![]() |
İlk Defa İnsan Vücudu Dışında Sperm Hücresi Üretildi..
Neredeyse bir yüzyıldır denemenin ardından bilim insanları nihayet vücut dışında sperm oluşturabildiler.
Japonya'daki Yokohama City üniversitesinden araştırmacılar bir farenin testislerinden alınan dokuyla canlı bir sperm yarattılar. Buluş Nature dergisinin bu haftaki sayısında da çıktı. Eğer teknik insanlarda da uygulanabilirse kısırlığa ve genç yaşta kanser olup kısırlıkla sonuçlanan tedavileri seçmekten başka çaresi kalmayan erkekler için çare olabilir. Kaynak |
sperm oluşturulurken canlı dna dan alınarakmı yoksa dna felan %100 mü ?
hani bu şeye benziyor türkiyede f16 üretildi demeye benziyor. eskişehire gelen amerikan malı motor gövdeye montaj ediliyorduya ona :) bilmem anlatabildim mi. bu arada "grown" yazıyor başlıkda. büyümek, yetiştirilmek anlamında. sperm hücresi kült edilmiş, yani çoğalması sağlanmış. |
Hayır mahirzz, yoktan var edildi dostum. Allah'ın izniyle bilim adamları üfledi ve sperm yoktan var oldu. Aksini düşünmek bid'at olur, küfre sürükler.
Ne komik insanlarsınız... |
Bilgi için teşekkürler Ascendent,:hail:
Natureyi ben de incelemeye çalışıyorum. Saygılarımla |
yakında erkeklerin pabucu dama atılır =)
|
komik, bi şey kült edilmiş bir şeyi yarattı yazmışlar.
|
Alıntı:
Varolmak için 2 farklı cinsiyete sahip olmak şart değil, bunun günümüz canlılarında örnekleri mevcut. Deniz anaları özellikle. (Bkz ne erkek ne de dişi olan tek cins deniz anaları) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:12 . |