Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Avatar ve site yonetimine iliskin elestiri (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=31938)

Bayrak 31-05-2013 18:41

Avatar ve site yonetimine iliskin elestiri

Alıntı:

NOLAN´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 482914)
Yahu,banane kuzey ülkelerindeki kişilerin vitamin eksikliğinden..

İslam'a göre kadının kapanması zorunludur ve bu zorunluluk kadınların D vitamininden yoksun kalmalarını sağlamaktadır..Yani Allah'ın emri bilim ile çelişmektedir..Siz bu çelişkiyi tutup kuzeydeki insanların durumu ile ilişkilendiriyorsunuz..!

Bu arada sn.Bayrak'ta konuyla ilgili güzel bir özet geçmiş..

Ben Sn.british'e şunu söylemek istiyorum sadece;

Günümüzden yaklaşık 5000-6000 sene önce kadının tek başına şahitliği insanlık tarihinin yazılmaya başlandığı Sümer'de kabul ediliyormuş..Bu 90'a çaktığım golü çıkarın bakalım şimdi:wave:

Teşekkürler dostum..:)

Merak etmeyin bu şahıslar mantıklı cevap vermeyeceklerdir.. Gerçeği görme yetisini kaybetmiş insanlardan bunu beklemek fazla olur.. Hele yukarda ki şahıs Atamızın resmini bizleri rencide edici şekilde avatarı yapmış o şahsa soruyorum bende muhammedi kucağında kız çocuku ile resmeden avatar mı kullanayım? üstelik muhammedin 9 şaında bir kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiği sahih hadislerle sabittir...

muhammedın yaptığı tarihi bir olayı biz söyleyince hakaret oluyor ama yobazların babalarının belli olmasını sağlayan kahraman Atatürkümüze hakaret etmek eleştiri...

Forum yonetimi lütfen atamızın resmini kullanan bu yobaz hakkında gerken işlemi lütfen yapınız.

Bayrak 31-05-2013 18:44

Alıntı:

Britist Agent MKemal´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 482908)
Tamtersi asıl şeriat dışındaki sistemler kadını köleleştirir.

http://www.google.com.tr/search?gs_r...PFJoeXPfTRgfgP

Bu şahsın avatarına lütfen müdahale edin..

sübyancı denince aklına ilk gelen peygamber kimdir? islamda sübyancılık neden var?

Bayrak 31-05-2013 21:08

Site yönetimi yobaz EDIT Atamıza hakaret içeren bir resimn ve kullanıcı adı kullanıyor siz müsamaha gösteriyorsunuz..

Sizi protesto ediyorum

Bu yobaz EDIT neden tahammül gösteriyorsunuz... Süpyancının tekine tapınan bir putperse bize ait bir mekanda böyle yüzsüz ve pişkin davranma fırsatı nasıl verirsiniz?

Sizlere yazıklar olsun

Neva 31-05-2013 21:29

Alıntı:

Bayrak´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 482960)
Site yönetimi yobaz EDIT Atamıza hakaret içeren bir resimn ve kullanıcı adı kullanıyor siz müsamaha gösteriyorsunuz..

Sizi protesto ediyorum

Bu yobaz EDIT neden tahammül gösteriyorsunuz... Süpyancının tekine tapınan bir putperse bize ait bir mekanda böyle yüzsüz ve pişkin davranma fırsatı nasıl verirsiniz?

Sizlere yazıklar olsun

Sayin Bayrak;

Sitemiz, her turlu siyasi fikrin paylasima acik oldugu bir sitedir. Hicbir uyemizin kisiselligine dair , cirkin ve hos olmayan ithamlar kullanmadan da elestiri yapabilirsiniz. Fikirlerinizi paylasabilirsiniz.

Bilgi'nin tukendigi yerde, kisisel hakaret baslar zira. Sayet bu tip tartismalari karsilayacak denli genel tarih bilgi birikimine sahip degilseniz, tartismalara girmemek de bir alternatif olabilir.

Bu baglamda tum uyelerimize elimizden geldigince tahammul gosteririz, tipki sizin bizi protesto etme ozgurlugunuze de tahammul gosterdigimiz gibi..

Hicbir uyemizi, forum basliklari altinda, burada kullanmis oldugu avatarina dair, Muhammed'in resmini koymak suretiyle , kaldirmaya yonlendirme hakkina sahip degilsiniz. Muhammed'in degil resmi, karikaturleri dahi sitemizde mevcuttur zira.

Ozgurlukler tek tarafli degildir. Site cizgisi olarak da tabulastirdigimiz hicbir lider yoktur. Herkes elestirilebilir.

Iyi forumlar,

Bayrak 31-05-2013 21:32

Bu sizin görüşünüz ben tarafım..

saygılar..

Ahlaksız 01-06-2013 01:10

Alıntı:

Bayrak´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 482918)
muhammedın yaptığı tarihi bir olayı biz söyleyince hakaret oluyor ama yobazların babalarının belli olmasını sağlayan kahraman Atatürkümüze hakaret etmek eleştiri...

Forum yonetimi lütfen atamızın resmini kullanan bu yobaz hakkında gerken işlemi lütfen yapınız.

Ben bu arkadaşı mahlası yüzünden şikayet ettim..Böyle bir kışkırtıcı mahlasın doğru olmadığını söyledim ama yönetim bir mahzur görmedi..Bende ısrar etmedim..

Ben şimdi mahlasımı ''katil Muhammed'' diye değiştirsem uygun olmazsa,bu arkadaşın mahlasının ''İngiliz ajanı M.Kemal'' olarak seçmesi de uygun değildir..
Zaten bu bakımdan ciddiye alınacak biri değildir kanımca ama yinede nezaketen birşeyler yazıyoruz bu arkadaşa..Hiç ummadığımız insanların değişebileceğini umarak..!

Bayrak 01-06-2013 10:02

Alıntı:

NOLAN´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 483000)
Ben bu arkadaşı mahlası yüzünden şikayet ettim..Böyle bir kışkırtıcı mahlasın doğru olmadığını söyledim ama yönetim bir mahzur görmedi..Bende ısrar etmedim..

Ben şimdi mahlasımı ''katil Muhammed'' diye değiştirsem uygun olmazsa,bu arkadaşın mahlasının ''İngiliz ajanı M.Kemal'' olarak seçmesi de uygun değildir..
Zaten bu bakımdan ciddiye alınacak biri değildir kanımca ama yinede nezaketen birşeyler yazıyoruz bu arkadaşa..Hiç ummadığımız insanların değişebileceğini umarak..!

Site yönetiminin özgürlük algısı fazla geniş... Değerlerimize hakaret etmek özgürlük değildir. Bende muhammed boynuzlu gavat mış desem karısı ayşe talha ve saffanla muhammede boynuz çakmış gavat etmiş desem bu hoş olur mu? Olmaz bu yüzden bu sözleri söylemiyorum...

Muhammed

savaşlarda ele geçirilen kadınlara tecavüze izin vermiş

küçücük kızlarla cinsel ilişkiye girmiş...

Gelinini boşatıp koynuna almış

Kendine muhalefet edenleri bir bir suikastle öldürtmüş

çok sayıda genç kadınla kendine harem kurmuş ama bundan öncesi zengin bir dula kapağı atarak hayatınının büyük kısmını beleş yaşamış..

Karılarından ayşe saffan ve talha adında iki gençle ilişki yaşamış bu ilişkiyi örtbas etmek için bol bol ayet uydurmuş...

Ele geçirilen esirlerin kol ve bacaklarını çaprazlama kestirerek işkence yapmış..

Savaş esirlerini toplu katlederek soykırım yapmış öldürtmediklerini de şam pazarına satıp insan ticareti yapmış

Yukarda yazdıklarımın tümünü yapan ve bunlarla ilgili bol bol islami kaynak bulunan bu şahsa hürmet ediyorlar diye biz yukarda yazdıklarımı olabildiğince nazik ve incitmeden dile getiriyoruz. Ama bu bedeviye inanan biri kalkıyor fikren bize ait bir forumda bizim yol göstericimiz ve ulusumuzun önderi Atatürke hakaret edebiliyor ve buda özgürlük oluyor.

Ben böyle bir özgürlüğü almıyayım..

Sayın site yönetimi sizi bu konuda daha dikkatli davranmaya ve değerlerimizin birini (ifade özgürlüğü) hayata geçirmek adına diğer değerlerimize (Atamız) hakaret edilmesine göz yummamaya davet ediyorum..

Saygılar

Neva 01-06-2013 10:58

Sayin Bayrak;

Site yonetimi sayet dediginiz sekilde, tek tarafli hurmet gosteriyor olsaydi, ornegin boyle bir basligin veya baska basliklarin asilmasina izin vermezdi. Benzer sekilde, inanan bir kisiye de sitemizde bulunan cesitli basliklar, hakaretamiz gelebilir.

http://www.turandursun.com/forumlar/...ad.php?t=31938

Yukarda saydiklariniz, gayet siradan sekilde bir insanin yapabilecegi, gosterebilecegi davranis bicimleridir. Yani cok sasirtici seyler degildir.

Mustafa Kemal'e dair, Mustafa Kemal Ingiliz Ajani'dir demek, bir hakaret degildir. Tipki Said-i Nursi Ingiliz Ajani'dir demek gibi..

Yani bu, tartismaya, curutulmeye musait bir konudur, keza kullanilan avatarda da bulunmasi bir hakaret teskil etmez, zira uyemiz zaten acikca fikrini beyan etmektedir bu dusuncesine yonelik. Tartismaya acmistir yani.

Bu baglamda sahsiniz da ayni tartismaya, aktif olarak katilmis oldugunuz halde, ayni tartisma icerigi hakaret gelmiyor da, nicin avatar'daki yazi hakaret olarak geliyor size?

http://www.turandursun.com/forumlar/...t=27523&page=4

Arada ne fark var? Avatar'daki bir lider ve ayni dusunce, ayni sekilde tartisma icerigindeki de ayni lider ve ayni dusunce!!!?

Kaldi ki Ataturk hakkinda, zilyon tane siyasi icerikli komplovari fikirler uretenler de olabilir. Sonucta bu bir dusuncedir ve her turlu curutulmeye musait olabilir.

Zaten mevcut baslik aciktir, dileyen katilim gosterebilir bu siyasi dusunceyi curutmek adina.

Bayrak 01-06-2013 11:28

Ben site yönetimi tek taraflı demedim sayın Neva...

Taraf olmanız gerektiğini söyledim sadece tabi bu benim düşüncem ama unutmayın siz görmesenizde müslümana göre zaten bizler tarafız...

Sizinde bildiğiniz gibi müslüman için müslüman olmayan ötekidir.. Siz eşitlikci davransanızda ilkeli davransanızda bu gerçeği değiştiremezsiniz. İslami sitelerde tahammülsüzlüğü bilirsiniz.. Ben hernekadar o derece olmasa da bizlere ait sitelerde de belli oranda değerlerimizin korunması düşüncesindeyim...

Tamam siz Atamıza ingiliz ajanı denmesi eleştişi görebilirsiniz.. Bana göre eleştiri değildir. o müslümana sorun muhammed savaşlarda kadınların ırzına geçilmesini normal gören hatta teşvik eden ırzdüşmanının tekiymiş islam tarihi bunu yazıyor deseniz bunu ne olarak algılayacak? Hakaret mi eleştiri mi?

Üstelik muhammedin kocasını, abisini, babasını katlettiği iki kadının aynı gece ırzına geçtiği islam tarihinde süslü kelimelerin arasında açıkca yazar. Bizler bu gerçekleri elden geldiğince rencide etmeden dile getirmeye çalışırken bu müslümanın atamıza iftira atmasına, kullanıcı adıyla hakaret etmesine, kullanıcı resmiyle atamızı aşalamasına neden müsamaha gösterelim?

Ben Atamıza karşı yapılan hertürlü eleştiriye açığım müsamaha da gösteririm. Ama bu eleştiriyi yapanlar demokrat insanlar olması gerekir...

Atamızı eleştirenlerin inancı faşizimden başka birşey değilse ben bu şahısların eleştirilerini hakaret olarak algılarım. Özetle benim için müslümanın Atamız hakkında söylediği olumsuz her söz hakarettir.

rasa 01-06-2013 12:46

Bu sitede daha öncede Atatürk eleştirileri yapılmıştı, yapıla bilmeli'de düşünce özgürlüğü bunu gerektirir elbette. Ancak içi boş yalnız kışkırtmadan ibaret olan, hiçbir geçerli delil, belğe gösteremeyen, delil diye abuk zubuk şeyleri sinir bozucu şekilde sürekli dayatan ve bunuda bilinçli olarak sürdürmek sanırım düşünce özğürlüğü olarak değerlendirilemez. Bu konularda mesajlar bir yana özellikle sürekli görünecek, kasıtlı olarak sinir bozucu araç olarak avatar resmi yerleştirmek düşünce özğürlüğü ile hiç bir şekilde izah edilemez bu sitede gerğinliğin, nefretin sürekli bir hal almasına sebeb olur. Malum kişinin avatarını KINIYORUM. Umarım site yönetimi bu konuyu daha geniş anlamda yeniden değerlendirir ve gerekeni yapar.!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:33 .