![]() |
Şimdi kapı çalsa ,hangi üyenin gelmesini isterdiniz ?
Boğaziçi.
tenis üzerine konuşurduk :) |
Şu saatte kapıyı çalmak için iki defa düşünmeleri gerekir :)
|
ben geldim ama yoktun:) saka saka gelirken haber veririm artik...yine federer, e ne yapsin meydan ona kaldi:)
|
Kesinlikle mehmetsalih, karşılama heyeti olarak ben ve kızılcık sopası :)
|
benim tercihim imandan yana.:)
|
Ben invi diyorum..:D..İlk karşılaştığımız anda birbirimizin boynuna sarılıp,gözyaşlarına boğularak duygusal anlar yaşayacağımıza eminim..Pek severiz birbirimizi de.:D
Gelirken şarap ta getir.Kaliteli bir şey olsun |
placebo,
sen cayi ocagi koy....biraz da kuru yemis olsun lütfen....bitter cikolata'da iyi gider.... ben gelirken dilaver, oki, sargon, hakdogan, cem, hiramusta,al-dostu, meaculpa, pisko, justharika'yi da getirmeyi isterdim..... saraplar benden, rakilar dilaver abi'den..... ama bu gibi bir bulusma...mutlaka bir pazar günü olmali ki özgür beyin , "hutbeyi" okusun bizde gülelim :) |
Alıntı:
|
....ne yanar kimse bana ateş-i dilden özge ne açar kimse kapım bad-ı sabahtan gayrı ...
:::( |
Hatırlar mısınız bir merwe'miz vardı. Zekasına hayran olduğum.
Ben forumlara ara verip geri geldiğimde bir başka zekiyle karşılaştım :)meaculpa.. İlk başlarda aynı kişi olabileceklerini düşünmüştüm. Kapı çalsa gelmesini istediklerimi aşağıya arz ediyorum: merwe, meaculpa, placebo, pervane, unbe (kendimi unbe'nin isim anası gibi hissettim birden), nil, ism@ (bazı arkadaşlar ona İsmail diyor ama bence o da bizden biri).. hay hafızam, daha vardı ama isim özürlüyüm. şey hık mık :) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:23 . |