![]() |
Ara form Dedikleriniz Hani? Nerde?
ara form ara form diyorsunuz. peki:
1-insan maymun arası saydığınız bir dünya ara forma sahip yarı insan maymun tipler nerede? neden bunlardan hiç kalmamış, taze mi tükenmiş? 2-therapsid hangi süreçten geçerek yarasaya dönüşmüştür ve aradaki formlar nerededir? 3- at ile filin aynı kuşaktan geldiği öne sürülmektedir. at-fil arası yaratıklar nerededir, neden bunları göremiyoruz. Bu bahsedilen teoride binlerce dönüşüm tanımlanmıştır. Buna göre bu arada geçişi sağlayan milyarlarca hatta trilyonlarca geçiş yapan hayvanat olmalıdır. Bir fil bir türdür, bir at da bir türdür; halbuki bunları geçiş yaptırmak istesen yüzlerce kez evrim yaptırtmak gerekir. o zaman bunlara ait milyonlarca örnek bulunmalıdır. Hani, nerededir. yaşayan hayvan sayısından, tüm ölü hayvan sayısından daha fazla sayıda geçiş formu olmalıdır. nerede? hani? yeri kazıyoruz ve tanıdığımız insan ve hayvan şekilleri çıkıyor. ! Yok. hani? yok demekki. Varsa yazınız. evrim teorisine ancak kendisini baboon ve chimpanzee ile aynı kökten gelen homo sapiens olduğunu kabul eden insanlar inanabilir. bu teoriyi ortaya atan kişide de muhtemelen zihinsel bir problem vardır. |
Alıntı:
yüz kere cevabı verilmiş olan H.Y ve muadili sitelerden aynı soruları al buraya yapıştır. Sonra Evrimi çökerttim. Aferin ! Diğer konuda da yazdım. Bir fikri bile reddeceksen en azından o fikir hakkına o fikri savunanların yazdıklarını okur öyle yorum yaparsın. Siz napıyorsunuz, bir fikir var benim inancıma ters. EE . O inanca karşı kim var. Bu. Peki onun bu fikri karalamalarını alıp bende karalayayım. Oldu mu. Olmadı. Olmaz. Binlerce bilim adamı hepsi ateist. Bide kaba etlerinden evrim uydurmuşlar. Sizi kekliyorlar. Olan biten bu. |
Sayın allame konuyla ilgili bir çok başlık açılmıştır araştırırsanız sorularınızın cevabını bulursunuz.
evrim teorisine ancak kendisini baboon ve chimpanzee ile aynı kökten gelen homo sapiens olduğunu kabul eden insanlar inanabilir. Aynen öyle. Aynen bu canlılarla aynı kökten geliyoruz. Bu bir inanç değil bilgidir. BU iş bilmekle alakalıdır. bu teoriyi ortaya atan kişide de muhtemelen zihinsel bir problem vardır. Ensest sapık bir ilişkinin soyundan gelmektense, cesur, avcı maymunların soyundan gelmek çok daha onur vericidir. Atalarımla gurur duyuyorum sen ve senin gibilerden çok daha insan olduklarını düşünüyorum. Esas zihinsel ve her türden düşüsel sakatlığı, kendi yazıp kendi inandığınız din masallarında arayın. |
Alıntı:
"baboon ve chimpanzee ile aynı kökten gelen homo sapiens" yerine "maymun" koyun, eski söyleme geri döneriz. Gelişme var, kabul etmek lazım. |
kedi ile aslan... köpek ile kurt.... geyik ile inek.... şempanze ile insan....
fazla söze gerek yok !!!!!!!!!! |
allahtan ara formu atlatamamış canlılarda var. eğlenecek malzeme çıkıyor. çok şükür yarabbi.
|
Konuyla ilgili şu linkleri tavsiye ederim:
http://richarddawkins-turkey.blogspo...n-neyi_03.html http://richarddawkins-turkey.blogspo...rken-neyi.html |
Öncelikle "ARAFORM" tanımı bir kere çok antropik ve kullanılması aslında saçma bir terim. Nedir araform? Kimle kimin arasındaki form araformdur?
Ben bir önceki nesille bir sonraki nesil arasında bir ara formum. Paleontoloji bunu genel bir özeti belirlemek için tanımlıyor. Mesela tiktaalik sudan karaya geçişte sadece bir basamağı temsil ediyor. Belli ki bir çok birey yaşamış ve bunlardan bir kaçını bulabildiğimiz için ARAFORM diyoruz. Öyle ya bu canlılara bu ismi biz veriyoruz halbuki onların hepsi bir dönem yaşamış bağımsız türlerdi. |
Alıntı:
Bizlerde şuan evrimin bir parçasıyız. Evrim ilerledikçe halka sayısı artıcak. Böylece biz de bir gün ara halka olacağız. İlerleyen yüzyıllarda, son halkalar soracaklar, "ara form-ara halka gösterin bize" diye. Bilim halkaları çıkıp toprağın altında buldukları bilgisayarlardaki allamenin td sitesindeki yorumlarını gösterecekler "aha işte ara form diye". Fakat dinci halkalar inanmayacak, şeytan koydu o yorumları toprağın altına insanları kandırmak için diyecekler... Bu böyle sürüp gidecek... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:42 . |