![]() |
Site veritabanina resim yukleyebilelim.
Direk siteye resim atabilelim lutfen. Sitede paylasmak, gostermek istedigimiz gorselleri/grafikleri site mesajlarinin tutuldugu veritabanina kaydedebilelim lutfen.
Ben yazilimdan anlarim biraz. Gecenlerde ayni problemi cozdum calistigim sirket icin. Resimleri saklayalim istiyoruz ugras yap dediler yaptim. Resimleri base64 encoding ile string'e cevirebiliyorsun. Sonra mesaj gibi bir text'e donusuyor resim. https://codebeautify.org/image-to-base64-converter Merak eden yukardaki linke resim yukleyip o resmin bilgisini bir text olarak cikarabilir/gorebilir. :grouphug: |
Sevgili ereninthenature,
Sitenin resim atılabilme özelliği zaten var. Ne var ki sunucuda kiralanan veri alanı kısıtlı, alanı büyütmek için host eden şirkete daha fazla ödeme yapmak gerekiyor. Buna gücümüz yok. |
Alıntı:
Sitede bir tane bagis butonu yok tabi gucumuz olmaz. Tayyip gibi IBAN atmayalim ama bak kripto para ile bagis toplayalim insanlar ismini/kimligini belirtmeden yardim edebilsin. Cogu insan bir hizmet aldiginin farkinda ve bagis yapacaklardir. Sitenin gorunen bir yerine kripto para bagis butonu koyalim. Ben butonu tasarlayabilirim. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:32 . |