Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   bazı ateistler niye surekli dine hakaret eder (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=2617)

knight 21-08-2006 14:17

bazı ateistler niye surekli dine hakaret eder

bu forumda ataist veya dindar olup da goruslerini medeni bir şekilde dile getiren insanların yanı sıra birde elştirmeyi veya tartışmayı hakeret ederek yapacagını dusunenlere rastlamak beni gercekten üzdü

"Hey Allah, kapa çeneni ve kendine saklanacak bir fare deliği bul! Aksi taktirde sana yapacaklarımdan ben sorumlu değilim... (Şu andan itibaren bu mahlukatın kimseyi rahatsız etmeyeceğini garanti ederim" *exclusive

boyle yazanlar herhalde Ben daha cok bağırıyorum daha cok kufur ediyorum o halde okuyanlar vay be adama bak onca inananı olan Allaha neler *soylemiş ne cesurmuş filan desinler diye boyle seyler yaparlar bide bunların okul onunda 12-13 yasında sigara içip vay be gordunuzmu hedecan sigara içiyor diye kızların kendine asık olmasını bekleyenleri ha bide durup durup Ataturke veya *saygı duyulan kişilere hakeret edip onları asagıladığını ve kendini daha ustun kıldığını dusunenleride vardır. lakin üstün olan üstün kalmaya devam edecektir

burası bu tarz insanların değil fikirlerini medenice ifade edebilen insanların forumu olmalıdır.

deli_cevat 21-08-2006 14:41

Re: bazı ateistler niye surekli dine hakaret eder

Hey Allah, kapa çeneni ve kendine saklanacak bir fare deliği bul! Aksi taktirde sana yapacaklarımdan ben sorumlu değilim... (Şu andan itibaren bu mahlukatın kimseyi rahatsız etmeyeceğini garanti ederim

bu söze sonuna kadar katılıyorum böylesine vahşi işkenceci son derece adaletsiz fikir değiştiren peygamberinin şeyinin keyfine çalışan bir tanrının varlığına inanmak sadistlik olur ex tarihte dinlerin insanlara verdiği devasa zararlara bakarsan bu söz edilmesi gereken sözün yanında cücük gibi kalır

exclusive 21-08-2006 14:42

Hocam imzamda ne gibi bir sorun var anlayamadım. Sana ya da başka bir insana karşı bir hakaret, küfür vs göremiyorum.

Ben allahı korkutup def ettim. Hakkında şikayet vardı ben de anlayacağı dilden azarladım, ki sen de takdir edersin onun uslubunu kullanacak kadar alçalmadan azarladım kendisini. Bi daha yaramazlık yaparsa, tek bir kelime edip insanlara fitne fesat sokmaya kalkarsa da bi odaya kilitleyerek cezalandırmayı düşünüyorum.

Ayrıca senin buna itiraz etme hakkın yok, zira kendisi dediğime boyun eğip çenesini kapamayı ve bir kenara saklanmayı tercih etti. Alan memnun satan memnun yani sana ne oluyor?

knight 21-08-2006 15:57

"Ayrıca senin buna itiraz etme hakkın yok, zira kendisi dediğime boyun eğip çenesini kapamayı ve bir kenara saklanmayı tercih etti. Alan memnun satan memnun yani sana ne oluyor?"

saklanmakmı nerden cıktı bu kendisi yorumlarına cevabı 1400 sene once verdi ha tabi belki karsına cıkıp ben burdayım demesini bekliyorsun belki senle konusursa kendini onemli hissedersin ama bosuna bekliyorsun.

şimdi bir budistle tartısırken budaya kufur edemezsin ha edersinde kimse seni bi daha kaale almaz yada bir parti yanlısı yada futbol takım taraftarıyla konusurkende o parti baskanı yada takıma kufur hakaret edemezsin edincede bu ikimiz arasında deyip onların taraflarına siz karısmayın diyemezsin yani biraz daha saygı dicem ama sanırım bosa...

"Ben allahı korkutup def ettim"

merak ettim kaç yasındasın yazdıkların biraz cocuksu geldi.

Sevgili knight mümkünse bu tür şahsileştirme olaylarından kaçınalım.Siz anlayışınızı burada kimseye hakaret,aşağılama,kınama yapmadan etmeden serbestçe dile getirin.Aynı olayın tersinin sizin içinde olmaması çabasında olan bizleri zor durumda bırakmayın lütfen.Fikirlerde olmasa bile,Saygı ve sevgide buluşmaya çabalamaya ne dersiniz? * * * * * * * * Psikokemoterapi

* * * * * * * * * * * * * * *
ayrıca olmadığına inandığın biri için niye bu kadar ağır şeyler soyluyorsun yoksa kendi hatalarının yapamadıklarının sucunu kendinizde aramak dahamı zor geliyor

spartacus 21-08-2006 16:57

knight size hak vermek isterdim, gerçekten.

Ama ne zaman ki siz, müşrikleri gördüğünüz yerde öldürün, hayvan isimleri, eşek, küfür, küfür bataklığı vs gibi onca kutsal ve allah sözü dediğiniz bir yığın küfür ve aşağılama ayetinde aynı tavrı sergilersiniz, "burası bu tarz insanların değil fikirlerini medenice ifade edebilen insanların forumu olmalıdır." gerçekten başaracağımıza inanıyorum.

Ben kendilerine mümin diyenlerin tek bir küfüründe dahi etkilenmiyorum, çünkü kapasitesini çok iyi bildiğim için, hiddetlenerek onun saygısızlığını ciddiye almıyorum. Kim olursa olsun, nedeni her ne olursa olsun insanları aşağılama arzusu ve bunu dışavurum ayet bile olsa bir aczdir.

Amaaa, bunu ayetlerle yapıyor iseniz, dönüp o ayetleri sorgulamanız gerekir, sorgulayamıyor ve o saygısızlığa boylu boyunca onay veriyor iseniz, hiç bir biçimde insanları hedef almayan, tamamen düşünsel bir şey olan exclusive'in sözlerinde zerre kadar saygısızlık yoktur. Ayet olarak kabul edin, göreceksiniz ki, size karşı değil, düşüncesini ifade ediyordur ve saygısız değildir. Öyle bir amacıda yoktur, artık korkmayın ben gereğini yaptım diyor, aynen Muhammed'in korkun, çünküz sizleri cayır cayır yakacam, iliğinizi kurutacam, kabir eziyeti bir yığın küfür, aşağılama, eşek yerine koyma, beyinsiz yerine koyma(kalpsiz, mühürlü düşünceler vs) ile devam eden ve adı ayet olan onca tehdit ve saygısızlıkların varlığında, exclusive nin tavrı düşüncesi ile tamamen yerindedir, bir çözümdür ve belliki bir tepkidir de. *Biz en iyisi kaynağına inelim.

Önce bu saygısız ayetleri şöyle etraflıca bir masaya yatırsanız ve düşünseniz her gün binlerce kişi bunları hatim edip duruyor!

exclusive 21-08-2006 17:01

Ya sen neden burada allahı savunma, koruma gibi bir çabaya girdin? Yoksa allahın kendisini koruyamayacak kadar aciz olduğunu mu düşünüyorsun?

Hem bence sen harbiden allahına inanıp güveniyorsan bana laf yetiştireceğin yere otur bi 100 adet Fatiha suresi fln okuyup bizim gibilere doğru yolu göstermesi için dua et! Bak hadise göre Fatiha Suresi her derde devaymış...

Ağrı dağını altınla kaplaması için değil, sadece bi garibana sana çoktan gösterilmiş olan "islamın güzelliklerini" göstermesi için dua et diyorum... Belki bir kulunun bu samimi duasını geri çevirmez... Ne dersin bi denemeye değmez mi?

Yoksa sen duadan medet ummaz mısın? Yoksa allahın senin duanı duymaz mı? Yoksa şuncacık şeyi bile yapacak kudreti yok mu?

knight 21-08-2006 17:49

ateist yobazlığı

benim *exclusive den aldığım alıntı bu tarz hakaretlerden sadece biridir bundan kat be kat ağır olanlarıda mevcuttur ..

"Hem bence sen harbiden allahına inanıp güveniyorsan bana laf yetiştireceğin yere otur bi 100 adet Fatiha suresi fln okuyup bizim gibilere doğru yolu göstermesi için dua et! Bak hadise göre Fatiha Suresi her derde devaymış..."

Kuran'ın neresinde boyle bir ifade geçiyor soylermisin *bana kafana gore doğruluğu supheli hadisleri sunma yoksa sende bikaç yobazın sozlerini islama mal edip dalga geçenlerdenmisin

pek çok ateist inançlara karışmaz *pek çok inançlıda ateist'in inanmadıklarına "karışmaz".. ikiside bilir her koyunun kendi bacağından asılacağını insani bir şekilde konuşurlar birbirleriyle, hatta arkadaş olurlar... fikirlerini paylaşıp kişisel gelişimlerini sürdürürler, işte "her ikisininde hoşlanmadığı kesimdir" bu saldırganlar... çünki sözde inançlı olup, "dinde zorlama yoktur" etiğinden bihaber kişilerden farkı yoktur onlarında...

kapalıdır kapıları.. araştırmaz ve düşünmezler.. sadece saldırırlar.. hastadırlar.. üzüntü yaratırlar... inananları düşman görür, gerçek inanç sahibi ile radikal psikopatları aynı sanırlar... her inananında "kendisi" ile "gerçek ateist"'i aynı kefeye koyduğunu düşünür.. ama yanılır..

bu güruh içinde özel olarak ateist yobazlığı dediğimiz akımı benimsemiş arkadaşların tutumlarını inceleyecek olursak *normal şartlar altında yaptıklarının yobazlık olduğunun bir şekilde farkında oldukları için bu davranışlarını mazur gösterecek bir bahane ararlar ve bu noktada karşı taraftan kendileri gibi (yobaz) olanlar onlar için tutunacakları bir dal olur.

evet madem ki bir yerlerde oruç tutmayanlara döner bıçağıyla saldırılmakta kimi öğrenci yurtlarında iftardan önce birşeyler yiyenler üstüne dayak da yemektedirler o zaman bütün bu davranışların hiçbirini benimsemeyen ve en az onlar kadar bu yobazlıktan tiksinen sessiz çoğunluğun inançlarına fütursuzca saldırmalarında hiç bir sakınca yoktur.bu yobazların da kendileri gibi toplum tarafından itilmiş zavallı bir azınlık olmaları o kadar önemli değildir nasıl olsa zaman içinde böylesi radikal davranışları bir kaç laf cambazlığıyla bütün bir topuma mal edip saldırılarını gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilmek gibi bir yetenek de geliştirmişlerdir vicdanlar rahat gönüller şen kusmaktadırlar kinlerini.

evrenin yaratıcısı tabi ki bir toz zerresi kadar olan bir adamın küfrüyle sarsılmaz.kimsenin annesine de bir şey olmaz küfürle ama kızarsın, istemezsin böyle bir laf duymayı inancı olmayan insan tabi ki yeri geldiğinde inançları eleştirebilir ama bunu küfür *bazında,gerekli gereksiz her fırsat ve ortamda kasarcasına yapmak

onlar için söylenebilecek son söz, "allah yardımcıları olsun".

ateist kendi isteğiyle bu yolu seçmiş kişidir *kendince nedenleri vardır *kendisi saygıyı hak eder.. çünki bu onunla yaratan arasındadır ve gerçekten ateist olan da inananın inancına, insan olduğu için saygı duyar

(bazı kısımlar alıntıdır)

mistik_cadi 21-08-2006 21:09

Alıntı:

knight";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 44227)
ateist yobazlığı

pek çok ateist inançlara karışmaz *pek çok inançlıda ateist'in inanmadıklarına "karışmaz".. ikiside bilir her koyunun kendi bacağından asılacağını

elbette!..
fakat bu sitenin, din(sizliğ)in tartışılacağı bir platform olduğunu unutursak :)

Alıntı:

, "dinde zorlama yoktur" etiğinden bihaber kişilerden farkı yoktur onlarında...
muhammed gibi :lol: *

Alıntı:

ateist kendi isteğiyle bu yolu seçmiş kişidir *kendince nedenleri vardır *kendisi saygıyı hak eder.. çünki bu onunla yaratan arasındadır ve gerçekten ateist olan da inananın inancına, insan olduğu için saygı duyar

yani ateistleri gördüğün yerde öldürmek gibi bir eğilimin yok, harika!
:) :) :)

Aqura 21-08-2006 21:47

Knight güzel konuşuyorsun çok hoş konuşuyorsun ama bazı yerlerde sendende empati yapmanı bekliyorum. Ex'in bu sitede ne kadar zamandır olduğuna bir bak, kaç mesajı olduğuna bak ve ordan senin o sevmediğin "inançlı" yobazlardan kaç tanesiyle uğraştığını düşün. Hergün şu siteye girip "Allah sizi yakacak, Allah sizi bilmemne yapacak" gibi mesajlarla uğraşıyor olmak gerçekten yorucu bir iştir ve bir süre sonra o insanların 'Allah'ına karşı içinde bir nefret ve bıkkınlık birikir. Şahsen bendede var bu hemde ben daha yeni başladım. Ayrıca hadisleri geçtim ama bu dinin Allah'ı bize karşı hiçbir hoşgörü beslemezken(kurandan bak), görüldüğümüz yerde öldürülmemizi emrederken bizim onun hakkında iyi düşünceler beslememizi beklemiyorsun sanırım :)

ibrahim_z 21-08-2006 22:04

size ilhan-arsel.org daki okuyucu mektupları bölümünden, çok dindar bir yurttaşımızın ateistlere bakış açısını anlamamıza yardımcı olacak yazısını aktarmak istiyorum. ve site yöneticilerinin ona cevabını:

-Gerçek su ki sizin gibi küfür kuduzlarinin bu dünyada yasama hakki yok. Siz hayat süren lesler toplumun kangrenli uzvusunuz ve insanligin islahi ve fesadin izalesi için bize düsen de sizin köküzü kurutmaktir. Vallahi eger sizin gibi itlerle bir karsilasirsam pislik dolu kafalarinizi kökünden koparmak boynumun borcu, rabbimin emri rasulullahin(s.a.v)rizasidir. Sizn gibi domuzlara (domuzlar sizden sereflidir) tavsiyem eger yasamayi seviyorsaniz saklandiginiz deliklerden asla disari çikmayin!

-Sayfalarimiza baktiginiz icin tesekkur ederiz.

Lutfen okumaya ve dusunmeye devam ediniz.

belki çoğu müslümanlar neden kendilerinden farklı düşünenlere sürekli hakaret eder diye başlık açılsa daha doğru olurdu. ama buda saçma olurdu çünkü cevabını hepimiz biliyoruz. tartışılması gereken hakaretin ne olduğu, başlığı açan arkadaşım senin kutsal saydığın şeyi bizim kutsal saymamamız hakaret değildir. ben bu sitede 1 müslüman olmayan kişiden bile küfür duymadım, ama ateistlere küfür eden müslümanlar gördüm, eminim sende çok görmüşsündür.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:31 .