![]() |
Burada islami bir forumdan çok islam konuşuluyor
Çok merak ettim burası islami bir forum deil ama burada hep kuran ayteleri tartışılıyor maden inanmıyorsunuz inanmadıgınız şeyi niçin tartışıyorsunuz..
siz inandıgınız şeyleri bir tartışmaya açın Forumu bir gözden geçirin inandıklarınızdan çok inanmadıkarınız hakkında yorum yazmışsınız.. Şu maymunlardan felan bahsedin Nasıl dönüştük maymundan insana maymunken tipim nasıldı acaba konuşabiliyormduk |
Sayın erdm34,
Sizin bahsettiğiniz o İslami sitelerde yer almayan İslam gerçekleri tartışılıyor bu sitede. Halının altına süpürülen, saklanan o kadar mevzu var ki İslam'a dair. Bu nedenle bir hayli başığımız var İslam'a dair. Size düşen de bunlardan faydalanmak. Şöyle bir gezinin, feyz alacak çok şey bulacaksınız. |
Senin gibilerin kafasında ampul yakmak için tartışıyoruz.Bize soru soracağına kendine neden burdayım diye sorsan. hem inanıyorsun hemde bu sitedesin ne acayip!
|
3 gün önce üye olup, 58 mesaj yazmışken, açtığın 3 konunun 3'ü de din ile ilgili iken, bir de kalkıp sitem de bulunmak!
Ne acayip iştir değil mi ? |
Benim gözlemim de, müslüman ahalinin diğer din mensuplarından daha cahil olduğu yönünde.Üzülerek belirtmek istiyorum.İleri derece cehalet söz konusu hem de.Cümle kurmayı dahi beceremeyenler ile İslam savunuculuğu yapılıyor.Doğal olarak deveye hendek atlatmayı reddedip İslam dini mensuplarına İslamiyet'i sil baştan anlatmak zorunda kalıyoruz.Ayetleri halletsek de mantık noktasında söz geçiremiyoruz, gerçi.
|
Islam sitelerinde islam mi tartisiliyor mus ?
Hele bir tartisma cikar allah hidayet versinle baslarlar ! Sonra abuk sabuk tezleri önüne sürerler hemde cok uzun olur her hadisi sahih kabul edilen buhari ve kütübü sitteden cimbizla hadis secip sacma sapan tezler öne sürerler Bazen konuyla hic mi hic alakasi olmaz ! Bakarlarki karsilarinda sert kaya var daha fazla tahammül edemezler ve banlarlar ! Aslinda onlar sitede allah yerine webmasterlere sükretmeleri gerekiyor ! Yokds banlamayi bile icad edemeyecek kadar acizdirler ! Islam sitesinde Islam mi tartisilir mis ? Gülerim onlarin bu haline !!! |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:45 . |