![]() |
Hristiyanlar temiz mi?
Biliyorsunuzki Bütün dinlerde Mastürbasyon vardır.Fakat bizde temizlenmek yani "Boy Abdesti" almak var.Fakat hristiyanlarda ?
Biz temizliğe önem verirken,Hristiyanlar ? |
sevgili donuna kadar islam ölçün bu kadar basitmi?
senin peygamberinin zamanında tuvalet bile yoktu dötüne üçtane taş sürmekle tamizlik olurmu .......* bu dinsel bir tiyatro değilmi kendini kandırmak tan öte bir şeymi? bak romalılar senin peygamberinden yüzlerce önce nasıl tuvalet kültürü geliştirmişler bir bak. http://safaksalli.wordpress.com/turk...valet-kulturu/ ayrıca avrupalı her cinsel birleşmeden önce duş alırlar. ayrıca müslümanlardan çok dişlerini fırçalarlar. ve müslümanlardan daha çok duş alır ve pis kokmazlar. söylediklerinizi sağlam temellere oturtmadan aklınız sıra alimlik yapmayın |
Özgür Hocam;
Rambo'nun bir filmi var, "Yokedici" diye. Film 2032 yilini canlandiriyor. Neyse bir sahnesinde bu Rambo, tuvaletten ciktiktan sonra, ordakilere, tuvalet kagidi olmadigini söylüyor. Oradakiler de gülerek, 3 tane yildiz kabugunu görmedin mi diyorlar. Ve Rambo'yu da bayagi bir tiye aliyorlar. Ne ayaktir anliyamadim. Yoksa bütün dünya müslüman mi olacak? Müslümanlarin salladigi gibi! Saygilar... |
Alıntı:
Hristiyanlar sana göre pis ve sen müslüman olduğun için temizsin. Peki bu düşünce yapınla 1000 km batıda doğmuş bir hristiyan olsaydın, bir katolik, ya da bir evanjelist olsaydın, o zaman da müslüman ülkeleri görüp, müslümanlarla karşılaşıp onlar için ben ne kadar temizim, bunlar ise kokuyor, ne pis insanlar demeyecek miydin ? Sana söyleyeyim, evet böyle diyecektin. Önce şu sakat anlayıştan kurtulmak lazım, ben ne yaparsam iyidir, karşı taraf ne yaparsa kötüdür. Ben temizim onlar pis, ben mazlumum onlar gaddar, ben iyiyim onlar kötü, ben merhametliyim onlar acımasız, ben dürüstüm onlar yalancı. Böyle düşüne düşüne nereye varıyorsunuz biliyor musunuz ? ben cennetlikim onlar cehennemlik. Bunu bire bir söyleyemiyorsunuz tabi, ama beyninizin kıvrımlarında bu düşünce dolaşıyor ve huzur buluyorsunuz. Çok şükür bu topraklarda dünyaya geldik di mi ? mazallah ya oralarda dünyaya gelseydik... Bana cevap vermeniz önemli değil, yatağa başınızı koyunca kendinize bu soruları sorun ve rasyonel, ve objektif olarak cevap verin. Tek istediğim bu Teşekkürler. |
Alıntı:
Öncelikle; "Din" zaten bir mastürbasyondur. Bilmediğiniz, bilemediğiniz konularda beyninize yaptırdığınız bir mastürbasyon. "Sunni Tatmin", "İman" adını almış. Sizde "İman" etmişsiniz... Hemen ardından; Kendi gözünüzdeki çapakları göremeden, başkalarına niye boy abdesti atıyorsunuz? Hatırladığım hiç bir kilisenin içi, mantarlaşmış ayak ve terli çorap kokmaz...Ya Camiiler? Çuvaldızı kendinize, iğneyi başkasına batırınız. Kaldıki sizde bir his uyandırmak için çuvaldız da yetmez. Beyin mastürbasyonda çünkü. "Araba Oku" na ne dersiniz? Hani bu At Arabalarında, atı arabaya bağlayan tahta direk... Kolay Gelsin :) |
Zamanında hristiyanken bu ithamlarla çok karşılaşmıştım.
Siz Tevrat ve İncili okumadan sokaktaki adamın sözüne göre belirli grupları yargılamaya kalkıyorsunuz.Okuyun efendiler okuyun. Bu arada Kutsal kitap denilen yazmalardan temizlikle ilgili bir kaç noktayı paylaşayım, iyi dinleyin s.islam arkadaşım. Ayetlerin bize gösterdiği şey temizliğin vazgecilmez bir konu olduğudur. Ayrıca Kutsal kitabı okusaydınız belli başlı beş çeşit temizlikten bahsedildiğini görürdünüz. 1-Fiziksel Temizlik 2-Zihinsel Temizlik 3-Ruhi Temizlik 4-Ahlaksal Temizlik 5-Temiz Konuşma. Ancak şunu da eklemek isterim ki tanrıları 5. noktaya bazen uymaz,ağzını feci halde bozar. Bu da yaratılan tanrının bir çelişkisi sanırım. saygılarımla not : "temiz mi" sorusunda "mi" ayrı yazılıyor .Birleşik değil :) |
Müslümanlar nede cok seviyor edep yerlerini yikamayi . Avusturyada yasiyorum agzi kokan bir almana fazla rastlanmiyor. Ama bu temiz edepli müslümanlarin agizlarini artik yazmasam cok daha makbule gecer. hele birde onlar oruc tutarken üzülerek söylüyorum 2 metre uzakdan konusmaniz gerekiyor. yoksa agizlarindan cikan her harfin hava dalgasi sizi feth eder
|
Birseylerin farkindayim. Bu aralar biraz saldirganlasmayada basladim. Kusura bakmayin her ne kadar müslümanlari karalasamda genede genede kendi ülkemin insanini cok seviyorum.. Ama böyle donuna kadar islamcilar olunca ister istemez saldirganlasiyorum. Herneyse önemli olan cevremdeki vatandaslarim , irkim , soyum, insanlarim. Insan insan olsunda ister müslüman ister ateist agzi dahi koksa agzindan öpülecek bir insandir.
|
Srun sende değil sevgili Nail, din denen şeyin insanları ne hale getirdiğine bakıp, insanlığımızdan utanıyoruz..aynısını bizlerde yaşıyoruz malesef...ki bir zaman gelecek ve anlayacaklardır, biz inançlıların-inananların değil, inançların karşısındayız.
saygılarımla. |
Haklisin nova elestirme yaparken inananlari olaya katmamak lazim. Biz dinlere karsiyiz insanlara kesinlikle degil. Tanrim bu gece modlarini seviyorum insanlarin en duygusal oldugu saatler. :D
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:49 . |