![]() |
Bir Adet Video: TKP Genel Başkanı Erkan Baş...
http://www.dailymotion.com/video/xe8...erkan-bay_news
eh bu videoyu paylaşmak şart oldu. tüm siyasetçiler aynıdır TKP genel başkanı Erkan Baş hariç...... erkan baş'ın ergenekon konusunda söyledikleri çok enteresan arkadaşlar. yaklaşık 8. dakikasında ergenekondan bahsediyor.ilginç bir başlık ve konu olacak sanırım bu video. ve bakınız kendi ağzından diyor ki erkan bey "cumhuriyete sahip çıkmalıyız". ne diyebilirim ki başkanı seviyorum ........ |
unbe
sen TKP 'li miydin yahu. |
Ehh, TKP'ye boşuna ulusalcı sosyalist demiyorlar.
Bu da benden olsun.. Zira Ömer Laçiner ve Doğan Tarkan'ın söyledikleri ders olacak nitelikte; http://www.youtube.com/watch?v=nPqnxcphIZU |
bu video niye şart olmuş acaba? sayın unbe
|
Alıntı:
gönüllü TKp üyesiyim khaos.vaktim olduğunda ara sıra bizim burdaki partiye gidiyorum.dilaverle bilim ve gelecek dergisinin yemeğinde genel başkanla ve il genel sekreteri ve bi kaç ilçe yöneticisiyle tanışmıştıkm.zaten oldum olası sempatim vardı. Alıntı:
emperyalizm iyi birşeymiş gibi söylüyorsun bunu. erkan başın hayatını biraz araştırmanı öneririm. üniversitede neler yapmış nasıl bir kişiliği varmış öğren öyle konuş. aynı zamanda fen lisesi kökenlidir yani senden kat be kat zeki birisi:D videoyu izledim sangre. konu dönüp dolaşıp kürt olayına geliyor değil mi?derdiniz bu çünkü. birlik ve beraberlik zaten kürtlere göre olmadı hiçbirzaman. oy verdikleri partiden görüyoruz. bdpyi aslında takdir ediyorum çünkü dediklerinin arkasındalar.yemin etmeyeceğiz dediler ve hala yemin etmediler. ama sizinkiler kendi partileri varken gidip ampul partisine oy veriyor her nedense. daha siz kendi içinizde böylesine parça pinçikken nasıl devlet kurup yöneteceksiniz ki:D |
Alıntı:
o liboş bozması ömer laçiner ağzının payını alıyordu |
Alıntı:
Orada tartışılan konunun da 'Kürt meselesi' ile pek ilgisi yok.. Daha çok 'Emperyalizm' algısı üzerinden, TKP'li arkadaşın ne kadar milliyetçi, Stalinist 'tek ülkede Sosyalizm' fikriyatıyla uyumlu ve dış mihraklar algısının ne kadar yanlış olduğunu görüyoruz.. Hepsi bu. Alıntı:
Birgüncü arkadaşın sözleri TKPci'ye karşıt olarak verilmemiş.. Sen anlamamışsın sadece. |
Alıntı:
orda ders veren tkp ders alan ise yalaka sendika dsipin adamı ve liboş laçiner oldu. koyun tüm videolarıda öyle değerlendirelim isterseniz. dsip mi tkpye emperyalizm dersi verecek :D onlar gitsin akpden alasınlar bu dersleri refarandumda evet demeyi bilirler sonra gelip emperyalizm dersi vermeye kalkışırlar |
Alıntı:
siz gidin dsiple birlikte "yetmez ama biraz daha, oh yes" platformuna katılın :D |
Alıntı:
Sen paranoyak olduğun için, 'Bu video şuna buna hizmet ediyor' veya 'Montaj bu montaj' diye ortalarda gezebilirsin elbette. Tmm haklısın, dersi veren TKP'li, dersi alanlar da Liboşlar.. Zaten DSİP TKP'ye emperyalizm dersi de veremez.. Sen böyle mutlu oluyorsan, böyle kabul edelim.. Benim için sorun yok. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:08 . |