Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Sizce kim (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=8273)

karadenizli 23-11-2008 02:50

Sizce kim

Arkadaşlar sizin bu konudaki düşüncenizi merak ettim.

Konu ne diyeceksiniz şu;eğer bir gün size şu kişi hayat görüşünü bırakmış tam karşı hayat görüşüne geçmiş denildiğinde bu siteden en çok kim sizi şaşırtır (Şu ateist müslüman oldu,şu müslüman ateist oldu gibi) ve ''olmaz bir yanlışlık olacak'' diye afallarsınız.sadece 1 kişi

Ben nedeniyle beraber düşüncemi söylüyorum

Evrensel insan;Görüşleri çok sağlam.Diğer arkadaşlar bir an için allahın varlığını kabul edip bir şey söylerken,o allahın varlığının ihtimalini bile düşünmüyor.eğer bir gün inandığını duysam çok şaşırırım

Bu başlığı ciddiye alacağınızı düşünüyorum hiçbir kötü niyetim yok

Saygılarımla

dilaver 23-11-2008 02:54

Sayın karadenizli

kişilere nede bu kadar takıyorsunuz. Önemli olan düşünceler, düşünce sistemleridir. Bizleirn efendisi olmadıgı için efendi/biat/kulluk/kölelik kavramını da ciddiye almıyoruz.

saygılarımla

karadenizli 23-11-2008 02:57

Düşüncenizi yazarsanız sevinirim. burası cafe bilim yada islam forumu değil o yüzden bir sıkıntı yok

prozac 23-11-2008 03:22

Karadenizlim kişinin görüşüne saygı duyarım afallamam yani ...(Benim bir fıkram var duydun mu bilmem ;) )

karadenizli 23-11-2008 03:30

Ya prozac bi isim söyle daaaa:) fıkran nerde anlatsana

placebo 23-11-2008 03:32

Alıntı:

prozac02´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 139975)
Karadenizlim kişinin görüşüne saygı duyarım afallamam yani .. )

Bende..
Sn. karadenizli siz bile yakında bir ateist olabilirsiniz örneğin..:eek:..Yine bir vahiy mi alıyorum ne?:confused:

karadenizli 23-11-2008 03:39

ya isim söyleseniz ölürmüsünüz preach

çok merak ediyorum

prozac 23-11-2008 03:52

Alıntı:

karadenizli´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 139979)
Ya prozac bi isim söyle daaaa:) fıkran nerde anlatsana

Fıkrayı ö.m. den yollayım heryere yazmam doğru olmaz...
;)

unbe 23-11-2008 13:53

sn. karadenizli
senin ateist olduğunu duyarsam şaşırırdım.ama bir an için. sonra da hımmm karadenizli de mantığının sesini dinledi derim.
saygılar

karadenizli 23-11-2008 14:57

Teşekkürler akıncı ciddiye aldığın için

yucemanitu 23-11-2008 16:15

Gerçekten önemsiyorsan Karadenizli benim de yanıtım "karadenizli" nickli üye ben de ciddi söylüyorum beni de en çok senin sorgulayıp inancını değişmen şaşırtır.

karadenizli 23-11-2008 16:38

Alıntı:

Atlas´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 140049)
Gerçekten önemsiyorsan Karadenizli benim de yanıtım "karadenizli" nickli üye ben de ciddi söylüyorum beni de en çok senin sorgulayıp inancını değişmen şaşırtır.

Öyle mi düşünüyorsun:):):)

pante 23-11-2008 22:55

İslamcı arkadaşlardan Hiramusta veya Soro'nun ateist olması beni çok şaşırtırdı.
Çünkü İslam ve Kur'an hakkındaki hemen hemen tüm gerçekleri bu forumda görmelerine rağmen inançları sarsılmadı. Cevap veremediklerinde susmasını bildiler ya da "Doğrusunu Allah bilir" diyerek dik durmaya devam ettiler. İman zincirleri en sağlam arkadaşlar olarak görüyorum ikisini de. :)

Diğer taraftan ateistliğini diyalektik materyalizm ile pekiştirmiş olanlara vahiy dahi gelse, karşılarına cinler-melekler de çıksa sebebini bilimsel yollardan izah gücüne sahip olduklarından evren görüşlerinden ödün vermezler. Örneğin Dilaver gibi. :)

KızıL 24-11-2008 05:57

valla ben en çok karadenizliye şaşacağım heralde birgün aklındaki garip düşünceler değişmeye başlarsa işte ozaman şaşacağım...

Anyon€ 24-11-2008 19:15

Aspendos,Dilaver...

Güçistenci 25-11-2008 00:27

bu foruma girip de dinsiz olarak çıkmayana şaşarım. çünkü dinin milyon tane yalanını burada delilleriyle görüyorsunuz. dincilere de burada dinlerini savunma hakkı verilmiş. forumda dinlerini dinlere inanmayanlar kadar iyi savunan kişiler de var. ama onlar da yeri geldiğinde susmasını biliyorlar.

sinner 25-11-2008 01:02

Valla karadenizli ben değilim .
Hatta şimdi inançlı yılların tepeme kabus gibi çöktüğünü gördükten sonra

Şimdi Ohhhhh Dünya varmış diyorum.. :)

mücerred 31-12-2008 03:13

kim mi müslüman olabilir.Ben hicbirini tanimiyorum, hepsi olabilir.Büyük ihtimalle hic biri.Bilgili bir ateistin müslüman olmasini ruhsal durumuna veririm.Bilgili bir müslümanin ateist olmasinada korkulardan siyrilip muhakeme gücünü kullanmasina.

herseyin basidir hosgörü...

mücerred 04-01-2009 22:07

Diğer taraftan ateistliğini diyalektik materyalizm ile pekiştirmiş olanlara vahiy dahi gelse, karşılarına cinler-melekler de çıksa sebebini bilimsel yollardan izah gücüne sahip olduklarından evren görüşlerinden ödün vermezler. Örneğin Dilaver gibi. :)[/quote]
sevgili Pante R. Graudy fransiz kominist partisinin önemli teorisyenlerinden biriydi. 25 yil önce müslüman oldugunda ortalik bayagi karismisti.Bir müslümanin dinsiz olmasini korkulardan sartlanmalardan siyrilip baski altinda kalmadan muhakeme gücünü kullanmasina veriyorum
Bir ateistin bir dine girmesi bence psikolojinin sorunudur ve üzerinde düsünülmesi gereken bir konudur buradaki duygular(akli degil)deselenmelidir.
Allah akil ve ruh sagligi versin diyorum.

Hos görün inananlari bir önceki halinizdir
Hos görün inanmayanlari bir sonraki halinizdir

Ratiönalism 04-01-2009 22:19

Aydoe Admin;Cevapları eğlendirici ve doğru cevaplar veren bir admin;)
Sinner;Köşesiyle ünlü üye:D
Mep;Karadenizli uşağı çok seven üye:D:D

mep 05-01-2009 10:09

Karadenizli abim
Siteye giren müslümanlardan hiç birinin ( Sen dahil) ateist olması
beni şaşırtmaz. Fakat Ateist düşüncelerini hararetle ortaya koyan
sonrasında ise müslüman olan herkes beni şaşırtır.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:30 .