Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Cinler ????? (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=104)

explorer 09-12-2004 14:47

Cinler ?????

slm arkadaşlar.
ben şu cin meselesini merak ediyorum.
bu yaratıklar ne için varlar.?
gelecekten ve geçmişten haber verirlermi?
insana benziyorlarsa dolaşım sindirim sinir sistemleride varmıdır ?
eğer somut değillerse vucutlarının içinde neler bulunur?

sadece kapı aralarında, çalı diblerinde , karanlık bir köşedemi saklanırlar.

eğer yoklarsa; ki bu bir felakettir. kuranın bir bölümü yalan söylemiş olur. neticede için kuranda çürütülmüş olur.

Ebu Leheb 09-12-2004 15:10

cinler dumansız ateşten yaratıldığı için kanı veya canı yoktur. insana özgü organları yoktur. beyni bile yoktur. gözleri yoktur, kulakları yoktur vs vs hiçbişeyi yoktur. ateşten organ olamayacağına göre cin de yoktur.

Russell 09-12-2004 15:18

ben cin çarpmış bir insan gördüm.yani en azından çarptığından bahsediliyordu.bir sürü cin hikayesi duydum.bunlar gerçek mi bilmiyorum ama bir zamanlar saadettin teksoy cin görüntüleri yakalamıştı buna ne diyeceksiniz.

ngcoskun 09-12-2004 15:36

selam
bende çok cin hikayeleri duydum.daha birçok hikaye duydum başka konularda da.cinler. ufolar, geçmiş yüzyıllarda cadı hikayeleri.
bunlar hikaye olmaktan ileri geçemez doğru dürüst , mantıklı düşünen insanlar için. bunlara inanmak isteyen insanlar için üretilmiş hikayelerdir ki zaten inananlar vardır nitekim.medyumlar , falcılar, ölülerle konuştuğunu iddia edenler-madem ölülerle konuşulabiliyorlar kayıp mezarların yerini neden bulamıyoruz- tamamen uydurmadan başka birşey değildir.insanların kendi beyinlerine oynadıkları birer oyundan ibarettir bunlar.
terapistlerin hastalarını bu yönde bilinçsizce yönlendirdiklerine bile şahit olunmuştur.konuyla ilgili carl sagan ın karanlık bir dünyada bilimin mum ışığı adlı kitapta geniş bilgiler bulabilirsiniz.

Russell 09-12-2004 15:41

onları bırakta şu saadettin teksoyun yaşadıklarının aslı astarı çıktı mı?

explorer 09-12-2004 15:52

Alıntı:

RUSSEL´isimli üyeden Alıntı
ben cin çarpmış bir insan gördüm.yani en azından çarptığından bahsediliyordu.bir sürü cin hikayesi duydum.bunlar gerçek mi bilmiyorum ama bir zamanlar saadettin teksoy cin görüntüleri yakalamıştı buna ne diyeceksiniz.

russel.
o kadar bilimsel gözlemci değilde
sence sadece saadettin teksoymu gerçekten görüntülemiş..???

ngcoskun 09-12-2004 15:55

saadettin teksoy şarlatanın tekidir.onu cidiye alıp seyrettiğinize inanamıyorum.beyin fonksiyonlarında bir arıza var o adamın

Russell 10-12-2004 01:18

BU UZUN BİR ZAMAN ÖNCEYDİ YAŞIM KÜÇÜKTÜ SAADETTİN TEKSOY BİR KAĞIDIN ÜZERİNDE CİN İLE BİR KADININ YAPTIĞI ANLAŞMADAN BAHSEDİYORDU ADAMIN KENDİ BASİRETİ BİLE BAĞLANMIŞ BETİ BENZİ ATMIŞTI ADAM RÖPORTAJI BIRAKIP DOSYAYI KAPATMIŞTI.

BİR BİLİMSEL GÖZLEMCİ BU KONUYLA İLGİLENDİ Mİ VEYA S.T.PROGRAMA BİLİM ADAMI ÇIKARDIMI HATIRLAMIYORUM ÇÜNKÜ YAŞIM KÜÇÜKTÜ.

ESKİ PROGRAMLARINI FAZLA HATIRLAMIYORUM AMA ŞİMDİKİ PROGRAMINI KOMEDİ NİYETİNE İZLİYORUM HAREKETLERİ O KADAR KOMİK Kİ BENCE PROGRAM REALİTY ŞOVDAN ÖTE KOMEDİ.

Ebu Leheb 10-12-2004 18:10

Alıntı:

RUSSEL´isimli üyeden Alıntı
BU UZUN BİR ZAMAN ÖNCEYDİ YAŞIM KÜÇÜKTÜ SAADETTİN TEKSOY BİR KAĞIDIN ÜZERİNDE CİN İLE BİR KADININ YAPTIĞI ANLAŞMADAN BAHSEDİYORDU ADAMIN KENDİ BASİRETİ BİLE BAĞLANMIŞ BETİ BENZİ ATMIŞTI ADAM RÖPORTAJI BIRAKIP DOSYAYI KAPATMIŞTI.

BİR BİLİMSEL GÖZLEMCİ BU KONUYLA İLGİLENDİ Mİ VEYA S.T.PROGRAMA BİLİM ADAMI ÇIKARDIMI HATIRLAMIYORUM ÇÜNKÜ YAŞIM KÜÇÜKTÜ.

ESKİ PROGRAMLARINI FAZLA HATIRLAMIYORUM AMA ŞİMDİKİ PROGRAMINI KOMEDİ NİYETİNE İZLİYORUM HAREKETLERİ O KADAR KOMİK Kİ BENCE PROGRAM REALİTY ŞOVDAN ÖTE KOMEDİ.

sen hiç sadece ultra viyole ışığa tutulduğunda görülebilen yazılar yazan bir kalem gördünmü? :D

Russell 11-12-2004 19:02

görmedim ama duydum.
gerçi o zamanlar böyle bir kalem yoktu sanırım ama banknotların içine yerleştirilen gizli resimlerde kullanılan tekniği kullanmış olabilirler.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:21 .