Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Once teİst sonradan ateİst olmak nasil bİr Şey??? (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=13406)

tokmak 03-10-2009 20:24

Once teİst sonradan ateİst olmak nasil bİr Şey???

merak ettiğim şey bu forumda bir inancı olmayan o kadar çok şahsiyet ve benim merak ettiğim once inanan sonra inanmayan insan ??????nasıl olur

cyctec3 03-10-2009 20:28

Alıntı:

tokmak´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 242959)
merak ettiğim şey bu forumda bir inancı olmayan o kadar çok şahsiyet ve benim merak ettiğim once inanan sonra inanmayan insan ??????nasıl olur

korkulardan kurtuldugunu dusunup aslinda daha fazla korku icinde kalmis adam demekir.:eyebrows:

evrensel-insan 03-10-2009 20:30

Saygideger tokmak;

Bu senin sorun; sadece inancsal yanasanlar icin gecerlidir. Ben inanc konusunda serbest dusunurum ve inancsal yanasima ihtiyacim yok.

Saygilarimla;
evrensel-insan

ozgur_beyin 03-10-2009 20:44

tokmak sloganlardan başka dişe dokunur bir fikrin yokmu?
inanmayanı bilmiyorum ama inanan herhalde senin gibi kaduk fikirli olur

alfred 03-10-2009 20:50

Amacın ne senin Tokmak? Küçük, yaramaz çocuklar gibi dikkat çekmeye çalışıyorsun.

ozgur_beyin 03-10-2009 20:54

lisede bir edebiyat hocam vardı .bir lafını hiç unutmam derdiki '' insanlar ya alimlikle ya zalimlikle meşhur olur'' tokmakta ikinci şıkkı seçmiş. içindeki turan dursun hıncıyla

ozgur_ 03-10-2009 21:06

Alıntı:

ozgur_beyin´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 242990)
lisede bir edebiyat hocam vardı .bir lafını hiç unutmam derdiki '' insanlar ya alimlikle ya zalimlikle meşhur olur''

Lise hocan çok eskilerde kalış galiba. Şimdi meşhur olmanın en önemli yollarından biri şaklabanlık :)

mehmetsalih 03-10-2009 21:42

Selam,

İddia ediyorum-- Bu sitede hiçbir İnsan İslama girip sonra çıkmadı. Bunlar geleneksel Baba kültürünü yaşadılar sonra bir Görüş sahibi yani Ateist oldular. Yani İslam'dan çıkıp kafir olan sonra gelip iman eden hiçbir yokturki sonra ateist olsun. İşte böyle İslam'ı dinsiz biri olarak benimseyip sonra terk eden hiç kimse yok. O yüzden yeryüzünde toplasan bin tane müslüman yoktur. Allah derki ''içinizden devamlı bir topluluk bulunsun" işte bu topluluk Dini Allah'a has kılan Kuran Ehl-i İnsanlardır diğerleri atsan zarar alsan bar...

m.salih
kıvançla...

breymin 03-10-2009 22:04

Alıntı:

mehmetsalih´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 243018)
Selam,

İddia ediyorum-- Bu sitede hiçbir İnsan İslama girip sonra çıkmadı. Bunlar geleneksel Baba kültürünü yaşadılar sonra bir Görüş sahibi yani Ateist oldular. Yani İslam'dan çıkıp kafir olan sonra gelip iman eden hiçbir yokturki sonra ateist olsun. İşte böyle İslam'ı dinsiz biri olarak benimseyip sonra terk eden hiç kimse yok. O yüzden yeryüzünde toplasan bin tane müslüman yoktur. Allah derki ''içinizden devamlı bir topluluk bulunsun" işte bu topluluk Dini Allah'a has kılan Kuran Ehl-i İnsanlardır diğerleri atsan zarar alsan bar...

m.salih
kıvançla...

sevgili mehmetsalih senden bir baslik acip orada kendi islam anlayisini yazmani talep ediyorum,iddia ediyorum senin islam anlayisin kurana 180 derece ters,kendi islam anlayisini bu demokratik sitede deyil islam ülkelerinde iddia etsen seni ya tasa tutarlar yada kafani keserler....

Sevgili tokmakci,öncelikle hosgeldin,önce teist olmak uykuda olmakdi sonra ateist olmakda uyku halinden uyanmakdir bunda anlamiyacak ne varki?

mehmetsalih 03-10-2009 23:39

Selam,

Merak etme ben bu görüşlerimi herkese anlatıyorum ayrıca beni yasa tutanlar benden değil yani Mülsümanla değilller. Ayrıca bu görüşlerden dolayı kaç kişi yakılarak, başka yollarla öldürülmüş onuda biliyoruz.

m.salih
kıvançla...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:11 .