![]() |
Anne karnı ayetleri
“Sizleri Biz yarattık, yine de tasdik etmeyecek misiniz? Şimdi (rahimlere) dökmekte olduğunuz meniyi gördünüz mü? Onu sizler mi yaratıyorsunuz, yoksa yaratıcı Biz miyiz?„ (Vakıa Suresi, 57-59) |
Alak nedir?
|
Arkadaş böyle saçma sapan şeyler asma.
İnsan üremesinde önemli olan sperm değil yumurtadır. Arabın cahili kadının içinde ne olup bittiğini bilmediğinden o spermleri bir çeşit sütün bakteriyle değişim geçirmesi şeklinde yorumlamış. Bana spermden değil, kadının yumurtasından ayet göster gösterebiliyorsan. O ayetler yanlıştır. Üreme erkeğin tekelinde değildir. Kadın yumurtlamadıktan sonra sen istersen rahme bir kamyon meni dök :) Sen bu ayetlerle kuranın erkekler tarafından yazıldığını kanıtlıyorsun. Şu yukarı bakın yahu. Böyle rezalet mi olur? Bir de örnek diye koyuyor herif bunu :) |
insan yazdı dediğin kuran bebeğin gelişiminden 3 evresinden bahsediyor. bilim bunu daha yeni yeni açıklıyor. sen bunları görme yok yumurtamıymış menimiymiş bebelere balon büyü de gel. anlatacak değilim. ayrıca meni olmasa sen o yumurtayı anca kırıp yersin başka işe yaramaz. ateistler her konuda yenilmeye mahkumdur şekil a da görüldüğü gibi.
|
Alıntı:
Etrafına bak bakalım ateistler yenilmeye mahkummuymuş... Dünyaya iyi bak... Senin torunun bile sana kıçıyla gülecek. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Spermin yaratılışını bir anlatsana. Allah yine meleklere "ben vıcık vıcık bir şey yaratacağım" mı diyor? Şeytana da sperme secde et mi diyor? Bir anlatsana. Spermi nasıl yaratmış allah? |
Sen anlatsana, bu kadar sistemi yaratan tesadüf silsilesi nasıl oluyor da yaratamıyor ?
Tanrının var olmadığını bile bulabilen bilim neden Alzheimer' ın çaresini bulamıyor ? Anlatsanıza sevginin bilimsel açıklaması nedir ? Anlatsanıza kibirin bilimsel açıklaması nedir ? |
Bu ayetlerde bebeler balon biliyon mu ?
Kadinin yumurtasinin meniye ihtiyaci yok meninin icinde kromozamlara ihtiyaci var ! allahin bilgisizlikden bozuk plak gibi meni meni diye zirvalamis ! Acaba kromozom yazmak cokmu zor gelmis ? Yumurtaya istedigin kromozumu at x ise disi y ise erkek olacakdir ! Bir kromozom disinin ta kendisindede elde edilir hatta edildide bunun icin erkek sart degildir! Hal böyle ise meni diye zirvalamayi kesin ! |
Alıntı:
Tamam ben kabul ediyorum. Spermi Allah yarattı. Yalnız bu formalitenin patentlenmesi lazım. O nedenle bana sadece NASIL'ı anlatırsan spermin patentini Allaha vermiş oluruz. Nasıl yaratıldı sperm? Şimdiden teşekkür ederim ulvi açıklamalarına... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:26 . |