![]() |
Forumdaki hangi müslümanın ateist/agnostik olmasını isterdiniz?
Aktif üyeler arasından seçilmiştir.
|
Troyya'yı çıkarabilirsiniz listeden bildiğim kadarıyla artık kendisine "Müslüman" demiyor. Canı isteyen olsun istemeyen olmasın. Hey gidi hey Troyya, mep, deist bedo, haylaz Müslüman gelip non-teist oldular Portakaloğlu da Hıristiyan gelip Ateist olmuştu.
|
Bu ne bicim sacma bir anket yahu, töbe töbe böyle biseyide ilk defa görüyorum.:shocked: Ne meraklisiniz milleti ateist yapmaya. Allah esirgesin ateist olacagima ölürüm daha iyi.
Lütfen benim ismimi oradan silin, forum görevlilerinden rica ediyorum. |
zocor ve evren34 arkadaşlarımız mümkünse ateist falan olmasınlar. Yok illa ki olacağız derlerse haber versinler ben Müslüman olmayı bir düşüneyim. :)
|
Çok güldüm.İsteğe bağlıysa durun seçeyim.Hiç birinede kıyamıyorum,toplu seçimlerde indirim var mı? onlara sorsanız hepimizin müslüman olmasını isterler.Bende aynı duyguları taşıyorum onlara karşı.Neyse kendileri bulur ne olacaklarını.Bize ne yaf.
Doğru bildiklerine ve kendi seçimlerine kalmış bir durum. Neden böyle bir anket açıldığını ve amacını anlamadım... Şimdilik saygımla gittim... |
Reno Ateist olursa bana haber verin ben müslüman olacam :O
|
Bende anketleri boş geçmeme hastalığı var. Ve oyumu _melek_ için kullandım (zaten şu ana kadar başka biri oy kullanmamış).
Bu türden anketlerin mantığını garip bulduğumu söyleyebilirim, lakin cafe bölümünde olması hasebiyle kafa dağıtmak amacıyla yapıldığını düşünüyorum. |
Alıntı:
|
Hmm katılım az anketlere.
|
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:39 . |