Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Allah için sev ! Allah için düşman ol ! (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=19562)

Davudi 11-07-2010 22:31

Allah için sev ! Allah için düşman ol !

son marmara gemisi olaylarından sonra türkiyedeki islamcılar yine yahudilere esip gürlediler , yahudi düşmanlığı belirgin bir sekilde kendini yine belli etti. aynı islamcılar atatürkçülerden , komunistlerden , ve alevilerdende nefret ederler. ama yahudiler bu konuda 1 numaradır. farzedelimki şu yahudiler topluca islama ihtida etseler , ozaman yahudilerden daha iyi daha harika bir topluluk olurmu ? bunların dostlukları gibi düşmanlıklarıda yalan , herseyleri yalan...

allah emrediyor , buğz edin buğz ediyorlar , allah emrediyor dost olun dost oluyolar , ortada karakter namına sahsiyet namına birşeyler göremiyorum.

aslında yukarda yazdıklarımada bakmayın , türkiyedeki islamcı hareketlerin mossad ve cia kontrolunda olduğunu sağır sultan bile duydu.

yalan içinde yalan...

AerA 12-07-2010 10:45

http://i.ekolay.net/i/0712/Nazi-Isla...c-3544_334.jpg
Kampf für den Führer, Liebe für den Führer

kayıp 12-07-2010 10:54

Fetullah Gülen bile ABD/İsrail yanlısı açıklama yaptı. Bir laf vardır imam bilmemne yaparsa cemaat ne yapar diye. Karaktersizlik konusunda size katılıyorum Sn. Davudi

Davudi 13-07-2010 20:47

Alıntı:

AerA´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 318511)
http://i.ekolay.net/i/0712/Nazi-Isla...c-3544_334.jpg
Kampf für den Führer, Liebe für den Führer

birden nazi bayragını görünce , one la dedim kendi kendime , ilahi area :) bide su yazının türkçesinide alsaydık.

Alıntı:

kayıp´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 318512)
Fetullah Gülen bile ABD/İsrail yanlısı açıklama yaptı. Bir laf vardır imam bilmemne yaparsa cemaat ne yapar diye. Karaktersizlik konusunda size katılıyorum Sn. Davudi

ihh gibi sözde yardım melekleriyle , vakit gibi pacavralar , bu gidişle dindar aynı zamanda saf müslümanlarında basını yakacaklar , tıpkı boşnaklarda ve çeçenlerde olduğu gibi.

aslında müslümanların , dinden cıkmış , eski müslümanları düşman görmek yerine , kendi içlerine bakıp , özeleştiri yapmaları elzem meselesi , esasen bu konu beni yada bir baskasını ilgilendirmez ancak bu memleket bizimde , bizde burda yasıyoruz , bunlar yüzünden sade dindar müslümanların değil , bizlerinde bası yanar.

troyya 14-07-2010 00:54

kim yahudi düşmanı...masum yahudiyle terör yapan yahudiyi aynı kefeye koyan kimler...

AerA 14-07-2010 08:27

Alıntı:

Davudi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 318820)
birden nazi bayragını görünce , one la dedim kendi kendime , ilahi area :) bide su yazının türkçesinide alsaydık.

konu başlığına uygun gelebilecek bir cümle; Führer için savaş, Führer için sev.
İslam ve Nazismi aynı kefeye oturtmak istemesemde Nasyonel Sosyalist Almanların gözünde Hitler bir peygamberdi.Aksi halde döktüğü kana haklı sebepler ararlarmıydı?

axzel 14-07-2010 12:34

yahudiler bu dünyadaki en kötü medeniyettir.

bir fıçı düşünün fıçıya dışardan çiviler çakılmış ve içersi diken gibi bir sürü çivi. böyle bir fıçıya çocuk atıorlar içine. ve yuvarlyorlar. evirip çeviriorlar. içerdeki çocuk kan kaybından ölüyor. çocuktan çıkan kanla fıçı doluyor. ve sonrasında fıçının bir yerindeki çeşme veya benzeri bir delikten kanı alıp ne yapıorlar ? içiorlar..

bu yahudilerimi savunuyorsunuz ?

bu sadece bir şey daha ne pislikleri var onların.

yahudilerde din adamlarının dokunulmazlıkları vardır. kırmızı ışıkda gecerler vs. ayrıca hiç bir yerde hiç bir asker bir din adamına kenara çekil bile diyemez.

eskiden veba salgınlarını bilirsiniz. bunları kim yapmışdır ? yahudiler. kuyulara hastalıklı fareleri atıp içme sularını kirleterek yapmışlardır.

bitmez bu yahudilerin yaptıkları insanlık dışı olayları anlatmak..

........

saygılar

AerA 14-07-2010 13:10

Alıntı:

axzel´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 318930)
yahudiler bu dünyadaki en kötü medeniyettir.

bir fıçı düşünün fıçıya dışardan çiviler çakılmış ve içersi diken gibi bir sürü çivi. böyle bir fıçıya çocuk atıorlar içine. ve yuvarlyorlar. evirip çeviriorlar. içerdeki çocuk kan kaybından ölüyor. çocuktan çıkan kanla fıçı doluyor. ve sonrasında fıçının bir yerindeki çeşme veya benzeri bir delikten kanı alıp ne yapıorlar ? içiorlar..

bu yahudilerimi savunuyorsunuz ?

bu sadece bir şey daha ne pislikleri var onların.

yahudilerde din adamlarının dokunulmazlıkları vardır. kırmızı ışıkda gecerler vs. ayrıca hiç bir yerde hiç bir asker bir din adamına kenara çekil bile diyemez.

eskiden veba salgınlarını bilirsiniz. bunları kim yapmışdır ? yahudiler. kuyulara hastalıklı fareleri atıp içme sularını kirleterek yapmışlardır.

bitmez bu yahudilerin yaptıkları insanlık dışı olayları anlatmak..

........

saygılar

Aynını nedendir bilinmez bir Yahudi de sizler için söylemekte, veya bir hristiyan ikiniz içinde. ne alıp veremediğiniz var kuzum insanlıkla sizinlerin?İnanırların?

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:00 .