![]() |
İslamiyet Yücedir
Sayın inanan arkadaşların dikkatini çekmek için böyle bir başlık koydum.
*hodri meydan >>> *Dini Bütün Arkadaşlar; *Bana Bir İslam Ülkesi yada İslam Toplumu söyleyin ki; orada **Bilim ve Teknoloji ileri ***Teknolojide Budist ve Hristiyan Toplumlara Muhtaç Değiller ***İnsan Hakları var ***Özgürce düşünceler açıklanabiliyor ***Kadın, İnsan yerine konuyor ***Çocuklar istemeyince Sünnet Olmuyor Sadece 1 tek örnek. Heman Camiye Gidip Koyu Bir Müslüman olup 1 ay boyunca Namaz kılacağım. *Yada siz Ateist olacaksınız. varmısınız... |
Re: İslamiyet Yücedir
sende bana başlangıç anını bir yaratıcıya ihtiyaç duymaksızın varolduğunu deney gözlemle ispatlayıp kameraya çek.bende ateist olacağım.
hodri de meydan :D |
başlangıc anı üzerinde bu gün üretilen düşünceler teoriler bazı kanıtlar var özellikle big bang ile ilgili hala uzayda yansıma diyebileceğimiz izler bulmak mümkün ama sen istediğin kadar uğraş belirtilen özellikte bir şeriat ülkesi bulamassın *:wink:
|
sewgili walla
*Senin o dediklerin dünya nimetleri,müslüman adamın dünya nimetleriyle ne işi olurki,belki cennette vardır bu dediklerin ne biliyosun,burda zina diyo cennette harem kurduruyo,haram diyo orda ırmaklardan şarap akıyo,sözünü ettiğin şeylerde kötü.onlarda belki cennette vardır,burda tu kaka onlar. |
sevgili emreduman
sende allahın yeni bir madde yarattığı anının videosunu çek. 1-1 eşitlik. şimdi konu ile ilgili soruya cevap ver. bir islam ülkesi ismi istiyorum. |
Birde anamızın nikahını isteseydin utanmadan..
X Milyar yıl önce olmuş bir şeyin, bugün nasıl resmini çekelim? Sen kendini insan sanıyorsun ama, beyin faaliyetlerin gösteriyorki, beyninin evrimi daha hala Australopithicus afarensis seviyesinde filan kalmış.. |
yaw insan yaratabilmek için bile toprağa ihtiyaç duymuş.
ol demiş olmamış,başlamış toprağı yoğurmaya,madde yaratacak malzemeyi nereden bulacakki?. |
Alıntı:
|
bir islam ülkesi adı gelmediği sürece 2-1 öndeyim
|
Alıntı:
ben zaten ispat olmadığı için inanıyorum başta sorduğum soruda bu fikrin paralelinde soruldu.bana bu şartların tam olarak sağlandığı bir ülke göster walla??ideal diye nitelenecek bi düzen hiç kurulmadı bunu kafana yaz.neyi neyle eleştirdiğinede dikkat et.kısaca saçmalama. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:51 . |