![]() |
Re: Din mi üstün..İman mı..Nasihat mı..Akıl mı üstün ?AŞK mı
SİZE BİR SORU :
GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİ NEYİ TAKLİT EDİYOR? |
PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.A.V.) BUYURMUŞLARDIR: İLİM ÇİNDE BİLE OLSA GİDİNİZ(GETİRİNİZ,ALINIZ).
bUNA RAĞMEN İSLAMIN BİLİMLE YAN YANA DURAMAYCAĞINI SÖYLEYEBİLİYORSUNUZ.... |
just kardeşim,
ilimle ilgili daha pekçok hadis var, haklısınız da, bizim İslam alimleri, şeyhülislamlar o hadisleri bilmiyorlar. Öncelikle o ilmin şeytan icadı olup olmadığının değerlendirilmesi gerekir. Sonra o ilim alındığında müslümanlara ters etki yapıp yapmayacağı, kötü amaçlarla, insanı günaha sürükleyecek şekilde kullanılıp kullanılamayacağına bakıp değerlendirmek gerekir. Günaha sürükleyecekse insanı bunu daha en başta kaynağında yok etmek gerekir. Çünkü müslümanın aklı iradesi yoktur, doğruyu yanlışı ayırd edemez, mutlaka din alimleri hüküm verip daha baştan müslümanları kötü yola düşmekten korumalıdırlar. insanların imanlarının bekçiliğine soyunmuşlardır zira. Her bilimsel buluş için caiz mi değil mi diye fetva alınması gerekir. Hatırlarsanız kök hücre için bile caiz mi değil mi tartışması yapılmıştı. Matba gecikti, aya çıkılamaz, çıkılmamalı dendi ve daha nice bilim karşıtı şey. Velhasıl peygamber söylemiş ama İSLAM ALİMLERİ BİLMİYOOOORRR. |
KISMEN HAKLISIN K.Ç *KARDEŞİM AMA ARTIK DEĞİŞİYOR BAZI ŞEYLER,KİŞİLER.
AMA BEN FETHULLAH GÜLEN HAKKINDA YAPILAN İFTİRALARIN MANTIĞINI ANLAYAMIYORM.ADAMLAR TÜRK MİLLETİNE VE DÜNYAYA FAYDALI *İNSANLAR OLURŞTURMAK İÇİN ÇABA GÖSTERİRKEN NEDNE BU İFTİRALAR ATILIYOR.ÇAMURLARE SÜRÜLÜYOR ANLAMIYORUM.VE BU İFTİRA ATANLARIN ÇOĞUNLUĞUNUN ATEİST OLDUĞUNU GÖRÜNCE DAHA ÇOK SİNİRLENİYORUM. MADEM HERŞEYİ AKILLA ÇÖZEBİLECEKLERİNİ SÖLÜYORLAR *AMA NEDEN ASLI ASTARI OLMAYAN İFİTRALAR ATIYORLAR. |
Re: Günümüz Teknolojisi Neyi Taklit Ediyor
Tartışma diğer başlıkla ilgili olmadığı için böldüm.
justahuman, bir sonraki tamamı büyük harfle yazılmış iletin "silinen başlıklar" forumunda yer alacak. Lütfen CAPS LOCK KULLANMA! --- neutrino |
Justahuman, kim ne iftira atıyor? Bir sorogren var, adam açıkca bize "aşırmacı" (bkz: YÖK, tezler vs. mevzuları) diye iftira atıyor, başka iftira atan kimseyi görmüyoruz biz burada. Bir söylesene, mesela burada hangi ateist kime ne gibi bir iftira atmış?
Bak sana yardımcı olayım. Bu adam amerikadan dışarı çıkmıyor. Kök saldı oraya. CIA ve FBI'ın korumasında, gözetiminde olduğu biliniyor. Ve bende yıllardır ABD'deyim. Marketlerin müslüman diye süt vermediği bir dönem başladı orada. Bu hladeyken, Fetullah efendi nasıl böyle iltimas sahibi olabiliyor bir soru işareti elbette. Soru işaretleri olan yerde, cevaplar da olacaktır. Doğru veya yanlış. Sence bunlar, iftira mıdır? yoksa, cevapları arayan insanların değerlendirmesidir? Fethullah hoca ile şahsen tanışırız. Yıllar evvel İzmir'de derslerine giderdik, yeni yetme bir nurcuyken. O zaman ettiği laflar filan hepsi dün gibi aklımdadır. Ve ben henüz ona yapılmış bir iftira filan görmüyorum. Ama sizlerin ateist diyerek bize attığınız tonla iftirayı her gün görüyorum. Bak, işte soröğren mesela. Güya kitapları okuyup, ordan burdan alıp, makale yazmışım, aşırmacılık yapmışım.. Hemen yapıştırıverir böyle iftirayı. |
sen abicim hayatın iftira.........
|
Seninde hayatın apışarası. Ama kızlar uyanık, senin gibi cibiliyetsize yüz vermiyor. Sende huriler diyorsun, daha çok huri için gelip burada bizlerle aslanlar gibi cihat ediyorsun.. Seni gidi etek düşkünü abaza seni...
Madem iftiracılığımız ayan, bak ne güzel iftira ediyoruz. Seni yalancı çıkarmıyoruz ve sana bir fırsat veriyoruz. Benim iftiralarımdan bir tanesini göstersene? Gösteremiyorsan, demekki yukarıdaki yazanlarda iftira olmaktan çıkacaktır, otomatikman.. |
Konuyu değiştirme
|
lioplülüterelli
ben hayatımın hangi devresinde seninle yök tez meselesi bahsettim. nerede aşırmacı dedim. çıldırtma beni |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:06 . |