Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Dinsel İnançlardan Nasıl Kurtuldum? (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Dinlerden bu site sayesinde kurtuldum teşekkürler TDS (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=37668)

ozgur canlar 07-08-2015 00:22

Dinlerden bu site sayesinde kurtuldum teşekkürler TDS

Yaklaşık 1yıldır bu sitedeyim bu benim 2. üyeliğim ilk uyeligim yasaklanmıştı.Bu site sayesinde sorguladım araştırdım ve gerçekleri öğrendim uykudan uyandım yıllarca uyutulmus ve kandırılmısız simdi ateist düşünceye yakın buluyorum kendimi umarım bu sitede insanların gerçekleri öğrenmelerine katkım olur

spartacus 07-08-2015 01:16

Merhaba hoşgeldiniz.

merakımdan, neden yasaklanmıştınız? (cevap vermek zorunda değilsiniz, sadece bir aşama öncesine mi tekabül etmiştik, bunu merak ettim)

Yıldıztozu 30-08-2015 01:35

Ben de bu siteye ve bazı arkadaşlara teşekkür ediyorum. İlk üye olduğum zamanlar henüz sorgulamamış bir inançlıydım. Sorgulayarak inançlı olmamıştım ama sorgulayarak dinden çıkacağım kesindi.
Dinden kurtulmamın tek nedeni bu site değil elbette, fakat buranın da etkisi olmuştur muhakkak.
Mantıklı bir şekilde sorgulayan ve gerçeği arayan kişi er ya da geç dinlerden kurtulur zaten.

Bu sitenin ve forumun esas önemi; dinden çıktıktan sonra kendimizi yalnız hissettirmemesi. Çevremizdeki insanların çoğu dindar. Öyle olunca üzerimizde baskı ve yalnızlık artabiliyor.
Bu yüzden bu platform önemli, dinlerden kurtulanları yalnız bırakmamak ve destek olmak adına. Katkıları olanlara teşekkürler.

Bedevi 30-08-2015 02:23

Bugün bir forumun etkisi ile dinden çıkan birisinin, yarın başka bir forumun etkisi ile hıyara tapmayacağının bir garantisi olduğunu düşünmüyorum.

Bu kadar basit olmayın rica ederim...

spartacus 30-08-2015 02:27

Alıntı:

Bedevi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 563794)
Bugün bir forumun etkisi ile dinden çıkan birisinin, yarın başka bir forumun etkisi ile hıyara tapmayacağının bir garantisi olduğunu düşünmüyorum.

Bu kadar basit olmayın rica ederim...

Neden ola?

Burası hem site, hem de forum görüş ve fikirlerin paylaşıldığı bilmem kaç yüzbin mesaj olmuş artık öyle ya da böyle bir kaynak, VESİLE, sen galiba hacerül esved taşıyla, ya da cennetteki hurmalarla, yeni tomurcaklanmış memelerle karıştırdın, bu kadar basit olma rica ederim.

Afyon içmenin de bir şanı şerefi var, ne içiyorsan bizede yolla -ki bizde seni azıcık olsun anlayabilelim- avare dingil- :)

Bedevi 30-08-2015 02:34

Alıntı:

spartacus´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 563795)
Neden ola?

yeni tomurcaklanmış memelerle karıştırdın, bu kadar basit olma rica ederim.

Afyon içmenin de bir şanı şerefi var, ne içiyorsan bizede yolla -ki bizde seni azıcık olsun anlayabilelim- avare dingil- :)

Hayırdır biraz sinirli gördüm seni...

Nedeni işte yukarıda altını çizdiğim sözlerinde saklı. Ancak ''Tomurcuklanmış meme'' üzerinden bir din eleştirisi yapabilen bir forum üzerinden Tanrı tanımazlığa yönelmek en hafif ifade ile saflıktır.

Bu arada ettiğin küfrüde de tüm içten dileklerimle iade ediyorum :)

world 30-08-2015 02:36

Alıntı:

Bedevi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 563797)
Hayırdır biraz sinirli gördüm seni...

Nedeni işte yukarıda altını çizdiğim sözlerinde saklı. Ancak ''Tomurcuklanmış meme'' üzerinden bir din eleştirisi yapabilen bir forum üzerinden Tanrı tanımazlığa yönelmek en hafif ifade ile saflıktır.

Bu arada ettiğin hakareti de tüm içten dileklerimle iade ediyorum :)

Tomurcuklanmış meme vaadi dinden çıkmaya yeterlidir hatta memeden sonrasını okumadım diyerek dinden çıkmanız gerekir.

Bedevi 30-08-2015 02:44

Alıntı:

world´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 563798)
Tomurcuklanmış meme vaadi dinden çıkmaya yeterlidir hatta memeden sonrasını okumadım diyerek dinden çıkmanız gerekir.

Kutsal Kitap'da ki Ezgilerin Ezgisi'ni oku o zaman. Orada daha hoş ve ayrıntılı göğüs tarifleri yapılmakta....

Alibey 30-08-2015 02:56

http://img.webme.com/pic/g/gizliilimler/020.jpg

İslam dini aslında bir kadın organına tapmaktadır.
Yukardaki resim ibrahimin karısı hacerin cinsel organıdır.
Bu gün bir kadının cinsel organına tapanlar yarın benim organa tapmayacağını kim bilir. Değilmi bedevi.

world 30-08-2015 02:59

Alıntı:

Bedevi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 563800)
Kutsal Kitap'da ki Ezgilerin Ezgisi'ni oku o zaman. Orada daha hoş ve ayrıntılı göğüs tarifleri yapılmakta....

Biliyorum fakat ben Yahudi ya da Hristiyan değilim ayrıca olsam dahi o bölümleri Tanrı ile İsrail ve- veya Tanrı ile kilisesi arasındaki ruhani bir aşk olarak değerlendirmem için elimde sağlam bir tez olurdu.(İsa kendisine güvey kiliseye gelin der çünkü)

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:01 .