![]() |
en küçük üye ben miyim??:)
herkese merhaba.yaşım 14 ve bu konularda gerçekten silik değilim.ama öğreneceğim daha çok şey var...ve ben de bana öğretebileceğiniz şeylerin olabileceğini düşündüm.:) sonuçta bu konularda ne sizin kadar tecrübeliyim nede sizin kadar bilgili...
|
Hosgeldin
Saygideger jeyik;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
ogrenmenin yasi yoktur, ogrenme istemen onemli, bazilarimiz ilerlemis yasimizda bile hala hergun birseyler ogreniyoruz. Sitemize hos geldin, belki biz de senden bir iki sey ogrenebiliriz.
|
Hoşgeldin Jeyik,
Bildiğim kadarıyla en küçük sensin,burda dinazorlar çoğunlukta maalesef:) Ama bizler genç olmanın ne demek olduğunu bilen insanlarız. Bizlerde gençtik,halende genç sayılırız. Kendini geliştirmeni ,okumanı ,öğrenmeni ve dünyaya faydalı bir insan olmanı isteriz. Çokta hızlı gitmemeni ve aklınla hareket etmeni öneririm. Çünkü sen değerlisin ve başka Jeyik yok. sevgiler |
Hoşgeldin genç arkadaş,dogru adrestesin.
|
hoşgeldin jeyik (=
|
Hoş geldin genç arkadaş.Biz de çok yaşlı değilsek te sana göre yaşlıyız :) ,hep beraber öğrenmek dileklerimle.
|
herkese çok teşekkür ediyorum beni yüreklendirdiğiniz için doğru yolda olduğumu gösterdiğiniz için de ayrı bir güven geliyor:)
|
wen küçük üye hoşgeldinumarım çabucakterki- diyar etmezsin ve kalırsın
|
ilk ders
tum dınler ınsan urunudur(bugunluk bu kadar yeter) ders bıttı tenefuse:) |
buradan eminim çok şey öğrenecek sin . burası bana çok şey kazandırdı.. hoşgeldin..
sevgiler |
hosgeldin jeyik,
|
burada 2. kucuk uye ben oluyorum o zaman ..:)
|
kim kücük kim büyük.....orasini Allah bilir :)
forumda cizgi filimler bölümü yok ama tabiki hosgeldin :) |
Genç uyelerın olması guzel birşey bence... çizgi filmler bolumu yok diyerek alaycı bir tutum sergilemek biraz kötü olmadımı ?
Bu arada 2. kucuk uye ben miyim derken 18 yaşındayım belirtmek istedım. |
Çizgi filmde var çizgi romanda var İnvi forumumuzda yok yok!
http://www.turandursun.com/forumlar/...omuzcuk&page=2 http://www.turandursun.com/forumlar/...5&postcount=33 Hoşgeldiniz genç arkadaşlar,sevgiler |
bende 17'yim
hoşgeldin jeyik |
hoşgeldiniz gençler. akıl yaşta değil baştadır. bunu zaten bnden iyi biliyorsunuzdur. herkesin bir başkasından öğreneceği çok şey var.
|
yok ben artık çizgi filmlerden sıkılıyorum=) ama babam hiç kaçırmıyor o ayrı:D
|
Hoş gelmişsin kardeşim. Akıl yaşta değil baştadır ve unutma insan düşünebildiği ölçüde insandır. İyi paylaşımlar dileğiyle...
|
Hoşgeldin jeyik...
|
Hoşgeldin sevgili jeyik...Bende yeni geldim bu siteye, ama sana şu kadarını söyliyeyim ki; doğru yerdeyiz! :)
|
bende 17 yim en küçük bizmiyiz yoksa:)
|
Siz gençleri aramızda görmek mutluluk verici, hoşgeldiniz arkadaşlar.
|
ben de 16. bayadır takip ediyorum bu siteyi, pek yazmadım ama olsun :)
|
jeyik ve mon-o-lah
hoşgeldiniz saygılarımla |
Hosgeldin
Saygideger barok ve mon-o-lah;
Sitemize ve aramiza hosgeldiniz. Saygilarimla; evrensel-insan |
hayır.En küçük benim 13 yaşındayım
|
Alıntı:
|
Neyse hoşbulduk diyelim.
|
bu arada artık dersler nedeniyle internete pek fazla giremiyorum.böyle arada boş vakit olduğunda ancak.siteyi bıraktı diye anlaşılmak istemem
|
hoş geldin jeyik. ben de 18 yaşındayım.
sen erken anlamışsın. ben lisenin sonlarına doğru anladım. galiba 13 ya da 14 te de namaza başlamıştım. lise yıllarında ne çektirdi bana bu islam... ondan dindar biri görünce sinirlerim tepeme üşüşüyor. umarım yolunu şaşırıp sonra her hangi bir dine girmezsin... tekrar hoş geldin... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:57 . |