![]() |
Aydınlık Savaşçısı Turan Dursun'u saygıyla Anıyoruz
Turan Dursun'u Katledilişinin 25. Yılında Saygıyla Anıyoruz.
Alıntı:
|
Turan Dursun, dinlerin gerçek tehlikesinin ve zararlarının farkına varabilmiş ender kişilerden biriydi.
http://2.bp.blogspot.com/-KiDIe5rVYy...1600/resim.jpg |
Onu öldüren şerefsizler hala hayatta mı?
Daha doğrusu onu öldüren cahilleri bu yola sevkeden şerefsizler ve bu şerefsizlerin öne sürdüğü veriler hala hayatta mı? Eğer öyleyse bu 25 sene boşa gitmiştir.. Doğrusu, yanlışı ne olursa olsun can almak heleki eli kalem tutan birinin canını almak - susuyorum... (Kitaplarını henüz okumadım ama) şunu söylemek isterim; Elması çöpe de atsan/karanlık bir odaya da koysan parlamaya, etrafını aydınlatmaya devam eder.. Elmas elmastır.. |
|
Onun kaynakları değerlidir.Fakat o bile İslam'ınkaranlığını yok edemediyse Türkiye'de biz nasıl edeceğiz?
|
Allah rahmet eylesin...
|
Dünyada Kuran dönemi Arapçasını en iyi bilen bir kaç kişiden biriydi.
Müthiş bir kaynak bilgisi/hafızası vardı. En önemlisi, bildiklerinin kronolojisine çok hakimdi. Örneğin, İslam'daki yanlış bir uygulamanın hangi zamanda kimin uydurmasıyla veya hatalı tefsiriyle başladığını bilirdi. Konuya tüm kaynaklarıyla çok ama çok hakimdi. Bu birikimiyle kendi zamanının İslam alimlerini bir kaç dakikada dut yemiş bülbüle çevirirdi. Devlet gözetiminde alçakça öldürüldü. Katilleri aranmadı bile. Bir ton laf edildi, söz verildi, spekülasyon yapıldı, İran istihbaratı öldürdü dendi. Hoş, konu din olunca, hele bir de İslam olunca "ben öldürdüm" diyen de, öldürmek isteyen de çok bulunur. Devlet atıverirdi içeri böyle birini, onu bile yapmadı. Tıpkı Madımak'ta olduğu gibi, bu memlekette din adına işlenen cinayetler "faili meçhul" oluyor veya "faili belli" ise bulunamıyor. Azmettiricilerden bahsetmiyorum bile. Turan Dursun'u saygı ve sevgiyle anıyoruz. |
İyi ve alçak gönüllü bir insanmış. Resimlerinden belli oluyor. Huzur içinde uyusun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ölüm uykuya benziyor. İnsanlar sevdiklerini kaybediklerinde, ölmedi uyuyor derler. Rahat uyusun. Huzun içinde uyusun. Bunda anlamayacak bir şey olduğunu sanmıyorum. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:47 . |