![]() |
İnsan'nın evrime etkisi...
Doğanın,yani evrimin en büyük müdahalecisinin yerini artık insanmı aldı...?Yada alacak mı...?Bu durum sizce doğal bir sonuçmu...?İnsanın bu bilinç seviyesine gelmesi doğalmı...?İnsanın bu müdahalesi bizi nereye götürür...?Sizlerinde bu konular hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun olurum...
|
Ben yine son sözü doğanın söyleyeceğini düşünüyorum. Çünkü insan ne kadar müdahale ederse etsin sadece kendi evrimsel gelişimini belli bir süre etkileyebilir. Doğa kendinden alınanları geri alacaktır. Buna insan da dahil.
|
Saygideger arkadaslar;
Yaptigi bilimsel calismalarla, deney, gozlem ve buluslarla; evrimin ne oldugunu ortaya koyan ve evrimi, kendi turu ve birine bildiren, belirten insanoglu turu ve biridir. Yoksa, evrim kendi adina kendisini ortaya koyamaz. Buradaki en buyuk tehlike, bunu algilayamamak ve evrimin kendisini bir yaratici akilli tasarimci yapmak tehlikesidir. Ayni panenteizmin, evreni tanrisi ile ozdeslestirdigi gibi. Saygilarimla; evrensel-insan |
Evrim 150 yıl önce Darwin denen bir ateistin kendini avutmasıdır. Artık kimse evrime inanmıyor. Evrim dini çökmüştür.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Siz önce "evrim" terimini kavrayın sayın islamfeneri; Saygılar. |
Siz önce Allah(c.c), Peygamber kavramını bir anlayın, evrim denen zırvayı zaten sileceksiniz.
|
Allah (1800 cc) ve peygamber (sos) kavramlarını kavradım. Peygamber (sos) insanları allahtan aldığı emirlerle iyiliğe mutluluğa huzura ulaştıracağını söyleyip tam tersi bataklığa sefalete ahlaksızlığa süren kendisinden başka kiseye bi mok faydası olmayan kişi.
Allah(1800 cc) Önceki denemeleri başarısızlıkla sonuçlanan kitapları bozulmuştur diyerek muhammedi son elçisi yapmayı ve onun kitabını her nedense koruyabileceğini açıklamış çelişkili hayal ürünü. Neden ne idüğü belirsiz saçmalıklarla dolu bir bedevi kitabına ortada bir kanıt yokken ve içinde çelişkiler doluyken bizden ısrarla inanamamızı bekler anlamamaktayım. Varsan göster kendini. Beni neden araplarla muhatap ediyorsun. |
axial,
bu kadar seviyesiz yazıya verilecek en güzel cevab bence şudur, Alıntı:
|
Alıntı:
Cevabım size değildir islamneferi. Sadece okuyanlar bunun ascal isimli biri tarafından ortaya atılan bir argüman olduğunu bilsinler diyedir. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:53 . |