![]() |
kozmik oda
yazmayım yazmayım diyorum yine de kayıtsız kalamıyorum
az evvel trthaber kanalında yayınlanan kozmik oda programında atatürkün dine bakışı ele alındı.bazı söylenenler doğru olmakla birlikte yine çarpıtmalarla dolu bir program izledim.malesef sonlarına doğru denk geldim programa. demokrat partiye övgüler , basında oluşan said nursi eleştirilerini aklamalar dikkatimi çekti. mesele program değil. mesele programda dile getirilen görüşlerin, halkı atatürkten soğutma çabalarına hizmet ediyor görünmesi. sizce din örgütü liderlerinin serbest bırakılmasının ardından kamuoyunda bir atatürk düşmanlığı tetikleniyor mu ? daha önce de ağaca programa çıkarılmış ve sadece yazdığı kitabın reklamı yapılmıştı.abdi ipekçi cinayetiyle ilgili tek bir soru sorulmamıştı.. sizce bu oyun planlı bir hareket mi .. yoksa rastlantı mı... |
✔ kozmik odayı açan savcı 17 yıl ceza aldı, açtıran bülent arınç ise 53bin maaş ile saraya danışman atandı.
|
kozmik odayı açan savcı 17 yıl ceza aldı, açtıran bülent arınç ise 53 bin maaş ile saraya danışman atandı.
İşte sorunun özeti bu . Kozmik oda falan hikaye. Evet devletin derinliklerinde ne kirli anlaşmalar, ne pazarlıklar, ne cinayetler ne haksızlıklar var ama iktidarı elinde tutanların öyle bir dertleri yok çünkü demokrat değiller. Onlarında eli kirli. Kozmik oda açıldı da ne oldu çıka çıka Said i Nursı mi. O kozmik oda bir gün açılacak devletin bütün kirli işleri deşifre edilecek te onu bunlar yani eli kirli olanlar yapmayacak. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:33 . |