Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Yeni Yönetim Kurulu, Yeni Dönem (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=18328)

frodo 23-05-2010 01:49

Yeni Yönetim Kurulu, Yeni Dönem

Alıntı:

Turan Dursun Sitesinin değerli üyeleri,

Aşağıda ismi bulunan Meclis Üyelerimiz, Site meclisinin ikinci döneminde Yönetim Kurulu Üyeliğine seçmiş bulunmaktadırlar.

1-AhbAp
2- Dilaver
3-Prozac
4- Pervane
5-Kızılordu

Yeni Yönetim Kurulumuzu tebrik eder, başarı ve kolaylıklar dileriz.

Meclis Divanı adına K.C.
Yeni seçilen ve göreve ikinci kez seçilen dostlarımızı kutluyor başarılar diliyorum.

Not: benim avatarımın yanında görülen Yönetim Kurulu Üyesi ibaresi sanaldır. Bunca seneden sonra yapıştı silemiyorum. :D On-line olacak diğer webmaster arkadaşlardan ilki bu temizliği severek yapacaktır. Hadi iyisiniz :
kurtuldunuz benden.:pound:

K.C. 23-05-2010 01:58

Alıntı:

kurtuldunuz benden.:pound:
Aday olsaydın kurtulamazdık.
Asıl sen bizden kurtuldun, nasıl da seviyonsun kurtuluşuna. :(

frodo 23-05-2010 02:04

Alıntı:

K.C.´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 307154)
Aday olsaydın kurtulamazdık.
Asıl sen bizden kurtuldun, nasıl da seviyonsun kurtuluşuna. :(

Nasıl aday olacaktım ? Dilaver elimde kasetin var diye tehdit etti.

O kasetteki ben değilim bu bir komplodur, böyle biline :evil:

K.C. 23-05-2010 02:26

:) "O kasetteki ben değilim" sözün için seni kutluyorum.

En azından kriminal incelemede çıkan sonucu görünce "Oh, çok şükür, ben değilmişim" demiyorsun. :D

KızıL 23-05-2010 02:36

bay frodo senden kurtulmak mı?? yo bence bizimle olmalıydın birçok açıdan ihtiyacımız var sana ama tabiki bizi bıraktığını düşünmüyorum yine bizimle olacaksın :)

o değilde kasetteki kim acab amerak ettim ve dilaver ustaya ulaştıranlar kım bu işin arkasında kim var :D

Y.K ibareni ben silebilirim ama bunu ben yapmıyacağım böyle bişeye elim varmaz ve bunu sadece cem yada dilaver yapmalı diye düşünüyorum..
arthurun kılıcını almak kolay bişey olamaz....

prozac 23-05-2010 02:48

Emekli Albayın katkıları için ne kadar teşekkür etsek az..

Daha sık görüşebileceğimizi umuyor,aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum..

AhbAp 23-05-2010 02:51

Sevgili frodo, tensiz.denek ve 3.yol'a emeklerinden ve katkılarından ötürü TDS olarak teşekkür borçluyuz. Destek ve yardımlarına her an başvurabileceğimizi bilmek güzel.

Cem 23-05-2010 11:33

Alıntı:

o değilde kasetteki kim acab amerak ettim ve dilaver ustaya ulaştıranlar kım bu işin arkasında kim var :D
Ben bu işin arkasında yokum valla, ne demişler savaşma seviş.

tensiz.denek 23-05-2010 13:14

Yeni dönem yönetim kurulunu kutlar ve çalışmalarında başarılar dilerim.

Saygılar, sevgiler,

saroz 23-05-2010 15:40

Yeni dönem için seçilen Yönetim Kurulu üyesi arkadaşları kutlar, geçmiş dönem yönetim için emek ve zaman ayıran arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Saygılar.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:54 .