![]() |
Dinsel İktidarsız
Tanrının bilinemeyecegini one surerek tanriyi reddedemiyorum ancak yaşadıklarımı,gorduklerimi yani dünyevi olayları tanriya yoramıyorum. Bana şimdilik tanrının varlığını ispatlamaya çalışmak, yokluğunu ispatlamaya çalışmak kadar saçma gelmekte fakat konu başlığımda da belirttiğim gibi şu sıralar "Dinsel İktidarsız " olduğumdan ötürü henüz bu konudaki düşüncelerim tam olarak oturmuş değil.. Şunuda söylemek ihtiyacı hissediyorum
Dinsel sömürü ve Baskı Ayının Anlamsız ve İçeriksiz Bu Bayramını Kabul Etmeyiniz!!!!! Kendimden kısaca bahsetmiş oldum böylece. Ayrıca Dinlerden özgür bir platformda özgürce tartışma olnağaı sağladığınız için teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim. |
Saygideger insanikamil;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
Kamil insan hoşgeldin.
|
Hoşgeldin kâmil.. İyi katılımlar...
|
Hoşgeldin :)
|
Aramıza hoşgeldiniz..
|
Dinlerden özgürlüğe hoş geldiniz kamil insan.
|
Sn. insanıkamil hoş geldiniz, iyi katılımlar diliyorum.
|
Alıntı:
Yav ben "Dinsel sömürü..." diye başlayan cümlenin kendisinden önceki ve sonraki cümlelerle bir bağlantısını kuramadım. Birinci paragraf kişinin henüz ne olup ne olmadığını bilemediğini anlatıyor, sonuncu paragraf siteye teşekkür. Eee, ortadaki o cümle de neyin nesi onu merak ettim. "Dinsel sömürü ve Baskı Ayının Anlamsız ve İçeriksiz Bu Bayramını Kabul Etmeyiniz!!!!!" PEk cümle-i kamil gibi gelmedi ha insan-i kamil? Tamam sen kızma yine de, etme diyorsan etmeyiz, ne yapalım! |
Sevgili schopenhauer
Yazımdada belirttiğim gibi dini düşüncelerim sağlam temeller üzerine oturmuş değildir. Bu sebeple düşüncelerimin tutarlı olmamaması doğaldır. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:09 . |