![]() |
Yeni Yönetim Kurulu, Yeni Dönem
Alıntı:
Not: benim avatarımın yanında görülen Yönetim Kurulu Üyesi ibaresi sanaldır. Bunca seneden sonra yapıştı silemiyorum. :D On-line olacak diğer webmaster arkadaşlardan ilki bu temizliği severek yapacaktır. Hadi iyisiniz : kurtuldunuz benden.:pound: |
Alıntı:
Asıl sen bizden kurtuldun, nasıl da seviyonsun kurtuluşuna. :( |
Alıntı:
O kasetteki ben değilim bu bir komplodur, böyle biline :evil: |
:) "O kasetteki ben değilim" sözün için seni kutluyorum.
En azından kriminal incelemede çıkan sonucu görünce "Oh, çok şükür, ben değilmişim" demiyorsun. :D |
bay frodo senden kurtulmak mı?? yo bence bizimle olmalıydın birçok açıdan ihtiyacımız var sana ama tabiki bizi bıraktığını düşünmüyorum yine bizimle olacaksın :)
o değilde kasetteki kim acab amerak ettim ve dilaver ustaya ulaştıranlar kım bu işin arkasında kim var :D Y.K ibareni ben silebilirim ama bunu ben yapmıyacağım böyle bişeye elim varmaz ve bunu sadece cem yada dilaver yapmalı diye düşünüyorum.. arthurun kılıcını almak kolay bişey olamaz.... |
Emekli Albayın katkıları için ne kadar teşekkür etsek az..
Daha sık görüşebileceğimizi umuyor,aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.. |
Sevgili frodo, tensiz.denek ve 3.yol'a emeklerinden ve katkılarından ötürü TDS olarak teşekkür borçluyuz. Destek ve yardımlarına her an başvurabileceğimizi bilmek güzel.
|
Alıntı:
|
Yeni dönem yönetim kurulunu kutlar ve çalışmalarında başarılar dilerim.
Saygılar, sevgiler, |
Yeni dönem için seçilen Yönetim Kurulu üyesi arkadaşları kutlar, geçmiş dönem yönetim için emek ve zaman ayıran arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
Saygılar. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:54 . |