![]() |
Outlook.com
Merhaba arkadaslar galiba microsoft gmail rakip olarak outlook.com u hayata sokdu.
Diyorumki isimleriniz kapilmadan kendinize @outlook.com uzantili bir email alin. Ben mesela kendi isim ve soyisim olarak aldim baska bir icerik yok :P Bu arada sifre olayi biraz SIKINTILI :P |
hazır yeri gelmişken bende yandex öneririm.
Maildan ziyade gelişmiş, pratik sanal disk hizmeti var. Kendi bilgisayarınızda küçük bir kurulum dosyası ile 11 GB'a kadar sanal disk oluşturabilirsiniz. üstelikde kullanımı çok kolay USB bellek gibi rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Nerede olursanız olun, mailınıza girdiğinizde hemen üstde dosyalar tabına giriyor ve dosyalarınıza anında ulaşabiliyorsunuz. Kendi bilgisayarınızda ise, sanal diske tıklayıp açmak yeterli, aynen USB kullanır gibi kullanıyorsunuz. hatda dosyalarınızı, atıyorum videolarınıza varana değin dilerseniz herkese açık yapabiliyorsunuz(insanlar kısa linkle videonuzu izleyebiliyor) |
evet şifre olayı biraz sıkıntılı :D
Alıntı:
Alıntı:
|
Veri merkezi Yandex, evet bulut sistemi.
|
Bu arada Lynx'e verdiği bilgi için teşekkürler.
|
tüh ulan! vrael'i almışlar :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
bu arada evet teşekkürler Lynx (: |
yandex iyiymiş bana lazım öyle bir hizmet :)
teşekkürler spartacus ve Lynx. |
Yandex i kayit ettim. Onay bekliyor. Ama kullanacagimi sanmiyorum. Diskin sanali bana cok sacma geliyor. Download ve Upload hizlarinda bir degisiklik olmadikdan sonra neye yariyor. sonucda yükleyen ben indiren ben. Bununla zaman kaybedecegime gercek bir usb daha isime yarar. 2 GB lik dosyayi USB ye 4-5 dk yüklerken buraya 2 saatte yüklemek gercekden cok sacma.
Ama tabiki büyük zevkle kullananlara saygim var. Ayrica sanada tskler spartacus |
Alıntı:
Bu arada ben hem isim ve soyisim hemde soyisim ve isimle aldim :D :P hatlar karismasin diye haci:D |
Onedrive.live bende bir haftadır açılmıyor.
Outlook ve hotmail, ikisinde de açılmıyor. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:35 . |