![]() |
[B]Onemli[/B] Ne zarari var
Mesajimi siliyorum.
Hoca |
benim karşı çıkışım biraz vicdan ile ilgili yani akla aykırı olan bazı şeyleri "belki benim bilgim eksikdir" der kabul ederim ama vicdanıma aykırı olanları asla.
|
Mesajimi siliyorum.
Hoca |
Hoca, ben insanların yarattığı kötü olaylardan dolayı dinleri suçlamam ama dinlerin kendisi bizzat kötülüğü ve vicdansızlığı emrediyorsa o zaman dinleri suçlarım ve hatta bizzat Allahın kendisi bile kötülüğü emretse ve ben bunu kulaklarımla duysam o zamanda Allahı suçlarım.
|
Alıntı:
Uzun yazıdan hoşlanmıyorsanız, size kısa yazalım: Fütuhat, Mukatele, Hadramut kadınları Kıyımı, Cihad, Recm, Muta, 'Azil', Maide 38, Nisa 34, Ülke Aydınlarına pusu kuran alçak sürüngenler (Muhammedin Ka'b bin Eşrefin üzerine gece 4 adam gönderip pusu kurdurması örneğine bkz), İsalmda insanlar arası kardeşliği ve sevgiyi besleyen tek bir buyruk yoktur Aksine Müşriklerin katli vaciptir. Mürted ve kafilerin durumu da az vahim değil. V e daha yüzlerce, binlerce nosyon sayılabilir... |
Re: [B]Onemli[/B] Ne zarari var
Alıntı:
Lise yıllarım her ramazanda yemek yediğim için bana sataşan müslümanlarla kavga etmekle geçti. Ayrıca çok sevdiğim bir lise arkadaşım da ramazanda, okul bahçesinde gizlice simit yerken yakalanmış ve 20-25 kişilik grup tarafından hastanelik olana kadar dövülmüştü. Çocuk kulağına aldığı bir darbe yüzünden hayatının sonuna kadar sakat kaldı. Tek kulağı sağır oldu ve neredeyse tek gözünü de kaybediyordu... |
Mesajimi siliyorum.
Hoca |
hoca,
soruyu kisisellestirmek ne kadar dogru olur bilmiyorum..inanmamak icin zarar gormek gerekmiyor..mal meydanda... musluman ulkelerin dunyadaki sosyal,kulturel ve ekonomik durumlarina bakarsaniz ozellikle taliban rejiminin oldugu donemdeki afganistana sorunuzun cevabini bulmus olursunuz!!! |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:30 . |