![]() |
Gay lar cennete gidermi?
Muhafazakar eşcinsel Cemil ipekçi ;
Hem gay hem inançlıyım dedi.. İslam a göre gayların cennette yeri varmıdır? http://haber.mynet.com/sayfali/popul...227878122135/0 |
Sevgili Prozac
benim bildiğim kadarıyla eşcinsellik kuranda lanetlenmiştir tam ayet hatırlayamıyorum ama hatırlayan biri çıkar yazar buraya. Lanetlendiği için de dolayısıyla cemil efendi cennet hayallerine veda edebilir.Hem o ne yapacak ki zaten hurilerin arasında????:) |
“Ahir zamanda eşcinsel 3 kısım olur:Bir kısmı konuşmak ve yüze bakmakla,
diğeri,kucaklaşmakla yetinirBir kısmı da bu işi bilfiil yaparAllah’ın laneti bunların üzerine olsun! Eğer ki tevbe ederlerse, tevbe edenin tevbesini Allahü teala kabul eder” HADİS-İ ŞERİF(DEYLEMİ) sevgili Prozac konuyla ilgili bi hadis buldum ama esas bu konudan lutta bahsediliyor.... |
sadece gunaha gırmış olur ..çırkın bır şey yapmış olur..kabahatı buyuktur..ama cennetın kapısı yuzune kapanmıştır denılmez..Allah ıslah etsın hepsını..
|
Cennet'ten geçer mi ebedi cehennemde mi kalır bu konuda çok net bir ayet ya da çok sahih bir hadis bilmiyorum ama Lut kavmi örneği eşcinselliğin haram olduğunu gösteriyor. Cemil İpekçi'ye gelirsek tesadüfe bakın ki İpekçi de AKP kendisine Taksim simitçileri ve THY hosteslerinin kıyafetlerini tasarlattıktan sonra muhafazakarım, demeye başladı yoksa adam yıllardır böyle bir iddiada bulunmamıştı onun derdi başka yani.
|
ıslah etsin tabi :d cennetin kapısının gaylerin yüzüne kapanmadığını sen nerden bliosun wahiy mi geldi sölede bizde bilelim
prozac02 dostum güzel bi konu açmıssın eline sağlık |
Bir an önce tevbe etmesi lazım Cemilin
Gittiği yol yol değil Onu pos bıyıkları da , Akp de kurtaramaz. ;) |
Alıntı:
arkadaşım vahıy gelmesıne gerek yok ne zamandır araştırıyosun ıslamı.. bak gorursun Islamda kımlerın cehennemde ebedı olarak kalacağını..ınanıp gunah ışleyenlerın(bu acıp ınsanların yaptığı gıbı vb.)sonradan cennete tekrar gırebileceğını hıç duymadın mı...? |
sevgili dew genç
katrenin demek istediği herhalde biz kafirler ebediyyen yanacaz cehennemde......yoksa gaylerde hatta önceden katil ya da pedofili olup sonradan müslüman olanlar da cennette alacak yerini.napalım bizde cehennemden el sallarız artık!!!:) |
İnanmak ...
suç işlemiş dahi olsanız,cezanızı çekip cennete girebilmeniz için yeterli neden.. Yani bizler ebedi cehennem ehliyiz.. çünkü suçların en büyüğünü işliyoruz..İNANMIYORUZ.. Her haltı işleyip..inanıyor olmanızdan dolayı cennete girebilirsiniz.. ama hiç bi halt işlemeyip.. inanmıyor olmanızdan dolayı..ebediyen cehennemde kalabilirsiniz.. Allahın Adaleti.. Demekki Allah indinde en büyük suç "O'na inanmamakmış..gerisi hikaye.. öylemi yani..? |
sevgili Mep
tamamen öyle görünüyo bu durum.İnanmamak en büyük suç.İnsanlığa yapılan hizmetlerin de bi önemi yok herhalde;aşının ve elektriğin bulunması vb. gibi..... |
Çok bencil bi tanrı yav..!
"bana inan gerisini merak etme sen" diyo resmen.. demekki sınav dedikleri bu zımbırtının tek gayesi.. inananları cennete.. inanmayanları cehenneme koymaktan ibaret.. onları cennete bizi cehenneme koyunca ne olacaksa artık.. başı göğe ericek herhalde. |
Kehf/ 103-105.
De ki: "Size işleri bakımından en çok ziyana uğrayacak olanları söyleyeyim mi?" Bunlar, güzel iş yaptıkları halde, dünyadaki tüm çalışmaları boşa gitmiş olan kimselerdir. İşte onlar, Rablerinin ayetlerini ve O'na kavuşmayı inkâr edenlerdir. Artık onların yapıp ettikleri boşa çıkmıştır, kıyamet gününde onlar için bir tartı tutmayacağız. Evet, Kur'an'a göre bırakın cennete-cehenneme girmeyi, hesap gününde değerlendirilmenin, mizanda tartılmanın dahi bir ön şartı vardır. Bu, baraj gibidir. Barajı geçeceksin ki iyiliklerin ve kötülüklerin hesabı yapılsın. Barajı geçebilmenin tek şartı Allah'a ve ayetlerine inanmaktır. İsterse dünyanın en iyi insanı olsun, kimseye tek bir kötülüğü dokunmamış olsun, insanlığa büyük hizmetleri geçmiş olsun, hatta kendisini insanlar için feda etmiş olsun Allah'a inanmıyorsa hesabına bakılmadan "Yallah cehenneme!" denecektir. |
vıışşş! baraja takıldık..
Abi anladığım kadarıyla ,yahudilerde cennete gidebilecek.. bunlar girmesin birbirine orda.. malum pek tekin değil orası.. Şeytan bilem girip ademle havvayı ayartmadımıydı.. ya yine girip bunları birbirine kırdırırsa orda.. olurmu olur valla..allahın işi bu bellimi olur.. istermisin bide kovsun hepsini cennetten sonra.. |
Alıntı:
Kur'an'dan yani Muhammed'den önceki dönemde Yahudi, Hristiyan ve Sabiilerden Allah'a inananlar girebilecek ancak. Kur'an'a bakarsan Hristiyanlar daha cennete yakın duruyor: Maide-82. İnsanlar içerisinde iman edenlere düşmanlık bakımından en şiddetli olarak yahudiler ile, şirk koşanları bulacaksın. Onlar içinde iman edenlere sevgi bakımından en yakın olarak da «Biz hıristiyanlarız» diyenleri bulacaksın. Çünkü onların içinde keşişler ve râhipler vardır ve onlar büyüklük taslamazlar. Ama Muhammed'i ve Kur'an'ı reddedenler ebedi cehennemlik: Beyyine-6. Ehl-i kitap ve müşriklerden olan inkârcılar, içinde ebedî olarak kalacakları cehennem ateşindedirler. İşte halkın en şerlileri onlardır. |
Alıntı:
bir de kuranda iman etmeye çok fazla vurgu yapılır cennete gitme konusunda.(araf 40,rum 15, fussilet 30) Alıntı:
mesela bu söz ile maide 69, ali imran 19 birbiriyle çelişkili... çelişki içinde çelişki... |
sevgili Güçiştenci
müslümanlıkta çelişkili olmayan bişi var mı ki????Sadece cennetteki huriler konusunda çelişki yok zannedersem.... |
Alıntı:
eğer eşcinsellikte bir çirkinlik söz konusu ise bunu kimse bilerek seçmiyor çirkinlik tanrıda olmalı |
Sevgili Özgür
Alkış Alkış Alkış.............. |
Cemil ipekç inin görüşüne saygı duyarım eşcinsellik kendi kişisel tercihidir...Yalnız inançlıyım diyor inandığı şeyler kendine ne vaadediyor..?
|
prozac02
bence o kendisi de neye inanıyo tam bilmiyo.... |
Alıntı:
aksi halde inandığı kitaba baksa bi yerde hata olduğunu anlar ;) |
sevgili arkadaşlar;
testesteron eksikliği olan kişiler,östrojen baskınlığı ile gay olabiliyorlar.bu;o insanların bilinçli tercihi değil,bilakis hormonlarının etkisidir.Ruh,cin,peri masallarını bırakıp insanı doğal bir mekanizma olarak görmesi lazım dindarların.. saygılarımla dr humanist |
kucuk bi duzeltme yapayim abicim. yakin bir zamanda escinselligin fizyolojik hicbir belirtisi olmadigi ispatlandi. escinsellik sapikliktir, psikolojik bir rahatsizliktir, cinsel tercihtir onu bilemem. ama escinseller arasinda ozellikle agirbasli kesimde, dindar bir potansiyel var. bkz. bulent ersoy.
|
oo kararsız hoşgeldin nerelerdeydin.
Mep le tanıştınmı. meple tanış |
kararsız abim hoşgeldin..
Karadeniz abim bazen bana.. "Kararsızmısın?" diyordu.. bende"Adamın kimyası bozulmuş,ateistim diyom hala bana kararsızmısın diiyo" diye düşünürdüm.. meğersem beni sen zannediyormuş.. karadeniz abi... abi valla ben mep'im.. kararlıyım ayrıca.. |
hosbulduk mep abicim, ben ismen ve fikren kararsizim. Daha uygun bi konuda tanismak isterdim ama kismet burasiymis. Karadenizli agir abim, tanistirdigin icin ayrica tesekkurler ama mep abim sebep olur kararimi verirsem gunahi boynuna :).
|
yaw cemil ipekçi cennete gitse de mutlu olamaz garibim napıcak orda tanrısı ona gay huri veremez ki:D:D:D
|
Gay'ler cennete gider mi?
İslam'a göre gayler cennete gidemez, çünkü doğal olanı kabullenmiyor ve değiştirmeye çalışıyorlar. İslam'ın gaylikten anladığı bir nevi sapkınlık hatta sapıklık. Eğer gaylik hormonel bir durumdan kaynaklanıyorsa ya da farketmez kaynaklanmasın, ee tabi cennet diye bir yer de varsa, gayler oraya gitmeli. Gayler sadece cinselliklerini alışılmışın dışında yaşıyorlar ama onlar da herkes gibi toplum hayatına katkıda bulunuyorlar, vergi veriyorlar vs. Hatta çoğu fazlasıyla dindar ve her pazar kiliseye gidiyor. Bu insanların hırsızlık yapmışlığı yok, kimsenin malına canına kastetmiyorlar, cinsel duygu ve düşünceleri hariç gayet normal insanlar. (ki normal ve anormal konusu da apayrı bir tartışma mevzusudur aslında) Kısacası, cennet varsa ve gayler de gitmek istiyorlarsa cennetin kapısı onlara da açık olmalı diye düşünüyorum:) Bana gelince, ben kesinlikle bunca cennet meraklısı insanla beraber cennete dahi gitmek istemiyorum... |
Alıntı:
Şayetki kararsızım diyorsan.. sorgulayabileceksin demektir... sorgulamaya başladığında ise.... zeus'a inanmakla o'na inanmak arasında .. hiç bir fark olmadığını göreceksin. "Açıl susam açıl" diyen masal kahramanlarına "ol dedim oldu" diyen masal kahramalarınıda ekleyeceksin.. sen bakma karadenizli abime.. "Hikmetinden sual sorulmaz" demişler.. o ondan sual sormaz..bizden sual sorar.. |
Gaylık kişinin kendi özel isteğimidir ? Hayır.Doğuştan gelen bir dürtüdür.
|
Valla Cemil eşcinselliğinden gitmese de, o THY kostümleri yüzünden kesin cehennemlik! Ne o öyle herkesin üstünde ayrı duruyo, saklım saçak, fularlar taşmış... Podyumdaki gibi olmuyor tabi gece gündüz çalışan insanların üstünde.
inançlıysa eşcinsel bir insan ve eğer baskın tarafı feminense kapanması lazım gibi düşünüyorum. Uygur Türkçesinde eşcinsel kelimesinin karşılığı "içikız" dır :) İçi kız olan biri öyle davranmalı, Cuma'ya falan gitmemelidir. Sallıyorum tabi ama mantık öyle diyor. Tabi bir de, başörtüsü ile Cemil İpekçi'nin bıyıklar ne muhteşem olurdu be! :) |
Alıntı:
allah memeleri yeni bitmis kucuk kizlari ve oglan sozunu vermis ... |
Alıntı:
inanmamak her kesın kendı tercihi ama inanmadığınız bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalırsanız o gerçeklikten bir şey beklemenız ne kadar mantıklı olur? olmaz tabi. her neyse cehennemi bir zeki varlık gibi düşünün! keza öyledir, onunda bazı şeylerden mahrum kalması diye bir şey söz konusu olabilirmi? olamz adaletsizlik olur. her neyse varlığının farkına varan bizler yokluğunun veya varlığının kesin ispatını yapamayacağına göre(anlayana) ömrünüz boyunca inanmamak lüksünü iyi değerlendirmek lazım! ki olduda birileri dna larınızı ve hatıralarınızı bir araya getirip ansızın geçmiş gelecek ve şimdinin iç içe olduğu bir zamana uyanıp baya bir pişman olma durumu mazallah olursa ne yapılır? ne denir? |
Alıntı:
evet gaylık esasında bir hastalık olup hipofiz bezi ve çevresindeki orantısız salınımlardan olabilir. testestoron hormonu seviyesi düşen bir canlı(kadın veya erkek) garip durumlarla her daim karşılaşabilir. doğuştan gelen dürtülere bakarsanız sayın bacc; hırsızlık, öldürme, mazoziştlik, vb durumlar vardır vesselam, ama bunu belirtmenizdeki maksadı anlamadım? |
Allaha ve peygamberlerine inanmamış kişiler dışında ,herkeze cennet yolu açık,ne derece günahkar olursan ol cehennemde cezanı çektikten sonra parü pak cennete geçip sefa sürüyorsun, ama inançsız isen cehennemde ebedi olarak kalıyosun da niye?en büyük günah bumu,inançsızlar zaten hertür günahı işler mantığı mı var bunda,yani bunlar kafadan günah işler mi demiş oluyor Allah?eğer öyle ise bu nasıl bir Allah böyle?nedir olay anlamadım,gerçi çokta önemli değil!
Gay lerde cennete girecek idi ise vakti zamanında sodom ve gomoreyi neden yok etmiş ozaman bıraksındı hepsi zamanı gelince ahiret alemine göçtüklerinde cezalarını alsındı,madem sonunda yinede cennete girecekler,o ne şiddet o ne öfkeydi ki? lanetlenmişler demekle onlarda ebedi cehennemde mi kalacaklar yoksa cehennemde ceza çekip yine cennetemi geçecekler ?,Nedir olay yani? hem lanetledim de, hemde ne yapacağını bilme,sen yaratmadın mı?Yaratırken imalat hatası mı oldu yani?lanetlenmişlerinde cehennemde ceza çektikten sonra bile olsa cennete alınmasıda ayrı bir mantıksızlık ya neyse...en büyük günah ve en has lanetlenmelik olay'' inançsızlık'' demek Allah indinde deyip geçeceğiz:evil: :))) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:04 . |