![]() |
insanların tanrıya değil ,Tanrının İnsanlara İhtiyacı Vardır
evet tanrının insanlara ihtiyacı vardır.bizim tanrıya değil.bu yüzdendir ki hep onlarla birlikte olmak ister.onlarsız yapamaz.tarihe bakalım tanrı hep israil oğuları israil oğuşları der durur.onlar başka tanrılara moleke felan taparlar tanrı yine bana gelin der.benim kanunumdan çıkarsanız size şu şu felaketleri getiririm.lanetim üzerinizden hiç eksik olmaz der. neden hep tanrının boyunduruğunda olmaları için ! aslında tanrı bizsiz yapamaz!!! yani biz olmassaksak tanrı tanrı olmaz kime emir verecek kime hükmedecek kimi cezalandıracak ..bizimle uğraşarak belkide hoş zaman geçiriyordur nedersiniz..evet tanrının tanrı olabilmesi için bizim olmamaız gerekir. biz olmasssak o da olmaz! tanrı isayı karakterize edip y,ne insanoğluna görünür hep gelin der durur. gelmeyenlerede cehennem denen ateşle işkence cezasını nasip eder.. yani özgür iradende yoktur..onun tarafında oldun oldun ,olmadın haydi bakalım sonsuz işkenceye..kardeşim ben tarafsızım dersen yine hüküm giyersinn !!evet aslında bunları niçin yapıyoor? bize ihtiyacı olduğu için !!!
sevgilerle |
Re: insanların tanrıya değil ,Tanrının İnsanlara İhtiyacı Va
sevgili yuhanna son derece haklısın, kendimize layık görmediğimiz evleri onlara yapıyoruz.kendimize layık görmediğimiz * hayvanları ,yiyecek içecekleri sunaklarda onlara veriyoruz. annemize,babamıza göstermediğiz saygı ve yağcılığı onlara yapıyoruz.
* *biz *olmasak onların hali nice olur, herşeye gücü yettiklerini söyleme- lerine rağmen ,yatalak hasta kadar güçsüzdürler.insan gücünü maddi ve manevi olarak sömüren en büyük güçtürler. * *ama, bu kadar reklama rağmen biz ölünce onlarda ölecekler. *uzun lafın kısası yaşama güçlerini bizden alan *asalaklardır |
Re: insanların tanrıya değil ,Tanrının İnsanlara İhtiyacı Va
Biz cok tanrilar yarattikve sonra da tarihin derinliklerine gomduk. Izah edemedigimiz, bilmedigimiz tabiat olaylarini, kendimizce anlasilamayan beyin faaliyetlerimizi onlardan bildik. Psikolojik bunalimlarimiza ilac diye kullandik.
* Ogrendikce, bildikce, yarattigimizi yok etmeye de tereddut gostermedik. Gunumuzdeki tanri anlayisini da digerleri gibi cop tenekesine atmamiz kacinilmazdir. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:39 . |