Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Politika (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Bir Adet Video: TKP Genel Başkanı Erkan Baş... (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=26390)

unbe 27-09-2011 03:42

Bir Adet Video: TKP Genel Başkanı Erkan Baş...

http://www.dailymotion.com/video/xe8...erkan-bay_news

eh bu videoyu paylaşmak şart oldu.
tüm siyasetçiler aynıdır TKP genel başkanı Erkan Baş hariç......

erkan baş'ın ergenekon konusunda söyledikleri çok enteresan arkadaşlar.
yaklaşık 8. dakikasında ergenekondan bahsediyor.ilginç bir başlık ve konu olacak sanırım bu video.

ve bakınız kendi ağzından diyor ki erkan bey "cumhuriyete sahip çıkmalıyız".

ne diyebilirim ki başkanı seviyorum ........

Khaos 27-09-2011 04:33

unbe

sen TKP 'li miydin yahu.

Sangre 27-09-2011 12:40

Ehh, TKP'ye boşuna ulusalcı sosyalist demiyorlar.

Bu da benden olsun.. Zira Ömer Laçiner ve Doğan Tarkan'ın söyledikleri ders olacak nitelikte;

http://www.youtube.com/watch?v=nPqnxcphIZU

lolepet 27-09-2011 12:55

bu video niye şart olmuş acaba? sayın unbe

unbe 27-09-2011 13:21

Alıntı:

Khaos´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 414851)
unbe

sen TKP 'li miydin yahu.

gönüllü TKp üyesiyim khaos.vaktim olduğunda ara sıra bizim burdaki partiye gidiyorum.dilaverle bilim ve gelecek dergisinin yemeğinde genel başkanla ve il genel sekreteri ve bi kaç ilçe yöneticisiyle tanışmıştıkm.zaten oldum olası sempatim vardı.

Alıntı:

jadi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 414871)
Eger bir adamin iki lafindan biri emperyalizm ise, o adam cakalin onde gidendir. Aklima gelen ilk tip Erol Manisali mesela.

nie acaba jadi?
emperyalizm iyi birşeymiş gibi söylüyorsun bunu.
erkan başın hayatını biraz araştırmanı öneririm.
üniversitede neler yapmış nasıl bir kişiliği varmış öğren öyle konuş.
aynı zamanda fen lisesi kökenlidir yani senden kat be kat zeki birisi:D

videoyu izledim sangre.
konu dönüp dolaşıp kürt olayına geliyor değil mi?derdiniz bu çünkü.
birlik ve beraberlik zaten kürtlere göre olmadı hiçbirzaman.
oy verdikleri partiden görüyoruz.
bdpyi aslında takdir ediyorum çünkü dediklerinin arkasındalar.yemin etmeyeceğiz dediler ve hala yemin etmediler.
ama sizinkiler kendi partileri varken gidip ampul partisine oy veriyor her nedense.
daha siz kendi içinizde böylesine parça pinçikken nasıl devlet kurup yöneteceksiniz ki:D

lolepet 27-09-2011 13:48

Alıntı:

Sangre´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 414869)
Ehh, TKP'ye boşuna ulusalcı sosyalist demiyorlar.

Bu da benden olsun.. Zira Ömer Laçiner ve Doğan Tarkan'ın söyledikleri ders olacak nitelikte;

http://www.youtube.com/watch?v=nPqnxcphIZU

ha ha videoya bak :D böyle video mu olur ya. harun yahya misali ordan burdan kırpıp vermişler hatta ibrahim aydının erkan başı destekleyen sözlerini bile karşıymış gibi vermişler. erkan baş bi kere mi konuşmuş o programda. sanki lafı ağzına tıkmışlar, ben o programı canlı izlemiştim hiçte öyle değildi :D

o liboş bozması ömer laçiner ağzının payını alıyordu

Sangre 27-09-2011 14:38

Alıntı:

unbe´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 414872)
videoyu izledim sangre.
konu dönüp dolaşıp kürt olayına geliyor değil mi?derdiniz bu çünkü.
birlik ve beraberlik zaten kürtlere göre olmadı hiçbirzaman.
oy verdikleri partiden görüyoruz.
bdpyi aslında takdir ediyorum çünkü dediklerinin arkasındalar.yemin etmeyeceğiz dediler ve hala yemin etmediler.
ama sizinkiler kendi partileri varken gidip ampul partisine oy veriyor her nedense.
daha siz kendi içinizde böylesine parça pinçikken nasıl devlet kurup yöneteceksiniz ki:D

'Siz' derken kimden bahsettiğini pek anlamadım doğrusu.. Eğer 'Kürt'lerden bahsediyorsan, 'ben' Kürt değilim zaten.. O yüzden 'siz' dediğin kategoriye pek girmiyorum.

Orada tartışılan konunun da 'Kürt meselesi' ile pek ilgisi yok.. Daha çok 'Emperyalizm' algısı üzerinden, TKP'li arkadaşın ne kadar milliyetçi, Stalinist 'tek ülkede Sosyalizm' fikriyatıyla uyumlu ve dış mihraklar algısının ne kadar yanlış olduğunu görüyoruz.. Hepsi bu.

Alıntı:

azrael´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 414877)
ha ha videoya bak :D böyle video mu olur ya. harun yahya misali ordan burdan kırpıp vermişler hatta ibrahim aydının erkan başı destekleyen sözlerini bile karşıymış gibi vermişler. erkan baş bi kere mi konuşmuş o programda. sanki lafı ağzına tıkmışlar, ben o programı canlı izlemiştim hiçte öyle değildi :D

o liboş bozması ömer laçiner ağzının payını alıyordu

Ben programı da izledim.. Youtube'da da 6 part olarak var zaten.. Benim koyduğum video 'Emperyalizm' üzerine olan tartışma.. Bu yüzden kırpılması kadar doğal bir şey olamaz.

Birgüncü arkadaşın sözleri TKPci'ye karşıt olarak verilmemiş.. Sen anlamamışsın sadece.

lolepet 27-09-2011 15:34

Alıntı:

Sangre´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 414886)
Ben programı da izledim.. Youtube'da da 6 part olarak var zaten.. Benim koyduğum video 'Emperyalizm' üzerine olan tartışma.. Bu yüzden kırpılması kadar doğal bir şey olamaz.

Birgüncü arkadaşın sözleri TKPci'ye karşıt olarak verilmemiş.. Sen anlamamışsın sadece.

hocam bırakın ya videonun adından belli neye hizmet ettiği tkp ye emperyalizm dersleri deyip sıralamışlar montojları. araya yanlışlıkla( yada anlamadan) birgün g.y. yönetmeninkinide koymuşlar :D

orda ders veren tkp ders alan ise yalaka sendika dsipin adamı ve liboş laçiner oldu. koyun tüm videolarıda öyle değerlendirelim isterseniz. dsip mi tkpye emperyalizm dersi verecek :D onlar gitsin akpden alasınlar bu dersleri refarandumda evet demeyi bilirler sonra gelip emperyalizm dersi vermeye kalkışırlar

lolepet 27-09-2011 15:41

Alıntı:

jadi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 414892)
Sangre'nin verdigi videolarin tamamini izlemeye basladim su anda. Ogrendim ki bu Tkp'li gencler referandumda da hayir demisler. Cok tip adamlar bunlar ya :)

oohoo burda hala refarandumu savunan adamlar var yaaa. hala akıllanmadılar bunlar ya. siz iflah olmazsınız ya ne diye burda sizin gibilere laf anlatmaya kalkıyoruzki.

siz gidin dsiple birlikte "yetmez ama biraz daha, oh yes" platformuna katılın :D

Sangre 27-09-2011 15:43

Alıntı:

azrael´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 414894)
hocam bırakın ya videonun adından belli neye hizmet ettiği tkp ye emperyalizm dersleri deyip sıralamışlar montojları. araya yanlışlıkla( yada anlamadan) birgün g.y. yönetmeninkinide koymuşlar :D

orda ders veren tkp ders alan ise yalaka sendika dsipin adamı ve liboş laçiner oldu. koyun tüm videolarıda öyle değerlendirelim isterseniz. dsip mi tkpye emperyalizm dersi verecek :D onlar gitsin akpden alasınlar bu dersleri refarandumda evet demeyi bilirler sonra gelip emperyalizm dersi vermeye kalkışırlar

Orada bulunan 5 kişinin de konuşması verilmiş.. Ve konu sadece 'Emperyalizm' olduğu için, sadece bu konuya dair belli bir bölüm kesilip verilmiş.

Sen paranoyak olduğun için, 'Bu video şuna buna hizmet ediyor' veya 'Montaj bu montaj' diye ortalarda gezebilirsin elbette.

Tmm haklısın, dersi veren TKP'li, dersi alanlar da Liboşlar.. Zaten DSİP TKP'ye emperyalizm dersi de veremez.. Sen böyle mutlu oluyorsan, böyle kabul edelim.. Benim için sorun yok.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:08 .