![]() |
Elektrik ve internet kesintisi
Arkadaşlar merak ediyorum ben Trakya'da Türkiye de sanayinin ve elektrik üretiminin en yoğun olduğu yerde yaşıyorum güne ortalama 15 kere elektrik ve internet kesintisi yaşıyorum. siz nerelisiniz ve sizin oralardada böyle sorunlar varmı?
eskiden böyle değili her yıl daha beter oluyor ve sürekli zam olmasına rağmen hizmnet kalitesi 0 |
Alıntı:
Aslında bu yeni bir olay değil. İnterconnect sisteme geçişlerde bu gibi sorunlar sürekli yaşanır. |
Alıntı:
internet sağlayıcınız trakyatelekom diyilse bilemem. |
Ne kaynağı? ben başkasının başına gelen yada başkasının yazdığı bir şeyi aktarmıyorum.
Kendi çevremde var olan bir problemi söylüyorum. sizi bilmem ama ben 180 tl elektrik faturası veriyorum 70 tl de internet faturası. internet bazen öyle bir kesiyorki illa teknik destek çağırıyoruz. sürekli bizden kaynaklanan bir problem yok diyorlar ama arayınca problem çözülüyor. evde nemi var? 1 adet buzdolabı 1 adet 106 ekran tv, 1 adet çamaşır ve bulaşık makinesi, 1 adet termo sifon, 1 adet fırın ve bilgisayar. herşey bundan ibaret birde ampuller. ha birde bu yeni sayaçlara geçince ortalama 40 tl bir artış oldu faturada. |
Alıntı:
|
Ben ödediğim faturanın fiyatından şikayetçi değilim bilgi paylaşımı yapıyorum bildiğim kadarıyla Türkiye'nin her yerinde elektrik faturası aynı değil.
Sen anlaşılan beni benden daha iyi tanıyorsun ne yazsam hemen ne anlama geldiğini çözüveriyorsun. internet ve elektrik kesintilerinden şikayetçiyim evet. ben bu konuyu diğer insanların yaşantılarından bilgi edinmek için açtım sen gelipte kaynak göster diyesin diye değil. ben ayda 1 terabayttan fazla bilgi indiriyorum internetten, sınırsız ve hızlı internet şart olduğu için sınırsız net kullanıyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
sanki internet tükenebilen doğal bir kaynak ey gidi ey |
Alıntı:
|
bak adil kullanım kotası niye var biliyonmu?
biri 45 tl ödüyor 1mb internete biri 45 tl ödüyor 8mb net kullanıyor işte adil kullanım kotası bundan var. birde 70 tl ye 8mb internet var. onda kota mota yok. adil kullanım kotasının amacı fiyat avantajı ve pazarlama tekniğidir başka bir şey değil yani bizim yüzümüzden değil o iş, daha az alım gücü olanların daha hızlı internet kullanabilmeleri için. yoksa türkiyenin hepsi sınırsız 8mb net alır her ay 50 tb indirir brişey olmaz. FİYAT AVANTAJI NEDENİYLE TALEP GÖRÜYOR Bu uygulama, adil erişim politikası veya başka adlar altında başta Amerika ve Avrupa ülkeleri olmak üzere, birçok dünya ülkesinde uygulanıyor. Türkiye'de AKN uygulaması konusunda yasal bir zorunluluk bulunmamasına karşın, İnternet Servis Sağlayıcıları tarafından AKN'li paketlerin yanı sıra bu şekilde sınırlama olmayan DSL paketleri de sunulmasıyla fiyat avantajı nedeniyle AKN'li paketler yaygın talep görüyor. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:45 . |