Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   İslamiyet Yücedir (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=2727)

walla 13-09-2006 18:56

İslamiyet Yücedir

Sayın inanan arkadaşların dikkatini çekmek için böyle bir başlık koydum.
*hodri meydan >>> *Dini Bütün Arkadaşlar;
*Bana Bir İslam Ülkesi yada İslam Toplumu söyleyin ki; orada
**Bilim ve Teknoloji ileri
***Teknolojide Budist ve Hristiyan Toplumlara Muhtaç Değiller
***İnsan Hakları var
***Özgürce düşünceler açıklanabiliyor
***Kadın, İnsan yerine konuyor
***Çocuklar istemeyince Sünnet Olmuyor

Sadece 1 tek örnek. Heman Camiye Gidip Koyu Bir Müslüman olup 1 ay boyunca Namaz kılacağım. *Yada siz Ateist olacaksınız. varmısınız...

emreduman 13-09-2006 19:07

Re: İslamiyet Yücedir

sende bana başlangıç anını bir yaratıcıya ihtiyaç duymaksızın varolduğunu deney gözlemle ispatlayıp kameraya çek.bende ateist olacağım.

hodri de meydan :D

deli_cevat 13-09-2006 19:24

başlangıc anı üzerinde bu gün üretilen düşünceler teoriler bazı kanıtlar var özellikle big bang ile ilgili hala uzayda yansıma diyebileceğimiz izler bulmak mümkün ama sen istediğin kadar uğraş belirtilen özellikte bir şeriat ülkesi bulamassın *:wink:

mep 13-09-2006 20:19

sewgili walla
*Senin o dediklerin dünya nimetleri,müslüman adamın dünya nimetleriyle ne işi olurki,belki cennette vardır bu dediklerin ne biliyosun,burda zina diyo cennette harem kurduruyo,haram diyo orda ırmaklardan şarap akıyo,sözünü ettiğin şeylerde kötü.onlarda belki cennette vardır,burda tu kaka onlar.

walla 13-09-2006 20:19

sevgili emreduman
sende allahın yeni bir madde yarattığı anının videosunu çek. 1-1 eşitlik. şimdi konu ile ilgili soruya cevap ver. bir islam ülkesi ismi istiyorum.

liopleurodon 13-09-2006 20:20

Birde anamızın nikahını isteseydin utanmadan..

X Milyar yıl önce olmuş bir şeyin, bugün nasıl resmini çekelim? Sen kendini insan sanıyorsun ama, beyin faaliyetlerin gösteriyorki, beyninin evrimi daha hala Australopithicus afarensis seviyesinde filan kalmış..

mep 13-09-2006 20:23

yaw insan yaratabilmek için bile toprağa ihtiyaç duymuş.
ol demiş olmamış,başlamış toprağı yoğurmaya,madde yaratacak malzemeyi nereden bulacakki?.

emreduman 13-09-2006 20:30

Alıntı:

deli_cevat";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 46254)
başlangıc anı üzerinde bu gün üretilen düşünceler teoriler bazı kanıtlar var özellikle big bang ile ilgili hala uzayda yansıma diyebileceğimiz izler bulmak mümkün ama sen istediğin kadar uğraş belirtilen özellikte bir şeriat ülkesi bulamassın :wink:

merak etme hepsinden haberim var.göya bilimsel konuşuyosun dimi.big bang teoridir yasa deildir.yansımada başlangıç anının yansıması benim sorumda herşey başlamadan 1 yada 2 sn önce ne oldu?? tamam deli_cevat??

walla 13-09-2006 20:37

bir islam ülkesi adı gelmediği sürece 2-1 öndeyim

emreduman 13-09-2006 20:39

Alıntı:

walla";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 46264)
sevgili emreduman
sende allahın yeni bir madde yarattığı anının videosunu çek. 1-1 eşitlik. şimdi konu ile ilgili soruya cevap ver. bir islam ülkesi ismi istiyorum.

canımdan öte walla

ben zaten ispat olmadığı için inanıyorum başta sorduğum soruda bu fikrin paralelinde soruldu.bana bu şartların tam olarak sağlandığı bir ülke göster walla??ideal diye nitelenecek bi düzen hiç kurulmadı bunu kafana yaz.neyi neyle eleştirdiğinede dikkat et.kısaca saçmalama.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:51 .