![]() |
ateistlikteki çelişkiler
bu başlık , battal isimli üyemizin , ateistlik deki çelişkileri ortaya koyabilmesi için açılmıştır.
bu sadece bir açılış yazısıdır. çelişkileri ortaya koymak ise bu yazının değil battal isimli üyemizin konusudur. |
İnsanın kendi yarattığı dinlerde bir sürü çelişki varken bu dinlere ve tanrılarına inanmayanlarda ne gibi çelişkiler bulacak merak ediyorum...
Takipteyim... :) |
Battal su an heryere laf yetiştirmekte birazdan buraya da uğrar.
|
umarım uğrar.
ben ne yazacağını pek merak etmiyorum. aynı şarkıları bi daha dinlicez büyük ihtimal. ama ateizmle uğraşması iyidir. genelde ateizmle uğraşanlar , materyalizmle tanışır. bu şansı ona vermek lazım. amacımız bu değil mi zaten. |
Alıntı:
Darrwinden önce hiç ateist yok muydu bu dünya da? |
Saygideger battal;
günümüzde evrim geçiren canlı türünü ortaya koyun-battal- Bak bu linkte, her sene evrim gecirenlerin senelik listesi var. Senin anlayacagin, evrimin zamani yok. Surekli suregelen bir surec. Yalniz, link ingilizce. http://species.asu.edu/Top10 Saygilarimla; evrensel-insan |
Alıntı:
Ama bu tipler bizim için daha iyi çünkü islamiyete faydam olsun derken bize yararları dokunuyor haberleri yok. Böyle müslümana can kurban:humble: |
Battal benim mesajıma cevap ver sen evrimi anlaman için 40 fırın ekmek yemen lazım. Evrimi neden ateizmle eş görüyorsun. Evrim yoksa allah var mı olacak? Darwinden önce ateist yok muydu bu dünyada.
|
Saygideger battal;
Ben gorevimi yaptim. Bu verdigim linkten, yararlanip, yararlanmamak senin sorunun ve senin bilecegin is. Saygilarimla; evrensel-insan |
sayın battal;
Evrim bilimsel teori; Bilimselliği ateizm ile özdeşleştiriyorsunuz gibi bir sonuç çıkıyor, bu çelişki değil, aslında çelişki ama sizin çelişkiniz, siz atesitlerin hepsini evrimci, inananların hepsini evrim karşıtı sanıyorsunuz. Çelişkiniz burda. evrim ateizmin değil bilimin sorunudur.yani henüz çelişki sunmadınız bu durumda. Şimdilik saygımla gittim... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:29 . |