![]() |
artık bende buradayım
selam ismim oğuz eski müslümanlardanım bende=) gerçeği bulalı 4 yıl oldu şuan tam anlamıyla ateistim. bu kanıya kendi tamamen kendi düşüncelerimle vardım. kimse ateist olanlar cahildir dinden haberi yoktur fln demesin çok uzun yıllar din eğitimi aldım kuranı birçok kez hatmettim türkçe ve arapca ezbere biliyorum desem yeridir. ama doğru olanı geçte olsa buldum ve çok mutluyum sadece geride kalan din bağımlısı, sömürülen insanlar için üzülüyorum.gözünüzü açın gercek karşınızda
|
Hoşgeldin ogo21.
|
Sayın ogo21
Aramıza hoş geldiniz. İyi katılımlar diliyorum. saygılarımla |
Hosgeldin,
Kalıcı ,katılımcı olmanı dilerim.. |
Hoşgeldiniz. Katılımcı olmanızı dilerim.
|
Alıntı:
o bulduğunuz gerçek size ne gibi fayda sağlayacak öldükten sonra yok olacağım aman ne gerçeklik ne gerçeklik bilmessek ölürüz yani |
Hoşgeldin ogo21,
Kalıcı katılımcı olmanı ve katkılarını bekleriz, sevgiler |
Hoş geldiniz.
Bize bu değişim sürecinizi anlatmanız mümkün mü? İnanç ve düşüncelerinizi neler etkiledi, değişim süreci ne kadar sürdü, neler hissetttiniz bu süreçte? Saygılarımla |
Alıntı:
nedense ölüm sonrasına takmış bulunmaktasınız halbuki önündeki dünya geçip gidiyor ve bunu boşa harcıyorsunuz,bir kurmaca uğruna doğmadan öncesi ve ölümden sonrası bizi ilgilendirmez bizi bilinmezler değil,bilinenler ilgilendirir. biz akıl ve vicdan rehberliğindeki insanlığımıza bakarız hoşgeldiniz ogo21.. |
hoşgeldin :)
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:41 . |