![]() |
Iste Gercek Musluman: Şike caiz mi?
http://www.htspor.com/fenerbahce/hab...in-dolar-gitti
Alıntı:
|
Iste Gercek Musluman
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...29.asp?gid=381
Ibrahim Akina fenerbahce 100 000 dolar oneriyor diyorki sakin bize gol atma.Bu dini butun musluman kardesim ne demek sen bana haram para teklif ediyorsun diyemiyor isine gelmiyor cunku aciyor telefonu hocaya hocam bana para karsiliginda gol atmamam icin para teklif ettiler caizmidir alim parayi dimi hesabi:)) bu tipik musluman degilmi? bilen musluman arkadaslar icin kuranin para karsiliginda gol atmama durumuna buldugu muhtesem cozum nedir?:)) |
Alıntı:
Gol attığı top ile toplanarak öldürülmesidir. |
Alıntı:
baska gazeteden okudum hoca demiski al parayi caizdir!!!oda almis. ben bir ateist olarak bu isin etik olmadigini dusunuyorum ahlaksizlik olarak goruyorum ama musluman dinibutun kardesim (dinibutun olmasa hocadan fetva almazdi)parayi alip afiyetle yiyor. tipik musluman cakalligi.iktidarda aynisi yapiyor cal evet calmak gunah ama bu parayi biz calmayalimda laikler dinsizlermi calsin?biz hic olmassa allah yolunda isler yapiyoruz caldigimiz paralarla...al sana haram olmayan calma sekli:)) |
Alıntı:
Kuran bu konuda ayet içermiyor çok ilginç. Ha ama dur sanırım Tanrı Muhammedin cinselliğiyle uğraşırken unutmuş olmalı! |
- Hocam, ben günah işeyeceğim ama buna bir kılıf bulup Allah'a da ayıp etmeden nasıl işleyebilirim?
- Alacağın paranın beşte birini bizim cami yaptırma derneğine (illa bizimki olsun yalnız, biliyon en güzel camileri yapıyoz.) bağışla evladım. Sonra gerisini afiyetle yiyebilirsin, ananın ak sütü gibi helaldir. :D |
Alıntı:
bak aklıma ne geldi ,biz çocukken yalan söylendiği zaman kafanın üstünde ekmeği böl yalanın günahından aklanırsın denirdi :) bizde çocukken az ekmek bölmedik kafamızın üstünde :D |
Bu olay bana Al Capone ' nin bisiklet hikayesini hatırlattı. Bilmeyenler için hikaye şöyle...
''Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Birgün Tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim.'' İbrahim Akın da parayı aldıktan sonra büyük ihtimalle bir miktarını sadaka verip bol bol da dua etmiştir. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:54 . |