Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   OLEN TERORISTE ATEIST NASIL CEZA VERIR???? (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=1725)

17-02-2006 22:31

OLEN TERORISTE ATEIST NASIL CEZA VERIR????

baska bir yazimi yazarken aklima ciddi bir sekilde su soru takildi

ustune bombalar sarip patlatan yada yaptigi teror eyleminde herhangi bir sekilde telef olan bir teroriste ATEIZM veya dunyada var olan herhangi bir HUKUK YAPISI nasil ceza verir

islamda cevabi cok basittir cezanin.....CEHENNEM....

peki ya ATEIZM????ateizm islamdan bahsederken BARBAR kelimesini kullanir....SACMALIK der islam icin.....

peki yukarda bahsi gecen telef olmus teroristin cezasiz kalmasi oylece topraga karismasi SACMALIK degilde MANTIK midir.....VURDUMDUYMAZLIK degilde SAGDUYU mudur.....en onemlisi de

BU TELEF OLAN KAHROLASI YARATIKLARIN CEZASIZ KALMASI

HAKSIZLIK degilde HAKMIDIR!!!!!!!! ?????

pante 17-02-2006 23:19

Bu yazı bana bir cumhurbaşkanının , yolsuzluklar , ailesinin mal varlığı vs. konularda " Ben hesabımı ahirette veririm" demesini hatırlattı.. :)

18-02-2006 00:22

pan dostumu yanlis anlamadan dolayi yanlis yazilmistir ve silinmistir...

pan ne solese haklidir....adn in gozler davul oolmustur....pandan ozr diler :)

pante 18-02-2006 00:26

Bahsettiğim Erdoğan değil , eski bir cumhurbaşkanıydı..Turgut Özal..
Dedim ya ön yargı var..Biraz dikkat lütfen.. :)

21-02-2006 01:50

bende bu soruyu cok cormusumdur kendime bilgilendirmek isteyen varmi ???

21-02-2006 02:15

ya birisi dost rizasi icin suna bir cvp versin ne olur ya.....guncelleme ayibindan kurtarin beni ne olur

master 21-02-2006 03:09

Soru açık

soru açık geldi banada ama ben bulamadım cevabını cevaplamak isteyen varsa buyursun

21-02-2006 03:58

ben yazayim fikrimide belki yazan cikar.....olen bir teroriste ateizm ceza kesemez.....maalesef bu durumda aciz kalir diye dusnuyorum...ama onyargili olabilirim.bi yazan olursa banada yeni bir ufuk acilacak bu konuda

exclusive 21-02-2006 04:02

Evet arkadaşlar ateizmin çok ciddi bir açığıdır bu...

Benim bu konuda bir önerim var. Bu önerimi oylamaya sunmak istiyorum eğer tüm ateistler oy birliğiyle kabul ederlerse, ateistler olarak "geçici ateist cehennemi" diye adlandırdığım bişeye inanalım..

Daha detaylı anlatayım bu projeyi... Ateizm insanın ölümünden sonra bişey olmadığını, herşeyin sona erdiğini söyler ama bence adaletin sağlanabilmesi için tüm ateistler olarak şöyle bişeye inansak çok daha iyi olur. Mesela ölen kişi iyi bir kişiyse herşey sona ersin ama yok kötü bir kişiyse yaptığı kötülüklerin cezasını çekmek için geçici olarak bir cehenneme gitsin. Bu cehennemde ceza süresini doldurduktan sonra herşey sona ersin...

Tüm ateistlere sesleniyorum eğer ateistler olarak "geçici ateist cehennemi"ni ateizme dahil edersek ve buna inanırsak adaleti sağlamış olacağız. Lütfen bütün ateistler bu projeyi desteklesin ve buna inansın...

Nasıl? süper çözüm dimi?

İnandık ve adalet sağlandı...

Bu zekice çözüm sayesinde hiç yorulmadan adaleti sağladığım için kendimle gurur duyuyorum. Ancak dinlerden esinlendiğimi de itiraf etmeliyim...

Kusura bakmayın, hiç cevap vermeyecektim ama ısrarlarınıza dayanamayıp zorladım ve çıka çıka böyle bir cevap çıktı :)

21-02-2006 04:07

:D anlasilan o ki cvb in yok dostum.....yukardaki komik seyeri yazip bunu gozler onune sermeseydin daha mutlu edici olurdu...ben gercekten soruyorum bu soruyu kendime hatta ateizmden vagecme sebeblerinden biri bu...sonucta siz Turan Dursunu temsilen burdasiniz en azindan sitesini temsilen yanlis konusuyorsam bagislayin...ama yonetici olarak bolyle bir cvp yazdiginiz icin kendinizden utanmalisiniz....sanirim Turan Dursun sizin yazdiginiz gibi karsilik vermezdi....daha dogrusu bir cvb i olurdu ve sizin gibi
cvp acizligini alayin arkasina gizleme ihtiyaci hissetmezdi.....gercekten kendinizden utanmalisiniz....

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:47 .