Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Yeni Üyeler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Turan Dursun'a saygı ile.. (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=25786)

whitecl 18-08-2011 02:08

Turan Dursun'a saygı ile..

Merhaba,
Benim gençlik yıllarımda katledildi sevgili Turan Dursun.Sıkı sıkıya takip ettiğimiz ,tüm yazılarını, kitaplarını bir solukta okuduğumuz yürekli insanı susturdu alçaklar.Ve onun gibi nicelerini ...
Din, kan ve beyin emmeye daha uzun yıllar devam edecek, ama ben geleceğe güveniyorum.Yüzyıllar sonrasında bir gün, din denilince kimse doğru dürüst iki kelime bile edemezken,tarihte bu günü yaşayan bizler de; dinin artık masal olduğu günlerde birer zavallı figür olacağız.
Bu günlerden yarınları kuran tüm ustalara selam olsun.
Sizlerle olmak huzur veriyor.

AhbAp 18-08-2011 11:31

Hoş geldiniz!

prozac 18-08-2011 20:10

Aramıza hoşgeldin , birikimlerini bizlerle paylaşmanı dilerim..

düşünsel 18-08-2011 22:10

gerçekten güzel bir giriş yapmışsınız umarım devamında bunun kadar güzel olur

bakkalmahmud 18-08-2011 22:36

Turan dursuna saygi duyan herkese sonsuz saygi duyarim,hosgeldiniz.

Firestorm 18-08-2011 22:38

Hoş geldin whitecl Katılımcı olman umudu ile :)

Neva 18-08-2011 22:55

Hos geldiniz.

DEMAN 18-08-2011 23:50

Alıntı:

whitecl´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 405750)
Merhaba,
Benim gençlik yıllarımda katledildi sevgili Turan Dursun.Sıkı sıkıya takip ettiğimiz ,tüm yazılarını, kitaplarını bir solukta okuduğumuz yürekli insanı susturdu alçaklar.Ve onun gibi nicelerini ...
Din, kan ve beyin emmeye daha uzun yıllar devam edecek, ama ben geleceğe güveniyorum.Yüzyıllar sonrasında bir gün, din denilince kimse doğru dürüst iki kelime bile edemezken,tarihte bu günü yaşayan bizler de; dinin artık masal olduğu günlerde birer zavallı figür olacağız.
Bu günlerden yarınları kuran tüm ustalara selam olsun.
Sizlerle olmak huzur veriyor.

Hosgeldin, saygideger can. Böyle bir giris yapmakla, beni mahcup ettiniz. Sizin söyledikleriniz ne yazikki benim aklima gelmedi. Bir an icin yobazlar tarafindan hunharca katledilen, saygideger Turan Dursun u ilelebet yasatmak icin acilmis olan bu degerli forumda bulundugumu unutmusum. Kusuruma bakmayiniz...
Gecikmiste olsa, saygideger Turan Dursun u saygiyla aniyorum. Onu katledenleri ise, el ilahlarinin yarattigi cehennem atesinde, kavrulmalarini temenni ediyorum...

Saygilarimla

DEMAN

VraeL 19-08-2011 00:16

Sevgili whitecl,
aramıza hoşgeldin,
kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim,
zira kulluktan insanlığa evriliyor insan bu sitede!..

Alıntı:

DEMAN´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 406006)
Hosgeldin, saygideger can. Böyle bir giris yapmakla, beni mahcup ettiniz. Sizin söyledikleriniz ne yazikki benim aklima gelmedi. Bir an icin yobazlar tarafindan hunharca katledilen, saygideger Turan Dursun u ilelebet yasatmak icin acilmis olan bu degerli forumda bulundugumu unutmusum. Kusuruma bakmayiniz...
Gecikmiste olsa, saygideger Turan Dursun u saygiyla aniyorum. Onu katledenleri ise, el ilahlarinin yarattigi cehennem atesinde, kavrulmalarini temenni ediyorum...

Saygilarimla

DEMAN

sevgili Deman can,
yaw ne kusuru,
ben merhaba başlığı açmamıştım bile siteye geldiğimde (.
hurra dalmıştım başlıklara,
dert ettiğin şeye bak, önemli olan zihninin derinliklerindeki olan turan dursun sevgisi. (hemşerim olur kendisi)

DEMAN 19-08-2011 01:08

Alıntı:

VraeL´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 406013)
Sevgili whitecl,
aramıza hoşgeldin,
kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim,
zira kulluktan insanlığa evriliyor insan bu sitede!..

sevgili Deman can,
yaw ne kusuru,
ben merhaba başlığı açmamıştım bile siteye geldiğimde (.
hurra dalmıştım başlıklara,
dert ettiğin şeye bak, önemli olan zihninin derinliklerindeki olan turan dursun sevgisi. (hemşerim olur kendisi)

Sevgili VraeL can, dert etmiyorumda, yalniz olmasi gereken budur. Insanlarin bulundugu bir mekana girdigimiz zaman selam vermek bir merhaba demek gerekir. Senin aklina gelmemis olabilir, ama bir dahaki sefere bunu dikkate alirsan, herkes icin cok güzel olur. Yeni üye olanlar, Turan Dursun a ithaf edilmis bir siteye üye oluyorlarsa, onu katledenleri insanlik geregi, en azindan kinamasi gerekir. Müslüman üyelerinde arti birde bu yobaz müslümanlara lanet okumalari gerekir...
Söylediklerimi sakin yanlis anlama...

Sevgilerimle

DEMAN

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:13 .