![]() |
Turan Dursun'a saygı ile..
Merhaba,
Benim gençlik yıllarımda katledildi sevgili Turan Dursun.Sıkı sıkıya takip ettiğimiz ,tüm yazılarını, kitaplarını bir solukta okuduğumuz yürekli insanı susturdu alçaklar.Ve onun gibi nicelerini ... Din, kan ve beyin emmeye daha uzun yıllar devam edecek, ama ben geleceğe güveniyorum.Yüzyıllar sonrasında bir gün, din denilince kimse doğru dürüst iki kelime bile edemezken,tarihte bu günü yaşayan bizler de; dinin artık masal olduğu günlerde birer zavallı figür olacağız. Bu günlerden yarınları kuran tüm ustalara selam olsun. Sizlerle olmak huzur veriyor. |
Hoş geldiniz!
|
Aramıza hoşgeldin , birikimlerini bizlerle paylaşmanı dilerim..
|
gerçekten güzel bir giriş yapmışsınız umarım devamında bunun kadar güzel olur
|
Turan dursuna saygi duyan herkese sonsuz saygi duyarim,hosgeldiniz.
|
Hoş geldin whitecl Katılımcı olman umudu ile :)
|
Hos geldiniz.
|
Alıntı:
Gecikmiste olsa, saygideger Turan Dursun u saygiyla aniyorum. Onu katledenleri ise, el ilahlarinin yarattigi cehennem atesinde, kavrulmalarini temenni ediyorum... Saygilarimla DEMAN |
Sevgili whitecl,
aramıza hoşgeldin, kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim, zira kulluktan insanlığa evriliyor insan bu sitede!.. Alıntı:
yaw ne kusuru, ben merhaba başlığı açmamıştım bile siteye geldiğimde (. hurra dalmıştım başlıklara, dert ettiğin şeye bak, önemli olan zihninin derinliklerindeki olan turan dursun sevgisi. (hemşerim olur kendisi) |
Alıntı:
Söylediklerimi sakin yanlis anlama... Sevgilerimle DEMAN |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:13 . |