıştır.Bunlar, tabiin döneminin sonlarında başlayan Peygamber sevgisiyle ortaya çıkan anlatımlardır.Aslı elbette yoktur.Hurafedir. |
Yazıya mı gülsek, buna inanan insanların haline mi?
|
Alıntı:
Ya Kur'an'da anlatılanlar ne olacak peki ? Hani peygamberi neredeyse Allah'la eş tutan ayetler ... Koskoca Allah bile Muhammmed'e salat getiriyor ya . O halde Kur'an da yalan söylüyor , sizin mantığınıza göre o da bir hurafe ... Heleki hani o namazlarda okuduğumuz , özellikle rukudakilere ne demeli ? Allahümme Salli , Allahümme Barik vs... ( Bunların tercümesini de artık siz yapınız . Yapınız da bizim gibi din cahilleri de anlasın artık , Allah'a mı tapıyoruz , Muhammed'e mi ? ) |
yalan ve uydurmalara alıştım da bu kadarını da görmedim :D
|
Alıntı:
''İnnallahe ve melaiketehu yusallune alen nebiy'' ayetinde bahsedilen,Tanrı ve Melekleri Muhammede Selam ediyor Onun için Esenlik diliyor,İnananlar sizde Muhammede Esenlik dileyin,Çünkü o size karşı çok şevkatlidir üzerinize titremektedir. Manasını taşımaktadır.Namazlardada bu Ayetten yola çıkılarak,Müslümanlar kendilerine Tanrıyı tanıtan,Onun emirlerini ve yasaklarını getirmekle görevli olan Elçiye (Muhammede) Esenlik diler onun için Tanrıya dua ederler. Tapılan sadece Tanrı(Allah) dır.Muhammed Elçidir saygı duyulur sevilir. |
Alıntı:
Bu da demek oluyor ki , Muhammed gerçekte Mirac gecesi de uçmamış , ama birileri onu pekala da bir güzel uçurmuştur , ne dersiniz ? Uçurulmaya dair daha nice hadis ve ayetler var ama , neyse ... Herşeye saçma sapan bir kılıf uyduracak olduktan sonra neyi tartışacağım ki sizinle ? Bir yalanı , bir milyon yalanla ört ... Bir saçmalığı , binlerce yalanla destekle ... Adına da inanç de , benden saygı bekle ! İnanç ... İneği kutsal sayan Hindistanlı ne kadar haklı ve mantıklı ise , siz ve sizin gibilerinin haklılığı da bundan tek mm. öte değildir . |
Muhamad o kadar önemli degilse, müslümanlıgın şartı olan kelimeyi şahadette Tanrı ile aynı nefeste niye anılıyor. Altı üstü bir elçi ise müslümanlar muhamedin adını duydumu ne hallere giriyorlar?
Sonra bazıları eee Muhamed'e o kadar insan inanıyor saygı göster diyor ,Adolf Hitler'ede sevgi ve saygı duyan insanlar var, onadamı saygı duyacagız? |
Alıntı:
''Subhanelleziy esra bi abihi leylen minel mescil harami ilel mesdil aksa kema...''(İsra 1) Ayetinde :''Kulu Muhammed'i bir gece vakti mescidi haramdan alarak mescidi aksaya taşıyan Allah,tüm eksikliklerden münezzehtir''Yazmaktadır. Bu ayeti Miraç olayına delil kabul etmişlerdir.Ancak bu hadisenin beden-ruh ilemi,Yoksa sadece Ruh ilemi gerçekleştiği arasında ihtilaf vardır.Bu bilinmemektedir. Herşeye kılıf bulduğumu,İneklere tapanlardan farkım olmadığını anlatan satırlarınızı ibretle okudum.Kılıf bulmuyorum,İslami kaynaklardan paylaşımlar yapıyorum.Hoşunuza gitsin diye,olmayanları söyleyecek değilim! Milyarlarca insanın mukaddesatına saygı ve hoşgörüyle yaklaşmanızı öneririm.Aksi halde sizlerde hoşgörü ve saygı göremezsiniz.Bu mukabildir.Millet infilak ederse,bu hiçkimsenin lehine olmaz. Esen Kalın |
Alıntı:
' Tanrı Tekdir,Ondan başka tapacak yoktur,Ve bunlardan beni haberdar eden Muhammed elçidir,doğru sözlüdür.' Mahiyetindedir.Burada bir tanrılaştırma yoktur.Elçi olduğuna inanmak gerekmektedir aksi halde elçinin sözüne itimat olmazsa getirdiği vahıyede itimat olamaz. Milyarlarca insanın Mukaddesatını bir diktatörle eşgörmeniz esef vericidir.Başkalarının mukaddesatına saygı ve hoşgörüyle yaklaşılmazsa,onlardanda bu hoşgörü görülemeyecektir.Millet infilak ederse,bu herkesin aleyhne olur. Esen kalın |
Sayın BenDeniz,
''İnnallahe ve melaiketehu yusallune alen nebiy'' ayetinde bahsedilen,Tanrı ve Melekleri Muhammede Selam ediyor Onun için Esenlik diliyor,İnananlar sizde Muhammede Esenlik dileyin,Çünkü o size karşı çok şevkatlidir üzerinize titremektedir." demişsiniz. Siz bir inanır olarak birisine esenlik dilediğiniz zaman bunu kimden dilersiniz? Allah'tan, değil mi? Yani sizin esenlik dileğinizi gerçekleştirecek olanın ancak Allah olduğuna inanırsınız. Peki, Allah'ın Peygamber için dilediği esenliği kim gerçekleştirecek? "Allah tabii ki," dediğinizi duyar gibiyim. Bu durum size garip gelmiyor mu? Allah ancak kendisinin gerçekleştirebileceği bir şeyi niçin dilesin? Kimden diliyor? Kendisinden? Yoksa başka bir ilahi güçten mi? İşin bir başka garip yönü de şu ki, hem Allah'ın her şeyi önceden planladığını, insanın başına neler geleceğinin Levh-i Mahfuzda yazılı olduğunu ileri sürüyorsunuz, hem de Allah'a "Filancaya esenlik ver," diye yalvarıyorsunuz. Yani Allah eğer sizin dilediğinizin tersini yazmışsa bunu ondan değiştirmesini talep ediyorsunuz. Sizin bu düşünce tarzınızı biz bir türlü anlayamıyoruz. Lütfedip de açıklarsanız seviniriz. |
Alıntı:
''Millet infilak ederse ...'' diyorsunuz . Yazık diyorum size sadece , yazık . Tipik bir tehdit ve kışkırtma ... Alışkınız biz bunlara . Onlarca Atatürkçü aydın öldürüldü bu ülkede , özellikle senin zihniyetindekiler tarafından . Turan Dursun öldürüldü bu ülkede ... Eh öldürdünüz de ne oldu ? Fikirlerini de öldürebildiniz mi bari ? Alın işte ; adına koca bir site kurulmuş , ta başlangıcından bugüne kadar ne varsa özellikle sizin zihniyetinizdekilerin inancı sorgulanıyor burada . Millet infilak ederseymiş ... Millet kim , siz misiniz ? |
Alıntı:
Ve melaiketehu/ Ve melekleri Yusallune/Selam ediyorlar Alennebiy/Peygambere Ya eyyühelleziyne amenu/Ey iman edenler Sallu aley/Sizde selam edin Ve sellimu /Ve esenlik 'dileyin' Teslima/Ona teslim olun Ayette,Meleklerin Ve Tanrının Selam ettiği bildirilmiş,Müminlerin ise; Hem selam etmesi Hemde esenlik dileyip onun için dua etmesi istenmiştir. Arapçası kuvvetli olanlar bu ayırımı çok kolay olarak anlıyacaklardır.Arapçam olduğu ve Hafız olduğum için bu konuda bilgiye haizim. Esenlik dileyen Tanrı değil,İnsanlardır.Dolayısıyla burada bir tuhaflık yoktur.Arapça çok zengin bir dildir,tarife lüzum yok bilenler bilirler. Lehv-i Mahfuz ise;Tanrının ezelde herşeyi bilmesi ve yazmasıdır.Birşeyi bilmekle onun üzerinde tasarrufta bulunmak çok ayrı şeylerdir.Burada tanrı biliyor ve yazılı olarak herşeyi tutuyor,Ancak tasarrufta bulunup müdahale etmiyor. Bu husus kader ilede ilgilidir.Kader konusunda ne yazıkki mevcut sitede doğru bilgiler verilmemiştir.İleride bu konuya bir yazı yazarak değinmeyi düşünüyorum.Tabi bundan önce açmış olduğum 2 başlık yöneticiler tarafından silindiği için cesaret edemiyor ve yazdıklarımın silineceğini bildiğimden boşa emek vermek istemiyorum! Esen Kalın |
Alıntı:
dünyada müslüman olmayanların sayısı = 5 milyar müslümanlar,müslüman olmayanlara ne diyor? kafir,gavur,öldürmek mübah,öldürün,dost olmayın onlar birbirilerinin dostudur.. bu durumda cümleni iade ediyorum,5 milyara azıcık saygı gösterin,bi siz akıllı değilsiniz! |
Alıntı:
Tartışma uslup ve tavrınız bana hitap etmediğinden,tasvip etmediğimden ötürü,sizin yazılarınızı değerlendirmeyeceğim.Yinede nezaketimi gösteriyor ve Esenlikler diliyorum. Not:Beni cevap verme durumuna düşürecek,soru,eleştiri,mahiyetinde yazılar yazmamanızı rica ederim.Beni muhatap almayınızki;almış olduğum kararı uygulayabileyim. |
Sayın BenDeniz,
Önce şöyle yazmışsınız; "Tanrı ve Melekleri Muhammede Selam ediyor Onun için Esenlik diliyor" Sonra değiştirip böyle yazmışsınız; İnnallahe/Muhakkak Allah Ve melaiketehu/ Ve melekleri Yusallune/Selam ediyorlar Alennebiy/Peygambere Ya eyyühelleziyne amenu/Ey iman edenler Sallu aley/Sizde selam edin Ve sellimu /Ve esenlik 'dileyin' Teslima/Ona teslim olun Hangisine inanalım? En iyisi çeşitli meallerden alıntı yapalım ve gerçekten sizin tevil ettiğiniz gibi mi, görelim. Ali Bulaç 56- Şüphesiz, Allah ve melekleri Peygambere salat ederler. Ey iman edenler, siz de ona salat edin ve tam bir teslimiyetle ona selam verin. Diyanet Vakfı 56. Allah ve melekleri, Peygamber'e çok salevât getirirler. Ey müminler! Siz de ona salevât getirin ve tam bir teslimiyetle selam verin. Edip Yüksel 56. ALLAH ve melekleri peygamberi desteklemektedir. Ey inananlar siz de onu destekleyin, gereken saygı ve itaati gösterin. Elmalılı Hamdi Yazır 56-Muhakkak ki, Allah ve melekleri, peygambere hep salat ile ikramda bulunurlar. Ey iman edenler, haydi ona teslimiyetle salat ve selam getirin! Süleyman Ateş 56. Allah'ı ve melekleri, Peygambere salat etmekte(onun şerefini gözetmeğe, şanını yüceltmeğe özen göstermekte)dir. Ey inananlar, siz de ona salat edin, (onun şanını yüceltmeğe özen gösterin); içtenlikle selam edin (ona esenlik dileyin). Yaşar Nuri Öztürk 56 Şu bir gerçek ki, Allah ve melekleri, o Peygamber'e destek verirler/onun şanını yüceltirler. Ey inananlar! Siz de ona destek olun/onun şanını yüceltin ve ona içtenlikle selam verin. Bütün meallerde ayet "Allah ve melekleri..." diye başlıyor ve salat ederler diye bitiyor. Demek ki konu sizin anlattığınız gibi değilmiş. Yukarıdaki meallerde en büyük uyanıklığı da Edip Yüksel ve Yaşar Nuri Beyler yapmış, "salat etme" yi destek olmak şeklinde çevirmiş. Çevir kazı yanmasın! Bu arada "salat" ne demekmiş, onu da görelim. "Tebrik, tezkiye, duâ, Peygamberimiz (s.a.s)'e yapılan duâ, istiğfar, rahmet gibi anlamlara gelen bir terim, salavât. "Belirli vakitlerde, Kur'an'da emredildiği tarzda ve Hz. Peygamberin tarif ettiği şekilde yapılan ibadettir. Salât'ın çoğulu salavât gelir. Türkçede daha çok Hz. Peygamber'e yapılan duâ mânâsında kullanılır." |
Alıntı:
Benim kelime manaları ile verdiğim misal birebir doğrudur.Arapça bilgisiyle verilen diğer meallerede baktığımda aynı ortak noktada buluştuklarını görebiliyorum.Burdan bir çelişki elde edemezsiniz,beyhude uğraşlar vakıt kaybı olacaktır! |
Asinar,Allah ve melekleri Peygambere dua ederken,Peygamberden ne istemiş olabilirler?
|
Muhamed'e söz söylemyin sonumuz kötü olur
|
Hiramusta,
Bana bu soruyu soracağınıza, kendinize -hadi melekleri geçtik - "Allah niye Pegamber'ine salat eder?" ya da "Hiç Allah Peygambere salat eder mi?" diye sorup, bunun cevabını arasanız bence daha iyi olur. Çünkü Kur'anda böyle yazıyor. "Allah ve melekleri Peygamber'e salat ederler," diyor. Salat'ın anlamları da yukarıda verilmiş. Her bir anlamını tek tek uyarlayın bakalım. Hangisi uyar? Tebrik mi? Peygamberi başarılı kılan ya da kılacak olan Allah onu ne diye tebrik etsin? Tezkiye = övme mi? Yine aynı şekilde Allah Peygamberi kendisi başarılı kılıp sonra da onu övüyor. Oldu mu? Dua desek zaten öyle bir şey olamayacağını siz kendiniz belirtmişsiniz. O halde ne? Ben Allah'ın ve meleklerin Peygamberden ne istemiş olabilecekleri konusunda bir tahminde bulunamadım. Kur'anda sorunuza cevap olabilecek bir şey bulamadım.Sizin tahmininizi alsak? Cumhurbaşkanı başbakana salat eder (BenDeniz'in deyimiyle esenlikler diler) çünkü onu o makama çıkaran başbakandır. |
annesinden sünnetli olarak doğdu? valla herkesi ters köşeye yatırmış :)))) en büyük vasfıda bu olsa gerek
|
Sünnetsiz oluşunu gizlemek için söylenmiş bir yalan tabiki penisinimi kontrol etmişler
küçük büyük abdestinimi koklamışlar mis gibi kokuyormuş |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:54 . |