![]() |
Allah Neden Aci Cektiriyor ?
Virüsleri herkez duymusdur !
Kudus , Verem , AIDS , Grip , Kanser gibi hastaliklarin tek sebebi Virüslerdir !! Virüsleri ele alalim ! Ne canli bir varlikdir , nede cansiz ! Ikisinin arasinda Bize Bulasmadan önce cansiz , bize bulastikdan sonra canlidir ve cogalir bizden ayrildikdan sonra tekrar cansizdir ! Yok olmazlarda ömürleri yokdur herzaman basimiza beladir ! Eh simdi BU CANSIZ varligin icimize bulasmasi ve icimize girdikden sonra canlanmasi daha dogrusu CAN VERMEK ALLAHIN ISI DEGIL MI ? Hadi birakin canlanmayi bazilar cokda zekiler ! Hücreleri yokdur onlarin düsünecek beyinleride yok dur ! KUDUS VIRUSU beyne ulasmadan hic bir hücreye dokunmadan cogalmaz Simdi bu virus cansiz oldugu halde bize girmesi ve girdikden sonra beyine ulasmayi yeglemesi hadi beyin hücrelerinide buldukdan sonra cogalmayi akil etmesi !! Bunu ancak ilahi bir güc yapar onu kabul edelim can yok akil yok Allah neden bunu yapiyor ozaman nerden kaldi allahin, merhametli vede sevgi kavramlari !! Madem cansiza can vermek allahin isi Madem cansiz olan kavram kendiliginden birseyler olmasida allahin isi Ozaman ALlah isini niye kötüye kullaniyor ! Bu Virüs Hastaliklarindan ölen Insan Sayisi tavan yapti ! Cogu aci ceke ceke ölmekdedir ! Yazik degil mi bu insanlara ! Herkez esitse allah katinda ozaman herkeze esit hastalik vermesi gerekirdi !! |
Aslinda AIDS de virüsün adidir !
Görevi bagisiklik sistemi cöketmek , cöken bagisiklik sisteminde bir cok hastaliga yakalanmanin sebebidir ! Bu cansiz veledler bize bulastikdan sonra yok edemiyoruz ! Bunlari yok etmenin yolu Bagisiklik sistemini cogaltmakdir ! Ama AIDS in görevi belli ! O yüzden bulastikdan sonra cok gec ! Vede cözümü zor bulunuyor |
sayın Nail,
öncelikle bir konuya açıklık getirmeniz gerekmez mi? Allahın varlığına inanıyorsunuz ama "kötülük problemine" mi anlam veremiyorsunuz? Yani Allah neden/nasıl bazı "kötü" şeyleri olmasına izin veriyor... Alıntı:
Dilerseniz "mahalle baskısına" maruz kalmadan bu soruyu yanıtlayınız,daha sonra bende virusler ile ilgili düşüncelerimi yazmak isterim... saygılar... |
Birseyin kendiliginden olusmayacagini idda eden müslüman gözüyle bakiyorum !
Bunu ancak ilahi bir güc yapar eger yaparsa isini neden kötü yönde kullanir ! |
müslüman gözüyle bakarsam olaya. Yetişkin insanlara allahın bir cezası ya da sabrını ölçüyor , sınav yapıyor diye yorumlayabilirim.
Fakat aynı hastalıkları bebeklerde ya da çocuklarda görürsem işte o zaman verecek cevap bulamam. Tabi müslüman gözüyle bakarsam... |
bozuk gözler düzeliyormu ne :)
|
Alıntı:
Bütün Dünyanın Tıp adamları tıp kanunları ittifak etse toplansa el birliği verse ZİNA Kalmadıkça HASTALIKLAR Çoğalır Allah gibi bir şeyin üzeride durmuştur Kitabına almıştır ZİNA yapmayın demiştir. artık ben zinada yaparım hastalıklardanda kurtulurum denmemeli ZİNA: garyı Meşru ilişkiye denir.. Aklı ilmi insanlığa örfü vicdanı cemiyeti Üzen zıt bir eyleme Gayrı Meşru denir.. |
kan bağışı sırasında anne ve bebeğe verilen kandan dolayı virüs bulaşan insanların suçu zina değildir zannımca... herhangi birinin yaptığı zinanın faturası neden masum bebekle anneye kesilmekte? tabi allahın bir bildiği vardır tabi sınavdır tabi sabır ve tevekküldür...!!!??? öyle mi sizce???
|
Bir berberde AIDS li birini Tras ettikden sonra arkadan gelen müsteriyide ayni jiletle tras edip Virusü onada bilastikdan sonra o adamin sucu ne !
Bu sekilde Virusün bulasma orani yûksek ! Hadi berber birsey olmaz diyip virus olup olmadigini bilmiyor ama herseyi bilen gören allah o virusleri ne diye bulastiriyor ! Hadi buslasti diyelim bu berberle senin sucun ama ona bünyede can veren allaha ne diyeceksin ? Herseyi ZINA bagliyorsunda ben insana bulasan bir virusun 100 farkli bulasma yolunu bulurum ! Sadece Aids ûzerinden örnek vermek kolay Insanlar Kuduz virusu kaptiginda gidip kediyi köpegi becerdide cezasini aldimi diyeceksin? |
sevgili nail zannediyorum sorduklarının cevabı aşağıdaki şiirde saklı
Tanrı Baba bir sabah uyanınca Biz insanları düşündü nasılsa Gitti pencereye "Kim bilir" dedi. 'Belki o gezegen yok oldu gitti" Ama baktı uzakta, çok uzakta Bir köşecikte fır fır dönüyor dünya. Tanrı Baba bir sabah uyanınca Biz insanları düşündü nasılsa Gitti pencereye "Kim bilir" dedi. 'Belki o gezegen yok oldu gitti" Ama baktı uzakta, çok uzakta Bir köşecikte fır fır dönüyor dünya. "Şeytan canımı alsın " dedi Tanrı 'Alsın vallahi çocuklar Bir şey anlıyorsam Bu dünyalıların tutumlarından'' "Ey benim minnacık yaratıklarım Ak ve Kara, donuk ve yanıklarım'' Dedi Tanrı, babacan haliyle. "Sözde ben yönetiyor muşum sizi Oysa görüyorsunuz, Allah çok şükür, Benim de sürüyle bakanlarım var" "Şeytan canımı alsın " dedi Tanrı Alsın vallahi, Bu bakanlar ikişer, üçer Atmazsam kapıdan dışarı.'' Boşuna mı şarap verdim, Kızlar verdim size Güzel güzel yaşayasınız diye Nasıl olur da siz bana 'Orduların Tanrısı' dersiniz Ne yüzle alıp adımı dilinize Top atarsınız birbirinize... " "Şeytan canımı alsın " dedi Tanrı "Alsın vallahi çocuklar Bir tek orduya kumanda ettiysem bugüne dek Su süslü püslü zibidilerin İşi ne yaldızlı tahtlar üstünde? Nedir o kasilmalari, böbürlenmeleri? Beslediginiz bu karınca beyleri Sözde benden kutsal haklar almışlar Benim inayetimle kral olmuşlar. " "Şeytan canımı alsın " dedi Tanrı "Alsın vallahi çocuklar " Sizleri böyle kötü yönetenler Geldiyse benden. Bir de o kara bücürler var, benden geçinen Burnum illallah dedi tütsülerinden Yaşamayı oruca çevirmis bu softalar Verdikleri parlak vaazlara gelinceee, "Şeytan canımı alsın " dedi Tanrı "Alsın vallahi Birsey anlıyorsam bu heriflerin anlattıklarından'' "Artık bana kızmayın çocuklar Sevişin, güle oynaya yaşayın Sizi yakar makarım diye de korkmayın, Kralına da, yobazına da basın kalayı!. .'' Ama keselim, Allahısmarladık Jurnalciler duyarsa yandık. "Şeytan canımı alsın " dedi Tanrı "Alsın vallahi çocuklar Bu yüzsüz herifleri Sokarsam kapidan içeri Kapıdan içeri kapıdan içeri... " Bu şiiri Pierre Jean Beranger adından bir keşiş XIII. yüzyıl ya da XIV. yüzyılda yazmış. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:20 . |