![]() |
Altyazı Hazırlama Kılavuzu
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
YouTube, yerel avi ya da diğer videolara nasıl altyazı eklenebileceğini anlatan kısa bir kılavuz hazırladım. Oldukça özet de olsa iş göreceğini düşünüyorum. Sitemiz dışından da, altyazı hazırlama konusunda yardım talebi geldiğinden bol reklamlı bir kılavuz oldu :D
Aşağıdaki linkden ya da bu mesaja eklediğim ataçtan indirebilirsiniz. Değerli görüşlerinizi paylaşın lütfen. http://rapidshare.com/files/276160361/SubtitleHowTo.pdf NOT: Ekli dosyayı güncelleyemiyorum, o yüzden en güncel hali rapidshare'dekidir. |
Milomanara eline sağlık ,ingilizce seviyemi geliştirmekle iş'e başlıyorum :bolt:
|
Eline sağlık başkanım,
dikkatle okudum, ama biraz gözüm de korktu hani, bu kadar çok yepyeni terim, program ismi vs. görünce. Başlangıç olarak ufak bir video deneyeceğim, bakalım hayırlısı... :) saygılarımla |
Beğendiğinize çok sevindim arkadaşlar, yazım hataları aceleden ve kullandığım programın ingilizce olmasından kaynaklı. Gördükçe düzeltiyorum :)
|
Tesekkürler milomanara, bir ara böyle bir sey aramistim. O zaman elimin altinda olmus olsa cok isime yarayacakmis. Dosyayi hemen kaydettim. Ilk ihtiyacimda senin calismana basvuracagim. Eline saglik.
|
teşekkürler dostum emeğine sağlık...
|
teşekkürler hemen deneyeceğim.. bakalım becerebilecek miyim :)
|
teşekkürler milomanara...
belki cahilce gelecek sana biliyorum ama önce str dosyası oluşturmak lazım sanırım... bu nasıl oluşturuluyor ... çok mu aptalca bir soru :P |
Eline sağlık milomanara bir de pdf ile ilgili bir sunum yapsan çok güzel olur :D
Saygılar |
her ne kadar bana arapca gibi geldiyse de, ilerde, buyursem, belki ogrenebilirim. Emegine saglik milomanara.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:37 . |