![]() |
Bu siteyi nasil duydunuz/buldunuz?
Siteye yeni gelen arkadaslar, merak ettigim bir sey var. Sakincasi yoksa burayi nasil buldugunuzu (google aramasi, eksisozluk, arkadas onerisi, reklam linki vs.) soyleyebilir misiniz?
|
Ben İslam diniyle ilgili araştırma yaparken Google arama motorundan keşfettim. Aramalarım da "İslam Kandırmacası" "İslam Çelişkileri" "Kuran Çelişkileri" gibi bilindik sözlerdi. Google ilk sayfada burayı işaret etmişti.
|
Bir konu hakkında nette geziniyordum ve bu forumu böylelikle keşfettim..Bu forumda eskiden harika konular açmış olan sn.sodomo'nun sayesinde foruma üye olduğumu da belirtiyim..
|
Google araması ile buldum. Ama başka forum ve sözlüklerde üye olduğum için sadece okuyordum başlangıçta. Sonra üye olmaya karar verdim.
|
tam olarak arkadaş önerisi sayılmaz ama onun gibi bir şey oldu benim için. bir arkadaşım turan dursun makalelerinden birinin linkini göndermişti bana. siteyi öyle buldum
|
Ateist kızlar kendileri teklif ediyorlarmış dediler. Ben de hemen ateist site arayışına başladım. Ateistforum ile burasını buldum. :)
|
Bilim Teknik dergisindeki evrim tartismalari surerken, Richard Dawkins'in sitesini bulmustum. Ana sayfasinda Turkiye'de yasaklidir diye buyukce bir ilan vardi. Turkiye'de baska hangi siteler yasakli diye arastirdigimda bir yigin XXX sitesinin yaninda turandursun.com gozume carpmisti.
Reklamin iyisi kotusu diye buna diyorlar sanirim :) |
Anlaşıldığı kadarıyla, herkes Turan Sitesi'ni arama motorlarında tesadüfen bulmuş. Benimkisi ise (Kemal Sunal'ın söylediği gibi) herşey bir plan dahilinde gerçekleşti (ki Kemal Sunal ile yapılan bir röportajda kendisine bir gün bu kadar ünlü olacağınızı biliyor muydunuz şeklinde bir soru sorulmuş; o da bu işin bir tesadüf olmadığını, tırnaklarıyla kazıya kazıya bu noktaya geleceğini bildiğini söylemişti). Ben de aynı şekilde, "Kuran'daki Miras Sistemi" hakkında daha önceden bir anamoli (açık) bulmuş ve bu anamoliden haraketle başarıya ulaşacağımı biliyor ve Google'dan bu konuda çalışma yapabileceğim iyi bir site arıyordum. Google'dan bir sürü siteye baktım ve en iyi yerin burası olduğunu gördüm. Ve sonrası bildiğiniz gibi arkadaşlar.
|
Üye olmadan önce de bildiğim ve senede birkaç kez de olsa girip baktığım bir siteydi. Ancak nasıl ve nerden bildiğimi hiç hatırlamıyorum. Muhtemelen Turan Dursun'un öldürülmesi ile alakalı yazılardan etkilenip googlede arama yaptırarak bulmuşumdur.
|
ben de islamın çelişkilerini ararken buldum.
aslında direk bulmadım. facede islamı eleştiren bir yazıyı paylaşmıştım. konuyu da hatırlıyorum. şu "deve sidiği için" diyen hadisti. müslü bir arkadaş; kesin turan dursun sitesinden almışsındır bu yazıyı, diyerek t.d hakkında küçümser bir söylemde bulunmuştu. ben de merak edip arayınca hemen buldum tabi. o müslü arkadaşıma burdan tüm site olarak teşekkürlerimizi iletelim. :) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:05 . |