![]() |
Ve Erkek, Kadının Bir Sorununu Daha Çözdü
Yumurtalık nakli yapılan kadın yakında doğuracak
İngiltere'de tıp tarihi açısından bir ilk gerçekleşiyor. Yumurtalık nakli yapılarak hamile kalan bir kadın önümüzdeki günlerde anne olacak. 15 yaşında geçirdiği rahatsızlık sonucu menopoza girerek kısırlaşan ve ikiz kız kardeşinin bir yumurtalığı nakledilen 38 yaşındaki kadın yakında doğum yapacak. http://yenisafak.com.tr/Aktuel/?t=10...8&c=5&i=149369 Ne mutlu o kadına artık (hamdolsun en az 3 ;)) çocuk doğurabilecek. |
Hamdolsun 3 erkek çocuk doğurur.. ;)
Burada yaşanmış olsaydı çocuklara vereceği isimleri tahmin edebiliyorum sevgili yusuf R .T. E. :D |
İyide sorunu çözen niye erkek, ben onu anlamadım.
|
Ya mod ablalar gözünüzü sevim bu başlıı da deiştirmeyin ya hoş olmuş :D
|
Adı üstünde bilimadamı ;) çözüvermiş işte .
Parmağa değil gösterdiğine bakınız. |
Yok artık ciddi ciddi bilimkadını tabiride kullanılmak da tabi sen işine geldiği için kondurmuşsun oraya hemen başlığı :)
|
Saygideger arkadaslar;
Suna, bilim insani deyin de; kavgayi kesin. ;) Saygilarimla; evrensel-insan |
Erkeğin kadının sorununu çözdüğünü vurgu yapmışsınız. Ne alaka. Meacım, sen moderatörsün, halledersin heralde.
|
Evrensel insan ortada kavga gürültü yok :)
Erkek vurgusunun bir latife olarak algılanmasını dilerim. Bu arada başlığı sevmeyen varsa terketsin :D |
Saygideger yusuf33;
Kadinlar, taaa anaerkil toplumdan, bu yana o kadar "cekmislerki" Erkek vurgusunun bir latife olarak algılanmasını dilerim.-yusuf33 bu, yukaridaki senden yaptigim alinti; onlar acisindan pek "kolay" olmasa gerek. :rolleyes: Saygilarimla; evrensel-insan |
Neler çektiklerini bilemeyiz tabi.
Zira empati yeteneğimiz yok. Odun gibiyiz :D Artık onlar adına konuşmayacağım. Tövbeliyim :) Not: Arkadaşlar sanırım başlıkta yaptığım ironi anlaşılmadı. Demek istedim ki, Erkek o kadar sorun varken çöze çöze kadının kısırlık sorununa çözüm buldu. O da en az 3 olmak şartıyla ... |
Kadınları mutlu etmek adına küçük bir adım olabilir :)
|
Sevgili Yusuf, bak bu başlığı çok sevdim terk etmeye de hiç niyetim yok:). Bu başlıkta oturma eylemi düzenleyeceğim. Allah kendilerinden razı olsun ya işte böyle ne sorunçözer erkekler varmış dünyada değilmi :p Kadınlar olaraktan bizim için böyle gecesini gündüzüne katan sorunçözer erkekleri görünce çok duygulanıyoruz walla.:D Töbe Töbe.. Çöze çöze kadının en yegane sorununu çözmüş, sanki dünyadakiler az da yeni doğacaklar kuş konduracak insanlık alemine bir eksik olmaz katta.. Hasbinallah..
Nasıl mutlu olduk anlatamam…;) |
Demek öyle pekiyi Pervane bacı yanına KC ve Meaculpayı da al kılıçları kuşanın. Yusuf ben Prozac ve sizin eski Türk eserlerindeki ahvalinizi bile bilen Pante(r) abimiz de bu safta kılıçları kuşanalım Allah Allah Allah! Hücuuum :D (Şakaydı ha)
|
Tabiki sevgili pervane sizin görüşleriniz bizim için değerlidir.
Evindeymiş gibi yaz ;) Atlas dostum bugün kavga modunda değilim kusura bakma :D Şu şiiri okumak istiyorum. Biz gelmedik kavga için, Bizim işimiz sevgi için, Dostun evi gonullerdir, Gonuller yapmaya geldik. |
yettim atlas..
Kadınların kendilerine koca seçebilecekleri bir mağaza açılmıştır... Mağaza 5 katlıdır ve her kat çıkıldıkça, erkeklerin nitelikleri de yükselmektedir. Mağazada sadece tek bir kural geçerlidir: herhangi bir katın kapısından içeri giren kadın, o kattan alıs-veris etmek zorundadır ve eğer bir üst kata çıkmak isterse, tekrar aşağı katlara inemez. Bir gün bir grup kız arkadaş, kendilerine erkek seçmek için mağazaya gider. Ve... 1. Katın kapısında şunlar yazılıdır: "Bu kattaki erkeklerin çalışacak bir isleri var ve çocukları da severler". Kızlar yazılanları okur ve söyle derler: "Eh, hiç yoktan iyidir ama bir de üst kata bakalım". 2. Katın kapısında yazılanlar: "Buradaki erkeklerin iyi bir isleri var, çocukları severler ve son derece yakışıklıdırlar." Kızlar:"Hmmm, hiç fena değil ama acaba bir üst katta ne var ?" 3.KAT : "Buradaki erkeklerin çok iyi birer isleri var, çocukları severler, son derece yakışıklıdırlar ve ev islerine de yardım ederler". Kızlar:"Aman Tanrım, çok etkileyici ama yukarıda başka katlar da var." 4. KAT : "Buradaki erkeklerin isleri çok iyi, çocukları çok severler, gayet yakışıklı olup, ev islerine yardım ederler ve ayrıca son derece romantiktirler". Kızlar çığlık atmaya başlarlar:"İnanılmaz, bir üst katta bizi neyin beklediğini bir düşünün!" Ve bir kat daha çıkarlar... 5. Katın kapısında şunlar yazmaktadır: "Bu kat bostur ve sadece, kadınları memnun etmenin mümkün olmadığını kanıtlamak için konmuştur. Çıkış soldadır; umarız inerken merdivenlerden yuvarlanırsınız... (ç)alıntıdır. bende şaka yaptım :):) |
İlginç bir yazıydı ama bu sadece kadınlar için değil erkekler için de geçerli bence. daha doğrusu tüm insanlar için geçerli çünkü kimse elindekinin kıymetini bilmez ta ki onu kaybedene kadar....
|
Alıntı:
|
Taklaya geldik atlas gazamız mubarek olsun :(
|
KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
01. Saçlarını oksa 02. Yücelt 03. Şımart 04. Gözlerinin içine bak, 05. Geleceğe ait planlar yap, 06. Dil dök 07.Yalvar 08. Destek ol 09. Yemeğe götür 10. Akmerkez'e götür 11. Tekneye bindir 12. Güldür 13. Zeka oyunları yap 14. Müzik dinlet 15. Teşvik et 16. Teskin et 17. Affet 18. Hayran kal 19. Banyosunu hazırla 20. Güven ver 21. Kapıyı tut 22. Asansörde kat düğmesine bas 23. Arabasının kapısını aç 24. Isıt 25.Sarıl 26. Öp 27. Ona hasta ol 28. Kulağına fısılda 29. Ayaklarına masaj yap 30. Televizyonun kumandasını ona ver 31. Konsere götür 32. Onu her yerde ve her zaman bekle 33.Tanrıçan yap 34. Onunla birlikte rejim yap 35. Onunla birlikte spor yap 36. O uyumadan uyuma 37. O uyanmadan uyanma 38. Ne istediğini önceden anla 39. Günde yedi kez özür dile 40. Sürekli onu dinle 41. Arkadaşlarına katlan 42. Yorganı çekince ses etme 43. Yorganı titretme 44. Spor araba al 45. Saat al 46. Yüzük al 47. Küpe al 49. Traş ol 50. Saç seklini değiştir 51. Kareli gömlek giy 52. Serbest piyasa kurallarını unut 53. Köpeği gezdir 54. Yemin et 55. Dayan 56. Katlan ERKEKLERI MUTLU ETME SIRRI Tek madde :D |
Yav orda şaka yaptıydık sen bayaa kaptırmışsın Prozac şimdi seni yalnız bıraksam olmaz Savaşayım desem ben de şu an meşgulüm:o Ne yapacağız en iyisi bir ateşkes imzalayın Pervane ablamla sonra devam ederiz :)
|
yaw bende şak yaptım ama tek kaldım sen de yan çizdin atlas alacağın olsun
tavsiye edeceğin başka forum varmı şimdiden yerimi hazırlayim :) Bu işin içinden nasıl sıyrılırım bilmiyorum :( en iyi si bu bölümü unutmak :(:(:( |
Kadınları memnun etmek daha mı zor ??
Her zaman zor değil. Bazen çok küçük şeylerden mutlu olup şımarabiliyorlar. Öte yandan kadınlarda dikkatimi çeken bir şey daha var : Genellemeyi erkeklere göre çok fazla yapıyorlar. Mesala sen bir kere içtiğin bardağı mutfağa götürmesen, Suçlama hemen gelir. -- Sen hep böyle yapıyorsun, bardağını hiç mutfağa götürdüğünü görmedim. Oysa oysa gerçek öyle mi Erkekler ne çekiyor yaw :D |
Saygideger arkadaslar;
"Erkekler" bilmeden; aslinda kadinlara yardimci olmus. Uyaniklar, boylece daha cok cogalacagini dusunmus.:p Halbuki, dunyaya dogan 4 cocuktan ucu kiz, biri erkek.;) Bunu, bilselerdi; herhalde, bu sorunu cozmek yerine; ellerinden geldigi kadar ertelerlerdi. :rolleyes: Saygilarimla; evrensel-insan |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:17 . |