![]() |
RAHİBE KETY
'Rahibe Kety' için ilginç açıklama
Bağcılar Belediyesi, Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu öğrencilerine hediye olarak verdiği "Rahibe Kety" kitabının dağıtımına ilginç bir gerekçe gösterdi. Belediye, basın mensuplarının dağıtılan her kitaptan örnek alması yüzünden kitapların yetmediğini, ortaya çıkan eksikliğin de 'Rahibe Kety' kitabıyla giderildiğini bildirdi. Belediye ayrıca, kitabı programa dahil eden görevliler hakkında da idari işlem başlatıldığını açıkladı. Milliyet'te *yer alan, 'Başkan öğrencilere 'Rahibe Kety' dağıttı' başlıklı haberde, Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık'ın hediye ettiği kitaplar arasında, rahibe olan Kety'nin tesettüre girip Müslümanlığı seçmesini konu alan romanın da olduğu anlatılıyordu. basit şeyler üzerinden yapılan, küçük işler mide bulandırıcı olup, yapılma maksadının aksine itici bir durum oluşturur ve değerlerimizi sevimli göstermek adına ya da birtakım insanların birtakım değerlerini güzel, hoş, sevimli göstermek adına yapmış oldukları bu tarz basit şeyler; onların kolculuğunu yaptıklarını iddia ettikleri değerlerimiz ile savundukları değerleri, her ikisini birden itici göstererek küçültücü olmaktan öteye geçemeyecektir. |
Re: RAHİBE KETY
İsa dedi ki: Sakın kimse sizi saptırmasın ! Bir çokları, "Mesih benim" diyerek benim adımla gelecek, bir çok kişiyi saptıracaklar. Savaş gürültüleri, savaş haberleri duyacaksınız....(Matta 24: 4-5)
Birçok sahte peygamber türeyecek ve bunlar bir çok kişiyi saptıracak (Matta 24: 11) Eğer o zaman biri size, "İşte Mesih burada" *ya da "İşte şurada" derse, inanmayın. Çünkü sahte mesihler, sahte peygamberler türeyecek. Öyle ki, ellerinden gelse, seçilmiş olanları bile saptıracaklar. İşte size önceden söylemiş bulunuyorum. (Matta 24: 25) O kızcağız iyi okumamış İncili :) Halbuki İncil'deki bu sözler için Hristiyanlar çok daha başka manalar çıkartırlar Muhammed ile ilgili... Tabii al birini vur ötekine. Hoşgeldin sefa geldin Eda... |
:lol:
|
arkadaşlar peki müslümanlıktan hristıyanlıga geçenler yokmu hatta bu dinlerden ataizme bunların kitapları neden verilmemiş!!!!
RAHİBE KETY PEDER ABDÜLSELAM HAHAM 3.MUHAMMED ATAİZM LİDERİ HASAN BİN OSMAN Bu tarz kitaplar yokmu???? |
Rahibe Kety bir romansa bu gerçek bir olay değil. Peki Müslüman doğupta sonradan benim gibi allahsız kitapsız olanların gerçek hayat hikayelerini neden dağıtmıyorlar. Hadi dağıtın bakalım görelim... 1 rahibe kety varsa 1000 walla vardır...
|
walla haklısın. Al bendende o kadar 1000 kadar dolfen var.Ama biz müslüman dogmuyoruz bunu bizlere empoze etmeye kalkıyorlar ama yemezler....
herkesin kendıne göre dogrusu vardır ama gerçek dogru 1 tanedir. WALLA |
işte bizim laik, çağdaş cumhuriyetimiz. tüm dünya ya örnek
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:12 . |