![]() |
Pontius Pilatus yüzüğü bulunmuş
Bu haber biraz eski,ama yinede paylaşmak istedim.Ben bu haberden sonra hristiyan oldum.
http://haber.sat7turk.com/beytlehem-...usa-ait-cikti/ |
Bu haberden sonra Hristiyan mı oldunuz? Sebep?
|
Alıntı:
Bu haberden sonra hristiyan olmamın sebebi İncilin bu olayı onaylaması.Kutsal kitap İncilde geçen Pilatus'un yaşadığına dair kutsal kitap dışı kanıttır. |
Yüzük yüzünden Hristiyan oldunuz yani..İlginç..
Eski ve yeni ahiti okudunuz mu? |
Alıntı:
|
Alıntı:
A kişisi, o zamanlar veya daha evvel, Roma hakimiyetine karşı savaş açmış da olabilir, ismi özel bir isimdir, yüklenen isimlere efsaneler yazılmış veya geçmiş efsanelerle harmanlanmış olabilir. Örneğin Anadolu'da Hızır paşa ve idam edilen Pir Sultan vardır, araştırmalara akışırsa, farklı dönemlerde yaşamış 7 Pir Sultan var. Örneğin Karacoğlan, O'da ayrı yerlerde, veya farklı dönemlerde yaşamış farklı kişilere çıkabiliyor. |
Alıntı:
Okumamışsın,bir şey bilmiyorsun,bir habere bakıp Hristiyan mı oluyorsun?Bu mu yani.. Ben de şimdi bir habere baktım,şintoist oldum amk:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
kitaplarda geçen isimlerin pek çoğu doğrudur zaten çünkü bir nevi toplumun yaşamını anlatır, kişilere yer verir, kitaba geçmiştir hatta isa da çarmıha gerilmiştir., dostlarından biri isayı gammazlamıştır bunlara yalan diyen yok zaten. kuranda tevratt da geçen bazı kişilerin ispatı bulunmuştur bunda sıradışı birşey yok. asıl mesele ilahi olduğu ispatlanmamıştır. siz kendinizi bir silkeleyin tengriciliğe geri dönün derim daha tutarlı bence :) |
Alıntı:
İnanç denilen şey,var olan bir şeye yönelik değildir,var olmayan bir şeye yöneliktir..Hristiyanlar İsa'nın tanrı olduğuna inanır,çünkü İsa diye birisi hiç var olmadı.. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:06 . |