![]() |
Mucize Yalanları Sitemiz Yayın Hayatına Başlamıştır..
Değerli TD Sitesi Üyeleri ve Okurları,
Hurafelere, batıl inançlara ve dogmalara karşı aklın, bilimin ve sağduyunun sesini gürleştirmek adına, katkıda bulunmaya çalıştığımız aydınlık mücadelesinde Turan Dursun Sitesi olarak bir önemli projeyi daha hayata geçirmiş bulunmaktayız: MucizeYalanları.com adlı yeni Sitemiz bugün yayın hayatına başlamıştır. Sahte bir bilimsellik maskesiyle, Kuran'da bilimsel mucizeler bulma girişimi son yıllarda, özellikle internet ortamında gittikçe yaygınlaşmış ve birçok inanırın adeta itikadi dayanak noktası haline gelmiştir. Harun Yahya, Ömer Çelakıl ve diğerleri gibi baş mucizecilerin iddialarına, derli toplu, kapsamlı ve somut yanıtlar sunacak olan Mucize Yalanları Sitemizin internet ortamında önemli bir boşluğu kapatacağını düşünüyoruz. Bugün doğumunu kutladığımız sitemiz, sürekli yenilenecek, geliştirilecek ve yeni mucize reddiyeleriyle genişletilecektir. Bu süreçte hepinizin ilgi ve katkılarını da bekliyoruz. Yeni Sitemizdeki mucize reddiyelerinin altındaki linkten forumumuzda somut metinle ilgili açılmış olan başlığa ulaşabilir, görüşlerinizi, sorularınızı, eleştiri ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Projenin başlangıcından bu güne kadarki süreçte katkılarını esirgemeyen tüm arkadaşlarımıza ve Mucize Yalanları Çalışma Grubuna teşekkür ederiz.. Y.K. |
Emek veren herkesi kutluyorum.
Söylenildiği gibi Harun Yahya ve Ömer Çelakıl'ın başı çektiği bir mucize safsatası almış başını gidiyordu. Bu site ile birlikte derli-toplu ve sistematik bir karşı duruş sergilenmiş oluyor. Bilimsel düşünce alanında Türkçe internet dünyasındaki önemli bir açığın kapatıldığını düşünüyorum. Bu site bir yıl civarında bir sürede pek çok kişinin katkısıyla oluşturuldu. Amatör bir ruhla yapılan bu ekip çalışmasının ayrı bir önemi var. Tekrar kutluyor ve sitenin gittikçe de gelişeceğini umuyorum. |
:))))
Allah'ın nurunu ağızlarıyla söndürmeye çalışanların vay haline... |
Mucize yalanlari sitesini hazirlayan, vakit ve emeklerini harcayan tum kardeslerimize, uykusundan uyanacaklar adina tesekkur ederim.
|
Sitedeki yazilarinbir kismini okudum ve begendim. Emek verilmis, sistematik bir elestiri gelistirilmis. Kisa ve net sekilde konu aciklanmis. Gercekten güzel bir calisma olmus. Arkadaslarima yeni bir cocugumuz oldu diye haber verdim. Sitenin daha genis bir kesimin ilgisini cekmesi ile kisa zamanda daha da güclenecegini düsünüyorum. Her bir mucize iddiasini ele alirken ayni formatin kullanilmasi da yeni yazilar ekleyeceklere yol göstermis.
Emegi gecen herkesin ellerine saglik. Cok önemli bir is yaptiniz arkadaslar, hepinizi kutluyorum. |
Çok beğendim; umduğumdan daha güzel.. Emekçileri kutluyorum..
Not: Ana sayfadaki yazılara bakmış mıydım, hatırlamıyorum.. |
Saygideger arkadaslar;
Bu sitenin yasama gecirilisinde, yardimlarini ve her turlu emegini ortaya koyan yazar arkadaslari kutluyorum. Saygilarimla; evrensel-insan |
Alıntı:
Ama senin elinden geçtikçe, hem sitedeki hem forumdaki versiyonlar güncellenecek. saygılarımla |
Emegi geçen tüm akıl ve gönül dostlarına selam olsun.
Bu sitenin tanıtımına herkesin katkı saglamasını diliyorum. Benimde çorbada tuzum olsun düşüncesi ileMucize yalanları sitesi forumtr>islam ve insan bölümleri>islam ve insan>mucize yalanları sitesi Serbest Kürsü risaleinurforum sebest kürsü |
Karanlık güçlerin insanlara yaşamı dar etmek için tüm güçlerini kullandığı bugünlerde, sitemizin aydınlık savaşçılarından bir ışık daha yakıldı.
Gerçek bilgiye ulaşmanın son derece önemli ve zor olduğu yadsınamaz bir gerçeklik. MucizeYalanları.com sitesi her alanda tanıtılmalı ve güçlü bir kaynak olarak gösterilmelidir. Harika bir iş çıkarmışsınız, emeği geçen tüm aydınlık savaşçılarını yürekten kutluyorum. Kalıcı ve yenilenebilir dinamik bir eser yaratmışlar. Sizleri ayakta alkışlamaktan onur duyarım :) Sevgiler. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:56 . |