![]() |
Benim Babam Bir Kahramandı
Alıntı:
Bu anlamlı günde Abit Dursun'da kahraman babası ile ilgili bir konuşma yapacak. İstanbul'da olup yakın geçmişimizin kahramanlarını anmak isteyenler orada olmalı. |
sevgili frodo anlatmak istediklerini bence bugünün türkiyesine baktığımızda''beynelmilel'
filmi anlatmıştır. |
Yüreğim orada olacak..
Medyada yayımlanırsa önceden haber alanların ''Tv de bugün'' başlığında bildirmelerini rica ediyorum.. |
gerçekten orda olmak isterdim....
|
İlgilenenler için:
Tarih: 21 Haziran pazar günü Saat: 19.30 Yer: Esenkent Rıfat Ilgaz Açıkhava Tiyatrosu Esenyurt/İstanbul Bilgi: 0555 254 27 26 |
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaber..._mf292971.Jpeg Pazar günü “ecelsiz öldürülmüş” babaların çocukları bir araya geldi, babalarını andı “Ecelsiz öldürüldük. Vurulduk ey halkım, unutma bizi...” 21 Haziran 2009 Pazar günü, birçok çocuk babalarına hediyeler verirken, yıllardır bugünü mezar taşları başında geçiren çocuklar, ‘ecelsiz öldürülmüş’ babaların çocukları bir araya geldiler. Tek başlarına değil el ele tutuşarak andılar babalarını bu kez. “Benim Babam Bir Kahramandı” adını taşıyan buluşmayı 1980 yılında evinin önünde kurşunlanan yazar Ümit Kaftancıoğlu’nun gelini Canan Kaftancıoğlu düzenlemişti. İstemişti ki babalarının elini zamansız bırakmak zorunda kalan çocukların sesi duyulsun bu Babalar Günü’nde. Mekân, Esenkent Rıfat Ilgaz Açıkhava Tiyatrosu’ydu. Sunucu İlknur Kaplan’ın, Uğur Mumcu’nun 1975’ten gelen sözleriyle, “Bir gün sesimiz hepinizin kulaklarında yankılanacak ey halkım, unutma bizi!” diye açtığı gece, o çocukların anılarıyla devam etti. http://www.milliyet.com.tr/Guncel/Ha...korusun&ver=18 |
Benim Babam Bir Kahramandı
ilk okunusta gayet yerinde bir olusum.... Dr. Canan Kaftancıoğlu’nun tebrik etmek lazim böyle bir organisasyon cercevesinde, kürd ulusalci musa anter ile türkiye cumhuriyetinde bakanlik yapmis sebahattin ali'yi ve diger sarsilmaz kemalist duruslari olan cetin emec ve ugur mumcuyu ( yasamin son dönemlerinde "apo"nun kucagindan seslenen ahmet kayayi saymiyorum bile ) bir anda anabildikleri icin..... acaba kendisi aydin menderesi de davet etmeyi hic düsündü mü ? yoksa askeri yarginin astigi halki tarafindan secilmis bir adamin oglunu davet etmeyi gerek mi görmedi ? |
Alıntı:
Bu olaydan yola cikarak elestiri getirmeyi basardigi icin Invi'ye sargondan kocama bir alkis daha :) |
Sn.sargon, demek iletinin vermek istedigi mesaji anladiniz ki, ileti icindeki bir hatayi hatirlatmayi daha dogru buldunuz....evet bakanlik degil.....atatürke bagliligini ispatladiktan sonra, milli egitim bakanligin bünyesinde cesitli görevlerde bulunmus.......diye devam etmeliydi.... |
Etkinliğin yayımı biraz önce ''cem tv'' de başladı..
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:10 . |