![]() |
kültür seviyesi ve tartışma düzeyi
gerçekten bu sitede çok aşşağıda.konuları bir göz gezdirdim.magazin haberlerinden *bir farkı yok.güzel bir *tarafı varmı sizce
|
Re: kültür seviyesi ve tartışma düzeyi
Üstadım * katılımlarınızla *seviyemizi yükseltmenizi temenni ederiz.............
|
tökkezledİn abim.sitemize hoş geldin.
Küçümseyerek geldin.. heraldemsırtında parlakelbiseler var hArUNYahyaM benim.. Hanı biz deveyis ama ceMaL abim pırof.. 8O ona göre yanı. Sen pİRof filece deilsen sana maatap almasın. :lol: yarim *yarim.. nazlı yarim.. köyümün kenarı yarim. * * * :cry: yaŞŞar. |
Tekadım, magazin konularına düşkün olduğundan bu konularda sitemizi
yetersiz (aşağıda) bulmuş. Göz gezdirdim diyor ama bence Cemal'le Mep'in dükkanına kesin uğramamıştır. :) |
tekadım abim
hoşgeldin abi,magazini sevmiyon galiba. belgesel kanallarımızda var abi sen belgesel takıl istersen,hem kültürlü görünürsün. Yaşşar'ında dediği gibi ipek takılıyon,bizi beğenmiyon herhalde. tekadımda kalıcan başka adım atamıycan gibi geliyo bana. |
gerçekten bu sitede çok aşşağıda.konuları bir göz gezdirdim.magazin haberlerinden *bir farkı yok.güzel bir *tarafı varmı sizce
Tek güzel tarafı tek adının olması |
konuların % 99 u muhammed üzerine, her 4 mesajdan birinde kurandan ayetler var
arkadaşın bahsettiği magazin bu olsa gerek |
sevgili dostlar dostumuz dini görüşünün sorulmasını bile yanlış olduğunu düşünen cinsten kendisi ne bekliyordu acaba merak ettim
|
buyur dincilerin fettoşçuların sitesine git, bak bakalım aykırı fikirleri yaşatıyorlarmı, bu site kendi çalıp kendi oynıyanların sitesi değil arkadaşım, bu site bir okul, aydınlanma okulu...senide birinci sınıfa kayt etmişler memnuniyetini dostlarına memnuniyetsizliğini yönetime bildirirsin... :)
|
sana şükürler olsun yarabbi bize bu hidayet kapısını aralayıp bu ulvi kişiliği aramıza gönderdiğin için
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:19 . |